משחק חוזר ללא קהל- זאת ההחלטה החדשה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י אבו, ‏18/4/08.

1. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

עלאק זה במקרה על גבה של בית"ר.
    כל התקשורת התקוממה כנגד בית"ר רק כי זאת בית"ר, וזאת הסיבה העיקרית לעונש הקשה.

שהדברים של ההתאחדות ובית הדין לא יבלבל אתכם - בלי העליהום ההזוי משהו של התקשורת, העונש היה לפחות חצי מזה אם לא פחות.

2. Landon Donovan Member

וזאת בדיוק הבעיה שלכם - על כל עונש שהקבוצה מקבלת, אתם ישר צועקים "דופקים אותנו!". בלי להסתכל רגע על העובדות, ולראות העם העבירה מצדיקה עונש קשה. בשנה שעברה עונש התנאי שבית"ר קיבלה כלל משחקי רדיוס והפחתת נקודות. בגלל שהפריצה לדשא גם פוצצה את המשחק, הוחלט להחמיר את העונש שבית"ר היתה חייבת לקבל. במקום לבכות על 6 נקודות לא רלוונטיות, עדיף שתתרכזו בלמנוע מקרה כז בחגיגות האליפות בעונה הבאה.

3. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

לא רלוונטיות ? לעונה הנוכחית לא, אבל מה הקשר לעונה הבאה ?

הורדת נקודות זה על מכירת/קניית משחקים, שוחד וכד', בחיים לא על כזה דבר, שלא קרה ממנו יותר מדי סה"כ, ואף עונש לא גירד אותו.

ליצור תקדימים זה יפה, אבל שיהיו הגיוניים.

ובלי העליהום התקשורתי זה לא היה קורה - עובדה, בשנים הקודמות התקשורת לא עשתה רעש מהדברים היותר חמורים של שאר הקבוצות, אבל אם זה בית"ר, חבל"ז...

נערך לאחרונה ב: ‏26/4/08
  4. BeitaReaLiverpool Member

אמרנו כבר מיליון פעם.
    אתם רוצים לשנות? תקבעו חוק שאם אוהדים פורצים לדשא לפני שהמשחק נגמר- מינוס 10 נקודות וארבע רדיוסים.
    אי אפשר ליצור "תקדימים" על גב של קבוצה אחת, זה לא פייר ולא הגיוני.

5. idos87 Member

אם היו משנים את זה השנה לפני שאתם הייתם פורצים למגרש הייתם אומרים "למה שינו את זה השנה ולא שנה הבאה? מה בגלל שהם ידעו בהתחלה שניקח אליפות אז הם קבעו את החוק הזה?" זה לא משנה מתי איך ועל מי מוטל העונש. בכל מקום יש תקדימים גם בכדורגל. זה שזה יצא על הגב של בית"ר, אולי צירוף מקרים אולי לא. אבל אם לא היו עושים את זה עכשיו הפריצות היו ממשיכות עד להודעה חדשה. עכשיו כל אוהדי הקבוצות יודעים שבמידה והם פורצים לדשא, מכל סיבה שהיא, הם מקבלים עונש חמור. זה כנראה ימנע פריצות עתידיות למגרש.

6. Dor007 Member

תסלח לי אבל אתה מדבר שטויות בחלק מדבריך!

למה שנקבל עונש אם לא היה אף נפגעים?! גם שנה שעברה קיבלנו עונש שאפילו מכבי חיפה עם אמיר רנד לא קיבלה!

רוצים לחוקק חוק? שיחוקקו! למה לתת לנו עונש שבכלל לא צריך לתת לנו? אה כי אנחנו בית"ר ירושלים וואלה יופי.

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מה?
    המדד שלך לאם אתם צריכים לקבל עונש זה אם היו נפגעים או לא? פה דווקא הצד החיובי. אחרי שהיו כל כך הרבה פריצות למגרשים שנגמרו לא טוב בלשון המעטה, הוסרו הגדרות ועכשיו, אומנם המעשה נשאר טפשי מצד האוהדים, אבל לפחות הוא לא עולה בחיי אדם.

והטענות שלך הן אלה שטפשיות. אם למכבי חיפה לא נתנו עונש למה שלנו ייתנו? כי הגיע הזמן לגרום לקצת הרתעה. יש לך ספק שאם בית"ר תשלם את המחיר כל הקבוצות בעונה הבאה יבינו את המסר? לי אין ספק.

8. Don Joan Roman Member

מה אתם משיכים להתווכח איתם? הם יודעים, רואים וקוראים את העובדות, זה לא ממש משנה להם והם בוחרים להתעלם מכך משום שהם מקנאים, שכואב להם ובעיקר כי הם יודעים שהצדק איתנו ולא רוצים להודות בכך כי זה מראה ש"קיפלנו" אותם, שברנו וניפצנו את הטענות שלהם אחד לאחד הוכחנו להם למה העונש לא מוצדק, בגלל זה הם בורחים מהאמת ומביאים לנו תירוצים של "תגדילו ראש" ופקה פקה מיותרת, שימשיכו לקשקש ולהראות את הקנאה שלהם לכל, התפקיד שלנו כאוהדים וכקבוצה זה לגרום להם להיות פה גם בשנה הבאה עם אותה אכילת לב כשהם רואים אותנו 50 אלף איש בגן סאקר עם עשרות אומנים שבאים בזה אחר זה לבמת האליפות, ועם שירי אליפות והלל חדשים לקבוצה של המדינה שכרגע היא גם הטובה ביותר במדינה: בית"ר ירושלים.

נערך לאחרונה ב: ‏27/4/08
  9. BeitaReaLiverpool Member

אני רק מחכה לרגע שבית הדין יתפכח ויראה את שורת העונשים הקודמים, ויראה שאין מצב לעונש כזה, יוריד את זה לעונש נורמלי ומינימלי וכל אוהדי הפועל יחזרו לחורים שלהם.

זה יהיה מה זה כיף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מהו הגורם לאותה נטייה של אוהד הספורט הישראלי להכריז על מישהו שהוא "מקנא" בכל פעם שיש מחלוקות? הכל זה קנאה? אני לא אוהד אף אחד בכדורגל הישראלי, מצדי שיסגרו את "ענף הספורט" הזה, אבל אני חושב שהעונש שבית"ר ספגה אפילו לא היה חמור מספיק. הייתי נותן לה משחקים בלי קהל עד סוף שנת 2008. ולא, בתור אוהד מנצ'סטר יונייטד בלבד, אני לא רואה סיבה לקנא בבית"ר...

חוקים, בתי משפט, בתי דין - הם לא יכולים לקפוא על השמרים. ולכן אי אפשר לומר שבגלל שקבוצה קיבלה עונש כזה וכזה לפני 15 שנה, אז גם בית"ר צריכה לקבל אותו כעת. מאז זז משהו בראש של אנשים, התחילו להבין שמצב שאוהדים פורצים למגרש הוא לא נורמלי, מסוכן וחייבים למנוע אותו ("איפה ציון נאנוס", צחק יורם ארבל כשאוהדי מכבי תל אביב פרצו אז למגרש בבאר שבע. היום הוא כבר לא צוחק על דבר כזה). שנה אחרי שאוהדי בית"ר פרצו למגרש, אי אפשר להמשיך לחלק על זה עונשים קלים. צריך בום בראש ולקוות שזה יעשה את העבודה. ואם לא? העונש הבא יהיה חמור יותר, אם שוב יהיה מדובר בקבוצה עם יותר מדי היסטוריה בבית הדין.

את מה שפורסם מטעם בית"ר לא צריך לקחת כאמת הצרופה. זאת לא כתבה, זה לא מעקב נייטרלי. זאת מודעה. וכמו כל מודעה, היא תדגיש את האינטרסים של מפרסם המודעה ותסתיר אם לא תעלים את כל מה שלא מתאים לא. זאת לא בהכרח האמת והמציאות כולה. הם טוענים, בין השאר, שהצליחו לפנות את המגרש, אבל השופט החליט לא להמשיך את המשחק. ממה שראיתי בטלוויזיה, וראיתי היטב, עוד לפני שהשופט קיבל החלטה, האוהדים שוב מילאו את המגרש. אז שלא יבלבלו את המוח. שיפנו את החיצים לאוהדים המפגרים שלהם ויטפלו בהם ביד קשה, אחרת בעוד שנה הם יקבלו עונש עוד יותר כבד.

11. אלי מתחן Member

כל קבוצה שמנצחת את מכבי ת"א בכדורסל המגרש מתמלא באוהדים שלה, בפיינל פור בפאריס המגרש היה מלא באוהדי מכבי. אבל כשזה מגיע לכדורגל פתאום כולם מתעוררים.

12. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

לא הבנתי עדיין את העונש על תנאי, שבמקרה ויפרצו שוב פעם האוהדים, בית"ר תפסיק את פעילותה ל-2 משחקים, או משהו כזה. מישהו יכול להסביר?

13. Butragueño מנהלים

גילוי נאות, אני הרצליאני.
    אני לא מבין מדוע פתאום כולם נגד העונש להפסד טכני .
    לפי הדיינים ה"גדולים" בהתאחדות , יש לתת עונשים בלי שום התייחסות לטבלת הליגה.
    הרצליה הייתה בהתקפה, האוהדים פרצו ופוצצו את המשחק.

לחדש את המשחק למשך 4 דק',נו באמת?
    אוהדי בית"ר,רק אל תתנפלו פה עלי. נכון שהרצליה כל כך צריכה את הנצחון, אבל בכל זאת.
    לדעתי העונש כבד , אבל לא מבחינת ההפסד טכני , אלא ה-4 נק' שיירדו לכם שנה הבאה והשנה.

אני רוצה להוסיף, גם כן לוזון.
    לא מבין למה בן אדם כזה צבוע ומזוייף נמצא בהתאחדות . כולו מלא אינטרסים .
    למכבי פ"ת אין תקציב ל-5 זרים , אז נוריד את ההגבלה ל-4 זרים לקבוצה .
    עכשיו הנצחון טכני יפגע במכבי פ"ת,בוא נערער. לוזון , לך הביתה , תודה.

יום טוב

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/08
  14. idos87 Member

הפסקת פעילות משמעותה שבית"ר לא תעלה על כר הדשא למשחק, ובכך הקבוצה היריבה מנצחת 0-2 ומקבלת 3 נק'. בעברית:ניצחון טכני.

15. Don Joan Roman Member

לא אתנפל עלייך כי בגדול אני מסכים איתך.
    הורדת 2 נקודות השנה - יש השגות אבל מתקבל על הדעת.
    הפסד טכני - יש תקנון.
    רדיוסים - לא מסכים עם המספר.