משחקי ידידות בין-לאומיים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י rainman, ‏20/8/03.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מעניין אותי לדעת איך הגעת למסקנה שהוא אוהד אנגדליה... בגלל הניק שלו פיטר קראוץ'...? נו באמת... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

2. saviola Member

באסילה אמור לעלות עם ה11 הבאים:
    אובנדנזיירי; בורדיסו, אז'אלה, מיליטו, היינצה; חאבייר זאנטי, גאגו, קמביאסו, גונזאלס; סביולה, קרספו.

הרכב סופר חזק עם קישור מהיצריתיים שיכולים להיבנות. בעולם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏8/2/07
  3. Pipe Member

אור מדובר ב5-3-2 או 4-4-2? בכל מקרה, אם זה 4-4-2, סוף סוף היינצה מתופקד כמגן שמאלי גם בנבחרת, מה שלא קרה הרבה בעידן ביאלסה ופקרמן.
    ותוסיפו להרכב הזה את מסי במקום לוצ'ו ותנסו לדחוף לשם את טבז(כמובן אחרי שיברח כבר מווסטהאם) ויש לכם נבחרת מבין המוכשרות בפלנטה.

4. saviola Member

זה יותר בכיוון של 5-3-2, אבל נראה כבר לפי המשחק עצמו. אני דווקא הייתי שמח מאוד לראות את מקסי, שיחזור כבר.

5. Itay Shechter Member

יש לי הרגשה שארגנטינה תנצח. היא מעלה הרכב חלומי, שיהיה קשה לעצור. הימור:
    1-2 לארגנטינאים.

6. Dimitar Berbatov Member

באמת ארגנטינה נבחרת מצוינת בשילוב של שחקנים ותיקים ושחקנים צעירים ומוכשרים. כשמסי יחזור מהפציעה ויראה את היכולת הרגילה שלו הוא יכנס להרכב במקום גונזאלס וגם טבז, שאני מאוד מחזיק ממנו והוא עשה טעות גדולה שעבר לווסטהאם, גם הוא אחרי שיחזור ליכולת הטובה שלו יכול לחזור להרכב או במקום סביולה.
    אני גם הייתי פותח עם דייגו מיליטו במקום סאביולה לדעתי הוא עדיף על הארנבון...

7. Itay Shechter Member

מיליטו אמנם חלוץ מצויין, אבל יש לו החמצות מדהימות. בשלב זה של העונה, הארנבון עדיף. זו לפחות דעתי. שדייגו מיליטו ישפר את יכולות הבעיטה שלו, ואז יהיה אפשר לדבר על מקום בהרכב ארגנטינה.

8. Pipe Member

וצרפת מה? עזים?
    אני מבין האנשים שיותר שונאים את הנבחרת הזאת וביחוד את השחקן פורנו שעומד על הקוים, אבל המשחק בבית של הצרפתים וארגנטינה עם מאמן חדש שעוד לא סגור על ההרכב שלו ועדין בשלב הניסוים, ככה שבוא נגיד שארגנטינה לא פייבוריטית ברורה. תיקו נראה האפשרות הכי ריאלית.(למרות שלא הייתי מתנגד ל4-0 אלביסלסטי).

9. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

שוקראן יא מיסר!! :aaa021:
    מה יותר טוב מלראות את פאתחי מטלטל כמה שבדים מאחוריו ונותן שמאלית אדירה לחיבור!?2-0 על שבדיה!

בינתים עוד תוצאה מעניינת: מאלטה מפתיעה את מארחת את היורו הבא,אוסטריה עם תיקו 1-1.

10. Gravesen Member

אל תשכח שמשחק הזה לא ממש חשוב לאוסטריה, אין להם קמפייןן מוקדמות.
    את ההכנה הרצינית שלהם הם יתחילו רק בעוד שנה.

11. saviola Member

יופי של משחק עד עכשיו. בסופו של דבר באסילה מוותר על המסורת של השלושה בלמים ועולה בסוג של 4-4-2, למרות שבפועל לוצ'ו בא הרבה פעמים אל האמצע וקמביאסו סוגר את צד שמאל. אחרי שגם באסילה לא מתפקד את זאנטי באחד הצדדים של ההגנה, הבנתי דבר חשוב: זאנטי חייב להיות על המגרש ולא משנה באיזה תפקיד. גאגו, נמצא בעמדה אחורית מדי והוא לא תורם כמעט כלום להתקפה, הוא צריך לצאת יותר קדימה ולהשאיר את קמביאסו מאחור. קרספו די חלש, יהיה מעניין אם אולי לראות שיתוף פעולה של סביולה עם אגוארו. אה כן, סביולה.... איזה מהלך של הגול ואיזה גול, ובכלל עד עכשיו הוא המצטיין על המגרש. מה אמרתם על מיליטו?

12. אבו Member

מישהו יודע מי שם לטוגו ב-2-2 מול קמרון? בכול האתרים רושמים רק את התוצאה.

13. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

מה אתה עושה את עצמך?השכנים עדיין לא קראו למשטרה?

14. saviola Member

עדיין לא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

15. Gravesen Member

שתי שאלות:

היגוואין רשאי לשחק בנבחרת ארגנטינה או צרפת?
    למה מאניש לא שיחק אתמול בשביל פורטוגל?