יעקובו משחק העונה עם לי רוצ' שחימם את הספסל של הריזברס בימי צ'מפיונשיפ מנג'ר 3 עונת 98-99. הוא שיחק שמה עם לוק "סקווירל" צ'אדוויק. הסנאי שיחק קצת עם ריו פרדיננד באולד-טראפורד, והבוגד המסומם שיחק עם אייל ברקוביץ' באפטון-פארק כשהייתה לי בר-מצווה. הקוסם שיחק במכבי חיפה עם אריק בנאדו. המטאטא שיחק עם סרגיי קלשנקו, והתותח המולדבי שיחק עם בעלה של מלי בעונה האגדית של הפועל ת"א בגביע אופ"א. אין עליי.
אבל קבל יותר קצר, פשוש: יעקובו משחק העונה עם שיין גור, שחקן שהיה בווימבלדון בימי באדיר, שמשחק עכשיו עם הזמר. קצר ולעיניין. סע, חייל.
האמת שהיא שבהתחלה חשבתי ללכת על קישור דרך באדיר עם ויני ג'ונס או ג'ייסון יואל אבל לא חשבתי על שחקן כ"כ זניח. בכל אופן שיחקתי אותה. תקשרו לי בין שיין גואטר לבין פראן מדפור עם שלושה שחקנים באמצע.
גואטר - אנלקה - היירו - מוניטיס - פראן. \ גואטר - ברקוביץ' - אמדי פייה - לוקה - פראן. ד"א גואטר נראה כמו הרעים ב'האלמנט החמישי', ופראן פרש.
שני אמני רגל שמאל - ריבאלדו וערן לוי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx , 2 קישורים.
טוב, יותר מ-24 שעות עברו בלי שלאף אחד יהיה אכפת מהדיון הזה ולכן, לפי החוק שלי, אפשר להמשיך. מה הקשר בין קארלו קודוצ'יני לויקטור ואלדז?
למה להסתבך עם שניים? דיוויד סימן-אייל ברקוביץ'-יניב קטן עריכה: ובגלל שקטן וברקו לא שחקו יחד- דוידוביץ' באמצע.