בהחלט עונש ראוי, הרי רק ככה מכבי חיפה העלובה והאוהדים העוד יותר עלובים שלה אשר רצחו ויצאו עם עונש של גן ילדים יכולים להתמודד על אליפות. כמו שכבר אמרתי, הצביעות חוגגת פה.
כאוהד מכבי חיפה, אני יצאתי פה כנגד קהל האוהדים של הקבוצה שלי יותר ממה שאמרתי על כל קהל אחר. אני אמרתי שזה קהל עלוב וכפוי טובה (ואני בתוכו) שעשה עוול לרוני לוי והיה אחד האחראים למחדל בו נפגע אמיר רנד. רק שאצלנו למדו אחרי המקרה הנורא והשתדלו לא לחזור על הטעויות. בבית"ר קרה מקרה דומה לזה של אמיר רנד בעונה שעברה (למזלנו, הפגיעה הייתה קלה הרבה יותר), אבל מתברר שזה לא שינה כלום לאותם חבר'ה מהיציע המזרחי. המשטרה דווקא הפיקה את הלקחים שלה ופתחה את השערים. אולי עכשיו גם האוהדים ילמדו.
קיבלו עונש קל מידי.האירוניה שמי שהם שונאים:לוזון,נמצא במאבקי תחתית.אז הוא עוד מגיש ערעור על העונש שהוא תבע.מילא היה דורש עונש יותר חמור,אבל הקלה? פשוט ביזארי. אני הייתי מתיר לבית"ר רק יציע אחד למשך עונה שלמה ולא קונס את הקבוצה.ככה האוהדים היו לומדים. ולגבי אוהדי בית"ר:כנופיית גזענים ושחצנים.כבר ציינתי בעבר שהם מסוגלים להגיב רק נגד אוהדים אחרים אבל כמגיע ארקדי הם מצדיעים לו כמו חבורת שפוטות.שיקלל אותם,יכה,ירק-העיקר שיהה שם וימשיך לתת להם להתקיים בשוק המוזר שלהם.
מכל הדיבורים על העונש שניתן, בואו נלך ונסתכל קצת קדימה. לכולנו הרי ברור שיוגש ערעור. אפילו גאידמק שאמר שיקבל כל עונש שיוטל על הקבוצה, פתאום התקפל ושינה לגמרי את דבריו. פתאום "הם יצטערו על זה", פתאום "החמירו איתנו". לפני מספר ימים "אני אקבל כל עונש" ועכשיו ההיפך הגמור. הערעור יוגש, ולא רק שהוא יוגש, העונש גם יופחת. כמו שהפחיתו בזמנו למכבי חיפה את העונש על אמיר רנד (וכבר אז היו צריכים להטיל עונש כבד, ובטח לא לקבל את הערעור), הרי העונש הזה בטח בסופו של דבר יסתכם במינוס 2 נקודות העונה ועוד איזה 2-3 משחקי רדיוס (כיוון שזה התנאי שהופעל, ופה אין מקום בכלל לשיקול דעת), ושאר העונשים בטח יומרו (שוב) לעונש על תנאי. אבל, עדיין, בין הדין בכל זאת הפתיעה אותי לטובה. נקווה שימשיכו עם הקו הנוקשה.
החלטה שערורייתית במלוא מובן המילה. 1.העונש של בית"ר קל מאוד לטעמי. 4 נקודות הן פער שבית"ר יכולה לסגור בקלי קלות, וכבר נוכחנו לדעת שרדיוסים ללא קהל לא ממש משפיעים. 2.הניצחון הטכני להרצליה הוא החלטה בזיונית שאין כדוגמתה. התקנון אולי אומר משהו אחר, אבל יש להפעיל שיקול דעת במקרים כאלו. הרצליה נשארה בליגה באופן כמעט ודאי (כי עכשיו 5 קבוצות צריכות לעבור אותה, והפער מהקו האדום עומד על 5 נקודות), ואשדוד יורדת ליגה באופן כמעט סופי (אשדוד כבר יצאה העונה ממינוס 4 נקודות, אבל אני לא רואה את זה קורה שוב). כל הכבוד לדיינים. הוצאתם לי את החשק לראות כדורגל. עכשיו יהיה לי יותר זמן להקדיש למשפחה שלי, שכמובן מודה לכם מקרב לב.
גבר תשתדל להקפיד על הודעה ברורה ויותר מסודרת , תודה. ובקשר לתוכן הודעתך, לא הבנתי על מה ולמה שפוטים? אנחנו אוהבים את גאידמק בגלל שאנו רואים עד כמה הוא משקיע ועד כמה הוא מראה על אהבתו לבית"ר, וחוץ מזה מה אתה רוצה שנעשה בקשר לגינויו על מעשה האוהדים? גאידמק צודק שהוא גינה את מעשה האוהדים והוא צודק שהם חסרי אחריות ומטומטמים ,זה לא בא רק ממנו אלא מהרבה מאוהדי בית"ר.
כן, למדו. אחרי המשחק ההוא מילאתם בקושי חצי מקרית אליעזר במשחקי האליפות, ועדיין הייתם מעורבים במקרי אלימות לפחות כמו אוהדי בית"ר. בכל מקרה, אין ספק שיש אוהדים בטדי שצריכים לשבת מאחורי סורג ובריח לתקופה לא קצרה, אבל זה עדיין לא מצדיק את העונש ההזוי הזה. מה ביזארי בזה שלוזון מבקש הקלה? זה לטובת מכבי פ"ת.
ארקדי בדיוק כמוני וכמו האוהדים שגינו את הפריצה לא חשבנו לעולם שבית הדין של ההתאחדות לכדורגל יעניש את בית"ר על פריצה של אלף איש חמומי מוח בעונש כ"כ גבוהה ולכן גינינו, ברגע זה שהם נתנו לנו עונש כ"כ קשה יש קונצנזוס בקרב הקהל של בית"ר שהעונש לא מוצדק. חוץ מזה שארקדי למד לקח והוא יותר לא יגנה את הקהל של בית"ר כי בעצם האמרה שלו שהוא "יקבל כל עונש" הוא עזר להתאחדות ולבית הדין שלה להעניש אותנו בצורה שאין לה אח ורעה. אומרים שמעז ייצא מתוק וגם מהנסיון חיסול הזה של ההתאחדות אנחנו נצא מחוזקים יותר ומחושלים יותר כקבוצה וכקהל ונקווה גם שאותם אלף פורצים מטומטמים יפסיקו לתת להתאחדות את ממה שהם כל כך רוצים וזה לדפוק אותנו חזק וכמה שיותר, זה שורף להם בנשמה שלהם שאנחנו אלופים ושיש לנו בעלים עם כסף שמוביל אותנו להישגים בליג הוהישגים גם בתחום הפיננסי והמיתוג של בית"ר ירושלים כקבוצה ולצערי יש אנשים שנותנים להם את הסיפוק הזה ולא חושבים על כמה יכאב לזבלים כשהם ייראו אותנו חוגגים בספרא כמו בעונה שעברה. עכשיו הם נרקבים מבפנים, ברגע שנדע לחמוק מהמכשולים שהם רוצים להציב בפנינו הם לא יירקבו מבפנים, הם יכלו מבפנים.
2 משחקי הבית היחידים שהפסדנו בשנתיים האחרונות היו ברדיוסים. אחד היה ללא קהל מול נתניה מחזור אחרון בעונה שעברה ואחד מול כסאחנין.
אז זהו, "אם המצב ישאר כפי שהוא". והוא לא ישאר ככה, למה עכשיו מגיע ים כסף לנתניה (בתקופה הזאת לאו דוקא עכשיו עכשיו). מכבי ת"א גם תתחזק כלכלית אם אנחנו מסתכלים על שניידר והחברים שלו. ולפי כל הסטטיסטיקות שבעולם, אין מצב שהפועל ת"א במידה ותשאר תחווה עוד עונה מגעילה כזאת מבחינתה. שנה הבאה האליפות תיהיה בתחרות של 3-5 קבוצות לדעתי, ככה שהעונש הזה משמעותי רק לשנה הזאת. תכלס עם עד כמה שאני לא מסכים עם הפרשנים פרובוקטורים (כמו קופמן) באמת אני לא זוכר שנתנו עונש לקבוצה על שהאוהדים שלה פרצו למגרש במשחק האליפות. ואם רוצים לשנות חוק, שנגיד מעכשיו כן יענישו, אז זה תמוה לדעתי שמתחילים בבית"ר ירושלים. גם ככה הקבוצה ידועה באוהדים "העדינים" שלה, שתמיד שעושים משהו לבית"ר אז אומרים "בגלל שמדובר בבית"ר ירושלים.." אבל במקום האוהדים האלה שיש מצב שהם צודקים, למה לתת את כל הסיבות לבית הדין לעשות לכם דוקא? שבו בשקט וזהו, כולה עוד 5 דקות הייתם שוברים את כל טדי וזה לא היה מעניין אף אחד. חוץ מזה אני זוכר אליפות של מכבי חיפה לפני שנתיים נראה לי שהאוהדים לא פרצו למגרש. זה לכל אלה (דמאיו) שאמרו "אני לא זוכר אליפות אחת ב 20 השנים האחרונות שהאוהדים לא פרצו למגרש". אבל בקטנה, משה, אוהבים אותך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
זו בדיוק הבעיה. היו המון מקרים בעבר שבית הדין החליט לעבור על החוקים הכתובים בתקנון אבל דווקא עכשיו, במצב הכי רגיש שהיה בכדורגל הישראלי מזה המון שנים, הוא מחליט לקיים את התקנון.
אתה לא צריך ללכת רחוק בשביל דוגמא לכך, אתה יכול ללכת כמה חודשים אחורה להעמדה לדין של בית"ר על הבוז לרבין, גם שם הם כיפפו את החוק והעמידו אותנו לדין למרות שהם לא יכולים, למזלנו יש את בג"ץ שהראו להם מאיפה משתין הדג.
העונש שבית"ר קיבלה בגלל פרשת דקת הדומיה היה רק בגלל הלחץ של התקשורת שרוב אנשיה הם אנשי שמאל . לעומת זאת אני לא שמעתי כמעט אף איזכור בתקשורת שאוהדי הפועל ת"א עשו מעשה דומה/חמור חילול קברי הוריו של רון חולדאי בגלל אולם עלוב . ההתאחדות משנה את החוק רק שמדובר בבית"ר ירושלים .
ההשוואה פה בכלל לא במקום בוא נתחיל מזה שגינו את זה בטירוף בתקשורת. נמשיך מזה שזה בכלל לא קשור להתאחדות לכדורגל ואפילו לא להתאחדות לכדורסל, זהמ עשה פלילי שקשור אך ורק למשטרה. נסיים בזה שאלה היו מקסימום 3 אנשים שלא ראויים לתור "אוהדי הפועל".