מתחילים בהכנות האחרונות למונדיאל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Reyes, ‏27/6/04.

1. ASROMA Member

אוי אוי אוי.
    זו נבחרת ספרד?
    אם סגל כל כך מוכשר , ויסנטה,ראול,טורס,חואקין,לואיס גרסיה , לוקה ועוד מלא
    כוכבים ושחקנים ברמה עולמית מסוגל לחלץ בדקה ה96 תיקו מול בוסניה ועוד בבית!?
    בושה וחרפה.
    ארגוניס לך הביתה יא גזען עלוב.

2. Yeste Member

לא בטוח שהבעיה המרכזית היא ארגוניס. הנבחרת החזיקה אתמול בכדור קרוב ל 70 % מהזמן ובעטה 35 פעמים לשער הבוסני לעומת 3 בלבד של הבוסנים.
    הבעיה העיקרית ,עד כמה שזה מוזר,היא דווקא בחלוצים-ראול וטורס פשוט לא מספקים את הסחורה ששחקנים במעמד הזה אמורים לספק.ראול כבר למעלה משנתיים נראה יותר גרוע מהצל של השחקן שהוא היה לפני המשבר,ובאשר לטורס ,הוא היה השנה איום ונראה שהוא לא מצליח לצאת מזה עדיין.
    הייתי הולך על וייה וגרסיה או ראול השני מאספניול. לא ברור לי מה קורה עם מוריינטס שלפני שנה היה אחד החלוצים המסוכנים בעולם.

3. Raulmadrid Member

חלוצים שמחמיצים זה דבר לגיטימי. אז הפעם קרה שהם החמיצו קצת יותר מידיי, קורה.
    ויאה לא היה עושה דברים שטורס לא עשה.

4. Yeste Member

העובדה שמלך השערים הספרדי השנה בליגה היה טורס ,עם 16 שערים ועוד ארבעה מפנדל ,מראה את חותמה גם בנבחרת.
    ראול ,כמו שהוא נראה בשנתיים האחרונות,לא יוכל להיות בהרכב של הנבחרת בגרמניה אם ארגוניס רוצה להתקדם ליותר מ 1\8 גמר.
    טורס עוד צעיר ,ואני מאמין ומקווה שהוא יחזור לעצמו בעונה הבאה . אין ספק שהוא אחד השחקנים הצעירים המבטיחים ביותר בעולם כהיום.
    כרגע ,שניהם חייבים לשלם את מחיר הכישלון . אלברט לוקה לדעתי יותר מתאים לקיצוני שמאלי ,עמדה שתפוסה ע"י ויסנטה ואולי גם רייס ,אם יחזור לעצמו.
    כרגע צריך לחפש את הישועה ממקומות אחרים.ישנם מספיק חלוצים ספרדים ברמה גבוהה- וייה מסארגוסה חייב לקבל מקום בהרכב נכון לעכשיו,לצידו צריך לבדוק אופציות נוספות.
    יש את גרסיה שהיה מעולה העונה בליברפול,ראול טמודו שנתן עונה סבירה באספניול,אולי מוריינטס,מיסטה,נאצ'ו נובו ,החלוץ של ריינג'רס שסיים כשחקן העונה בסקוטלנד עם 26 שערי ליגה כחלוץ שני. :aaa021:
    לא חסרים חלוצים שיכולים לקבל הזדמנות על חשבון טורס וראול המאכזבים.

נערך לאחרונה ב: ‏9/6/05
  5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

2 פצועים לספרד (טורס ופויול), 2 מורחקים לבוסניה. נראה לי היה שם כאסח מצד המוסלמים.

6. ASROMA Member

אתה צודק בהחלט יסטה.
    גם מול ליטא 1-0 זה בכלל לא מספיק
    לספרד יש סגל שחקנים שמציב אותה בין ה5 הנבחרות הטובות בעולם שחקנים כל כך כשרוניים.
    ראול אם כל הכבוד צריך לרדת לספסל , צריך לתת הזדמנות לחלוצים שנמצאים בכושר , ויאה כמו שציינתם היה מעולה והוא גם היה בכושר טוב העונה הבעיה המרכזית אצל הספרדים היום היא החלוצים , מבט מהיר על טבלת כובשי השערים מראה שאת החמישיה הראשונה מאיישים רק זרים וטורס מעט מאוחריים שגם הוא היחיד שהבקיע העונה בשביל אתלטיקו בעונה זוועתית.
    נקווה שבספטמבר הדברים יראו יותר טוב מונדיאל בלי ספרד זה לא כיף

7. Raulmadrid Member

כן, יש הרבה חלוצים ספרדים ברמה גבוהה, כשטורס וראול הם ברמה הכי גבוהה, ובהפרש ניכר מהשאר.
    ראול ביכולתו בחודש האחרון ראוי להיות בהרכב גם בלי לקחת בחשבון את כל קטע המנהיגות. ויאה לא היה טוב ממנו, מיסטה בטח שלא, טאמודו פצוע ונאצ'ו נובו יכול להמשיך לחורר את רשתות קרוקודיל דאנדי יונייטד עד מחר.

אם הבעייה הייתה שהחלוצים לא מגיעים למצבים(ראול בריאל לדוגמה), אז היה צריך לחשוב טוב על החלפה. אבל שניהם מגיעים להרבה מצבים, במיוחד טורס, ומכיוון ששניהם כבר הבקיעו שער או שניים בקריירה, אין סיבה להחליף אותם. ויאה שחקן פחות טוב מטורס בכל פרמטר, אין כאן ויכוח. בתקופה האחרונה פחות הלך לו מבחינת הבקעות, קורה. גם דויד ויאה לא הבקיע בחודש האחרון.

בכל מקרה, עד המשחק הבא יש עוד זמן רב, והעונה כבר תהיה בעיצומה נדמה לי, אז נהיה יותר חכמים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

עד המונדיאל יש עוד עונה, אין טעם להעריך עכשיו הערכות.

8. Barcik Member

מסכים עם גיא. כפי שהעונה חלפה על החלוצים הספרדים, לטורס וראול יש מקום בהרכב. לטורס, כי למרות הכל הוא היה הטוב ביותר מביניהם העונה. ולראול, כי בלעדיו בכושר טוב, אין לספרד שמץ של סיכוי להציץ בגביע. ואם להחזיר אותו לכושר יקח 1,000 משחקים בהם הוא לא מצדיק את הקרדיט, אז שיהיה כך.

9. Cristiano Ronaldo 7 Member

ההרכב שצריכה לפתוח איתו ספרד:
    שוער:קאסיאס

מגן ימני:סרחיו ראמוס/לא אוהב את סלגדו
    מגן שמאלי:דל הורנו
    בלם:פויול
    בלם:אבלדה

קשר ימני:חואקין
    קשר שמאלי:ויסנטה
    קשר אחורי:צאבי
    קשר מרכזי:בראחה

חלוץ:פרננדו טורס
    חלוץ:ראול?

נערך לאחרונה ב: ‏7/7/05
  10. Waters Member

האם אני מבין מאוהד בארסה נלהב שהוא מייחל לראול לחזור לכושר שיא כמו שהוא היה בשנים הטובות?

11. Barcik Member

לא, אני לא. אבל אני טוען שאם נבחרת ספרד רוצה הישגים, אז ראול חייב לחזור לכושר.

מצד שני, אני רוצה שספרד תגיע להישגים.

בעעע.

נערך לאחרונה ב: ‏7/7/05
  12. Yeste Member

אל תדאג.
    אם יוון זכתה באליפות אירופה עם סיטרידיס וניקולאידיס בחוד ,אז גם ספרד יכולה להסתדר עם איזה טורס וויאה\מוריינטס בחוד.
    ראול שלפני קירוס,החלוץ הטוב בעולם ,לא יחזור יותר לדעתי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
    מקווה לאכול את הכובע...

13. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

יכול להיות שזה בגלל רונאלדו ולא קיירוש. ראול העצלן הפסיק להתאמץ כי יש חלוץ לא פחות טוב ממנו ולא איזה מוריינטס.

14. dkaro Member

זה לא נכון להגיד חלוץ חמישי, כי הוא כמעט שלא משחק כחלוץ, ו90 אחוז מהמשחקים הוא נכנס כמחליף וכל הזמן עושה עבודה מצוינת!
    וגם בעונה הקרובה הוא יקבל יותר דקות כי סולארי נמכר, אי מאמין שהוא עוד יחזור לנבחרת.(הוא היה שם למי ששאל).

ובקשר לבארסה, מה לעשות שאין שם הרבה שחקני בית? באמת ולדז לא מספיק טוב בשביל קאסיאס וקאניזארס. אין מה לעשות. ואין עוד הרבה שחקני בית לבארסה, כולם רכשים:
    דקו, רונאלדיניו, לארסון, אטו, ועוד, ועוד.
    ובקשר לצאבי יש בספרד שחקנים יותר טובים.

וראול עוד יחזור לעצמו.

ובקשר לאי ההצלחה:
    מספרד תופסים הרבה כי היא הבחרת בין 3 הנבחרות עם הכי הרבה כוכבים בעולם.
    אז תופסיםן ממנה הרבה.
    אבל הבעיה שלה זה שרוב השחקנים שלה הם שחקנים נהדרים בקבוצתם, ובנבחרת לא. זאתי בעיה ידועה-
    כחו את רביבו כדוגמא, בנבחרת הוא היה זוועתי!

ואני דווקא חושב שהיה טוב להם להביא את דל בוסקה כמאמן, הוא מאמן עם פול תארים, והוא היחיד מבין 5(!) מאמנים שהצליח בוודאות לחבר בין כל הכוכבים של ריאל(לושמבורגו גם הצליח, אבל עדיין אין תארים).
    וזאתי הרי הבעיה של ספרד, היא מלאת כוכבים ואין חיבור-
    לכן אני חושב שבוסקה יכל להיות המאמן האידיאלי ביותר לספרד, והוא גם הוכיח את עצמו, 2 אליפויות ספרד ושתי גביעי אירופה ב-4 שנים, דבר שלא כל מאמן יכול לעשות.
    אבל אתם אומרים שיש כבר מאמן אחר, חבל.

דל בוסקה הוא בדיוק ההיפך מרפא בניטז. דל בוסקה הצליח לחבר בין כוכבים ולהביא עמם הצלחות, ובניטז הצליח להפוך קבוצת נטולת כוכבים להצלחה(יחסית...).
    אבל לא זה ולא זה התמנו, וזה חבל.

ואחרי כל זה אני מצפה לתגובות!

15. Barcik Member

הסגל של ספרד לקראת משחק הידידות מול אורוגוואי:
    קסיאס, ריינה; אנטוניו לופז, איבנייז, דל הורנו, סלגאדו, חואניטו, מארצ'נה, פויול, ראמוס; אלונסו, לואיס גרסיה, סרחיו, לוקה, שאבי, דה לה פנייה, חואקין, ויסנטה; ראול, טורס, מוריינטס, טאמודו.

אני לא ממש אוהב את ההכללה של מוריינטס. נראה שארגונייס חיכה בכוח להזדמנות הראשונה בה יהיה ניתן לאמר שאל מורו חוזר לכושר, וניצל את הצמד אתמול כדי להחזיר אותו באופן מיידי לסגל.