זה לא עניין של ההתאחדות ואפילו לא של בית"ר. הבעיה שעלתה בחיי אדם הייתה תשתיות לא מתאימות לכזאת סיטואציה והתנהגות מפגרת של המשטרה. בית"ר משלמת כל משחק עשרות אלפי שקלים למשטרת ישראל ונענית לכל הדרישות שלה כדי שדברים כאלה לא יקרו. המקרה לא היה באשמת בית"ר.
אז שבית"ר והמשטרה יתקנו את התשתיות . כי זה לא חוכמה כל פעם לתת את התירוץ של התשתיות . אוהדי בית"ר לא נכנסים כדי לחגוג , הם נכנסים כדי לחבל ולהרוס ולהראות שכאילו הם האוהדים "השרופים ביותר" בליגה .ועל זה מגיע להם עונש כבד שילמדו לחכות עד שריקת הסיום ולהכנס לדשא ואם לא נותנים אז שיחכו למשחקים הבאים או לחגיגות שתאמינו לי יהיו מספיק כאלה .
אוי נו באמת, עאלק לא באים לחגוג, אז בשביל מה פורצים לדשא סתם? אם היינו רוצים להראות שאנחנו הקהל הכי פנאטי ושאנחנו האוהדים השרופים ביותר אז היינו מפוצצים כל משחק שהקבוצה שלנו הייתה בו בפיגור או פורצים לדשא אחריי כל ניצחון שלנו ולא רק אחריי ניצחונות של אליפות.
נתנו אותו פעם אחת כשהיו נפגעים. והנפעים לא היו באשמת בית"ר ככה שעונש זה פשוט בושה. הפעם התשתיות היו בסדר אז לא היו נפגעים ואם הפריצה הייתה כמה דקות יותר מאוחר זה היה אירוע נקי.
האוהדים אשמים .. כדי לגרום להם להפסיק אתה צריך לפגוע בדבר שבגללם הם מתפרעים וזה בית"ר .. כי רדיוסים ראינו שזה לא מזיז להם .
האוהדים אשמים .. כדי לגרום להם להפסיק אתה צריך לפגוע בדבר שבגללם הם מתפרעים וזה בית"ר .. כי רדיוסים ראינו שזה לא מזיז להם .
מזיז להם כמו שכל דבר אחר מזיז להם. אנחנו לא בבי"ס יסודי שעושים עונש קולקטיבי לכל דבר. יש מתפרעים, שהמשטרה תעצור אותם.
הבעיה שהמשטרה לא יכולה לעצור אלף אנשים (וכאן אני מפחית מהאנשים שפרצו למגרש) ולכן עונש קולקטיבי יתקבל אך עונש עם גבולות ולא כמו שקיבלנו.
ושוב פעם נכנס לעובדה שלא הגיוני שתובע ידרוש עונש אחד, והשופט יחליט על עונש חמור יותר. זה כפירה בכל מערכת המשפט. אני רק רוצה לדעת מי הגורם שהשפיע על הדיין, כי ברור שזה לא על דעת עצמו.
אם תדע מי זה אז תשלח את כל המתפרעים לבית שלו שירביצו לו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
איך אפשר לעצור יציע שלם שיורד למגרש? העונש מוצדק מאוד. זאת שנה שנייה ברציפות שזה קורה בביתר, ואחרי שנה של הרבה האשמות והתנהגויות לא נאותות של הקהל כולו. העונש מזעזע את הקבוצה ואני חושב שמגיע אותו במלואו. העונש חריף ומוצדק. עכשיו, אחרי העונש הזה צריך להגדיר עונש קבוע מראש עם דבר כזה קורה, עונש בסדר גודל של הורדת 15 נקודות 8 נק' בעונה הנוכחית ו7 בעונה לאחר מכן. אם יהיה עונש כזה קבוע מראש, זה לא יקרה שוב. הדבר היחידי שכיבכול קצת פוגע בעונש הזה, הוא הטכני להרצליה, אבל שוב זה לפי התקנון וככה צריך לעבוד, אין מה לעשות.מכל ניצחון טכני יש קבוצה שמרוויחה ואחת שמפסידה. לא צריך לשנות את העונש בעליון, ואני מקווה שהעליון יהיה אמיץ מספיק כדי להשאיר את העונש.
אתה צודק ב100% אחי . http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx רק עונש שהפגעה משמעותית בקבוצה יגרום לאוהדים האלה לעצור להתחיל לחשוב ואולי לקבל את המסקנה הנכונה מכל מה שקורה .