משחקי שמינית הגמר יוצאים לדרך: צרפת תפגוש את ארגנטינה, אורוגוואי נגד פורטוגל

הנושא בפורום 'פורום מונדיאל 2018' פורסם ע"י Sarek, ‏30/6/18.

1. Civil Anti Madridista

ידענו עוד לפני המשחק שזה לא כוחות. ארגנטינה לא שווה מקום ברבע גמר, ואחרי שלב הבתים היא החזירה קצת מהכבוד שלה.

צרפת זאת אופרה אחרת והיא חייבת ללכת עד הסוף. קיבלנו שואו טיים של אמבפה, שיריבות כאלה זה לחמניות בשבילו.

oFiRzZz ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  2. סמואל אטו Member

ארגנטינה צריכים פקרמן/טבארס.
    אין שם מנהיגות וסמכו מקצועית שבונה משהו לאורך זמן. עברו 4 שנים ואף שחקן משמעותי לא פרץ לתוך הסגל של הנבחרת.

3. טל. Member

לשים את דיבאלה על הספסל זה כמו לשים את אמבפה על הספסל.
    זה הדבר הכי הזוי שיכול להיות.

ועוד לטובת מי..? מאסה? פאבון? מי אלו בכלל הקופיקואים האלה?
    שחקנים של הפועל ארגזים.

אם דיבאלה לא מסתדר עם מסי - אז בשביל מה הוא זומן מלכתחילה?
    אני פשוט לא מבין.

אם אני שיכור וחטפתי מכות בראש אני עוד יכול להבין החלטה לא לפתוח בהרכב ראשון עם דיבאלה.
    בסדר. נניח.

אבל למה גם לא להעלות אותו מהספסל כשאתה צריך?

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי הכדורגל ההתתקפי שקיבלנו במשחק המוקדם אני מקווה שנראה חצי מזה במשחק השני .
    מצד אחד אורגוואי אם לא קבאני וסוארז לא יודעים לייצר לעצמם מצבי הבקעה , מצד שני רונאלדו יחכה לעזרה מול בלמי אתלטיקו מדריד שלא יעשו לו חיים קלים בכלל.

מניח שיהיו יותר צהובים משערים .

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  5. Civil Anti Madridista

הוא טוקבקיסט תוצרת ONE שנשאב לכאן בטעות.

oFiRzZz, Noam77 ו-zivmay אוהבים את זה.
  6. גלץ Member

נבחרת שבונה על שחקן אחד ומזניחה את כל השאר לא מגיע לה יותר מיזה

7. DRORIKO Member

דווקא היום אני לא מצטרף לעליהום על מסי. הוא תרם רבות לנבחרת, תחתיו היא עשתה 3 גמרים רצופים וביססה את עצמה כאחת הנבחרת הטובות בעולם. הייתי אומר שהוא צריך לפרוש ולפנות את הדרך לדור הצעיר, אבל אתם יודעים הרי מה יקרה. ארגנטינה תקרטע ועוד פעם יקראו לפרעוש שיציל את המולדת. משהו שם מאד רקוב בנבחרת ובהתאחדות, משהו שהוא יותר גדול אפילו ממסי. אם הייתי ארגנטינאי לא הייתי אופטימי במיוחד בימים אלה.

8. Civil Anti Madridista

נשמע מבטיח, רק חבל שאת מבחן המציאות זה לא צלח.

לארגנטינה יש בקושי חמישה שחקנים שראויים ללבוש את חולצת הנבחרת. מאיפה בא הלוקסוס הזה לוותר על השחקן הטוב בעולם?

oFiRzZz, Noam77 ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  9. Andrei Kanchelskis Member

זה המשחק הטוב ביותר שהיה בשמינית הגמר מאז המשחק בין ברית המועצות לבלגיה ב-1986 שגם כן נגמר בתוצאה 3:4(לטובת הבלגים).

כנראה שחזינו היום במשחקו האחרון אי פעם במונדיאל של מסי ולבטח במשחקו האחרון של סמפאולי כמאמן ארגנטינה. אם למסי יכולה להיות נחמה מסוימת אז היא תהיה טמונה בכך שגם אובה זיילר המערב גרמני האגדי שיחק בארבעה מונדיאלים ולא זכה אפילו פעם אחת.

10. alexshw Member

קצת כמו שוודיה, אומנם סגנון שונה כמובן. אתה כותב את הדברים מתוך ראיה נוכחית של נבחרת הכי זקנה בטורניר ועם כוכב עליון שעושה מה שבא לו ומנהל את העניינים.

11. Gass12 Member

מי הגדולה הבאה שתעוף?
    התחלתי את המונדיאל הזה כאוהד ללא נבחרת.
    בהמשך השנאה לפחדנות של ארגנטינה שהתקפלו בפני האיומים של רג'וב סימנה אצלי שנואה מועדפת אחרי גרמניה שהיא סתם נבחרת מעצבנת.
    יש לי אמפטיה כלשהי למכסקינים.בינתיים נהנה מאוד .נראה מה יהיה..אני הופך באופן רשמי וארעי לאוהד הצלחות

גלץ ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  12. Butragueño מנהלים

צרפת בכלל בעלת פוטנציאל הגנתי פסיכי. למרות שספגה 3 שערים היום (אפשר לומר ש-2 מהן לא באמת תוצר של הגנה לא טובה), יש לה 2 בלמים חזקים מאוד, אבל מגנים קצת פרווה. בקשר לקישור האמצעי, קאנטה ומטויידי, זה כמו צ'יט ברמת legacy defending. ולצערם האחרון בחוץ במשחק הבא.

13. סמואל אטו Member

ההשוואה בין זלאטן למסי נוראית.
    במקרה של ארגנטינה היה אפשר עם מאמן יותר מתאים לבנות משהו עם מסי, בניגוד לזלאטן.
    בכלל זה הזוי לבוא בטענות למסי שניסה לקחת קצת פיקוד על נבחרת חסרת סמכות.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  14. Raulito Madridista

אם מסי ביקש או דרש לשחק כ-9 מזויף אז זה עליו וממש גול עצמי. מבחינת כדורגל מן הסתם היה קשה היום. הטענה שלי היא למסביב. די-מאריה שחקן טיפש שעושה שטויות ולפעמים מעלה לך את הסעיף וגם היום לצד הגולאסו. אבל הוא רץ והאמין ונלחם עד לתוספת של התוספת ולא אתפלא אם בכה בחדר הלבשה. מסי במונדיאל האחרון שלו אולי ועם כמה שיש לו את שפת הגוף שלו - הולך על המגרש ומוריד ראש כבר בדקה 70 למרות הסלאלום.

על צרפת - זה היה צריך להיות יותר טוב לפחות במעט וכנראה זה היה קורה עם מאמן אחר. אבל זה כנראה לא יכול להיות טוב פי כמה.

לגבי המשחק השני - נראה שיהיה ההיפך הגמור, לא פוסל הארכה או פנדלים קורעי לב. כריסטיאנו עלול לעוף ובפורטוגל יתחרטו על הדקות האחרונות נגד איראן. אורוגוואי עם מרכז הגנה חזק ומהיר ומשחק ראש עצום, החברים של רונאלדו בהתקפה בין אם זה גדש או ברנרדו - לא טובים בינתיים ולפפה צפוי קרב קשה ומלוכלך מול סוארס וגם קאבני שם.
    מקווה שכריסטיאנו יסתום פיות ויבעט אותם. באורוגוואי לא מכבדים אותו וטינפו קצת יותר מדי ממה שקראתי.

אגב דברו כדורגל, עזבו אתכם הערות אישיות וכאלה. כולנו כותבים בכיף.

15. Sarek Member

https://pbs.twimg.com/media/Dg9CCBDX4AEHg8V.Xxx ​