מראדונה נגד כל העולם - ארגנטינה בדרא"פ

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י Franco, ‏24/5/10.

1. Maayan#19 Member

קודם כול אין על ההאוהדים של ארגנטינה. עשו את העבירה הכי מונדיאל.
    בקשר למשחק. מסי היה מעולה. הוא בכושר מצוין. הוא שיחק מצוין אבל לא עשה גול ועשה בישולים שהיגואין החמיץ. היגואין היה על הפנים במשחק הזה. וטבס ומסי ביחד זה נראה לי בהמשך יהיה פצצה.

בקשר למראדונה. אני לא מבינה מה זה היה? למה הוא שם את כול ההתקפה כול כך מאחורה. עם ההגנה. תמיד שהיה כדורים למעלה אף אחד לא הספיק לקחת את זה בגלל שהם היו למטה מדי.
    ההגנה של ארגנטינה הייתה על הפנים. מזה האיטיות הזאת. תמיד ארגנטינה הייתה מהירה במסירות. אין לי מושג מה מראדונה רצה בזה. כדי לו לשנות את הדברים האלה

לסיכום לא היה משחק מרשים. אחרי הגול הראשון היה תחושה שיהיה עוד מלאא גולים אבל איכזבו

2. מראדונה Member

יש משהו בטענה שלך לגבי התנועה ללא כדור שלא הייתה קיימת,אבל יכלתי לראות הרבה פעמים שהוא יכול להתחיל התקפה ובמקום זה הוא הורג את המשחק עוד יותר ומחזיר אחורה או נותן רוחב,זה הדבר שהכי יכול לחרפן אותי אצל קשרים,המוגבלות הזאת.
    העבודה ההגנתית שלו סופר חשובה,בגלל זה הערך שלו כל כך גבוה והוא באנקר בכל קבוצה שהוא הולך אליה,אך שנותנים לו את המפתחות לנהל קישור זה רע.
    אני לא מעדיף את באנגה ע"פ מאסצ'ה לרגע,אך בכל מה שקשור לניהול משחק אין תחרות בין השניים.הייתי שמח לראות את שניהם ביחד אם כבר מזכירים את אבר(בניגוד לורון עושה גם הגנה ויותר פעיל במשחק ויותר מדוייק,יותר נמרץ ו...יותר טוב?).
    ורון ממש איכזב,במונדיאל אין הרבה ימי חסד והוא יהיה חייב להתאפס על עצמו.
    אחרי 2002 הוא מקבל עוד הזדמנות להנהיג וזה מה שקורה,היעלמות... לא מתאים.

טוב,נקווה שהמצב יהיה יותר טוב,והרבה פחות תלות במסי.

3. Maayan#19 Member

מקווה מאוד. יש מלאא שחקנים מעולים. לא צריכים להסתכל רק על מסי.
    וכן ורון איכזב מאוד

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני לא "מנסה" להתווכח, אתה מביא טענה מסויימת שהיא לא נכונה, אז אני מציין זאת. זה גם לא עניין של דיעה, שים לב שלא התווכחתי איתך על האם המערך הזה יחריב לארגנטינה את המונדיאל כמו שאתה טענת, זו דעתך והיא לגיטימית.

תיקנתי אותך על הטענה הראשונה שלך שהוא לקח את המערך של ברסלונה עם שלושה קשרים באמצע ושדי מריה ברח לקו כי זה מה שהוא מכיר, שכן פה זה לא עניין של דיעה, מראדונה לא עלה עם מערך כזה נקודה. אם להתווכח עם טענה לא נכונה עובדתית זה על פארש, סבבה.

עם הטענה החדשה שלך לגבי טיבו של המערך אין לי מה להתווכח, מדובר בדיעה ולא בקביעה לא נכונה לגבי סוג המערך, זה גם לא משנה מה אני אגיד בתאכלס.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/6/10
  5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני גם כתבתי בעבר שאני אשמח לראות את באנגה ומסצ'ראנו יחדיו, יותר מאשר שני קשרים אחרים שדובר עליהם רבות ולא פה, אבל באנגה לא פה אז מבחינתי זה כבר לא רלבנטי עכשיו. שארגנטינה תעוף והביקורות יעופו על מראדונה, יותר מעכשיו, אני בטוח שזה יעלה, כרגע זה לא מעניין אותי.

מסצ'ראנו הוא מה שהוא, לא יותר ולא פחות. אני מבין עכשיו אחרי שפירטת בתגובות האחרונת למה אתה מבקר אותו, אבל אני חושב שזה יותר קשור לסגנון שלו שאתה פחות מעריך, מאשר ליכולת אתמול. לדעתי אם הוא ישחק ככה עד שארגנטינה תעוף אין מה לבוא אליו בתלונות, הבעייה היא במקומות אחרים שגם משפיעים עליו - כמו המערך והאי דיוק של ורון.

6. Lazarobbie Member

בסופו של עניין ארגנטינה שיחקה דיי לפי הציפיות- הרבה כישרון בהתקפה [בעיקר מסי] ו... זהו. בלי יותר מדי שייכל.

אגב, והיגוואין שוב לא נמצא שם במאני טיים, מעניין- אולי הוא מסוג החלוצים שלא עומדים בלחץ?

נערך לאחרונה ב: ‏13/6/10
  7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אגב, בתקשורת הארגנטינאית הכתירו את משחקו של מסי כהכי טוב שלו בעידן מראדונה. מה אתם חושבים?

8. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיות של הנבחרת היו ידועות לפני ואתמול קיבלנו הוכחה לזה ומקווה שדייגו הפנים את הבעיות ויתקן בשביל למזער נזקים (עם הסגל שקיים בלי מגן ימני טבעי ברמה גבוה וקשר אחורי שיכול לנהל משחק אהמ אהמ...באנגה) וזה רק חלק מהבעיות

האמת שאני די אופטימי, אחרי שראיתי את המשחק אתמול אני כן חושב שיש סיבה להיות אופטימיים..ועדיף הקירטוע הזה בהתחלה(אם לא אניימה זה יכל להסתיים בתבוסה לניגרים) מאשר הדרך בה נפתח מונדיאל 2006...

וחבל שהוובוזלות האלה הרסו את כל האווירה שהקהל תמיד נותן, במקום שנשמע במשך 90 דקות את השירים המדהימים נאלצתי לשיר את זה בלב עם הקהל ואז לשמוע את הוובוזלות ולהבין שלמרות הכל בקושי ישמעו את הקהל...

9. eran levy Member

טוב, זה לא בדיוק היה ה"מאני טיים" אתמול להיגוואין, כמו לכל הקבוצה. אף אחד מהשחקנים (חוץ ממסי) לא באמת ראה במשחק הזה "להיות או לחדול". הבלם הבקיע בדקה השישית וגם על המגרש, למרות הלחץ האופטי של ניגריה בכמה שלבים, זה נראה סביר יותר שארגנטינה תנצח ולא שניגריה תשווה. כשמובילים שמונים וארבע דקות ומנצחים בסוף, ועוד מול נבחרת חלשה, אין כאן מאני טיים. את זה היגוואין יצטרך עדיין להוכיח, אבל זה לא שמשחק אמש היה אינדיקציה למשהו.

10. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

11. elRoy Member

אני מסכים עם האמירה הזאת, תמיד היו לי ציפיות ממסי בנבחרת אבל הוא לא הפסיק לאכזב שוב ושוב לאחר שכל משחק הוא העצם לא מראה כלום ובעצם הופך להיות הצל של עצמו.
    החודש של מראדונה עם מסי בברצלונה כנראה עשה את שלו, הוא דיבר איתו והיה איתו כל הזמן, דיבר גם עם גוארדיולה ושאל אותו כיצד הכי טוב למקם אותו, כי הרי בעצם עד עכשיו מראדונה לא שם אותו בעמדה הנכונה.. סוף סוף הוא שם אותו במרכז מתחת לחלוצים העמדה בה הוא יכול להיות אופטימלי, לקחת כדור מהאמצע ובעצם לעשות מה שרק הוא יודע.
    אגב, במונדיאל 86 אם אני לא טועה אז המאמן היה בילארדו הוא גם היה חודש ימים עם מראדונה אז בנאפולי וכל הזמן עקב אחריו.. הסוף כבר ידוע.

12. מראדונה Member

אני חושב שבלי קשר לעידן מראדונה,מסי נתן את אחד המשחקים הכי טובים שלו העונה.
    אני לא ראיתי אותו יותר מדי פעמים לוקח על עצמו את כל המשחק על כתפיו ופשוט פעיל כמעט לאורך משחק שלם.

13. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה שעכשיו כל הציפיות יהיו ממנו כל משחק למינימום כמו אתמול ואם חלילה הוא יתן משחק פושר נגד קוריאה אז אותם דיבורים יחזרו...רק שימשיך ככה !

14. xavi6 Member

תגידו על מה אתם מדברים? מסי של אתמול רחוק מלתת משחק טוב בסטנדרטים שלו. אני תמיד חשבתי אותו דבר בכל הקשור לתעלומת מסי בנבחרת-זה צריך לבוא מפנים. הוא לא הגיע מארגנטינה באמת, אין לו את המנטליות שלכם, הוא לא מכיר אותכם, הוא לא גדל כמו ורון ומצ'ה בשכונה עד שעלה לבוגרים, הוא יותר שייך לברצלונה מאשר לכל קבוצה וכל נבחרת בעולם. הוא לא "צ'ה" באמת, עד כמה שאני מסתכל עליו. הוא בחיים לא יהיה אחד מהם, הוא תמיד יהיה נטע זר, תמיד יהיה לו יותר "קל" להיות צל של עצמו במשחקים של הנבחרת. בנבחרת הצעירה הוא השתלב מעולה כי הם היו ילדים והוא הרגיש שייך, כילד, בנבחרת אני פשוט לא רואה את זה.
    הנבחרת גם צריכה את קון, הוא יותר טוב מהיגוואין וטבז. בהרבה יותר טוב. גם בנבחרת וגם מחוץ לנבחרת. קון במשחק כמו אתמול היה דופק כרטיס, היה אוכל את ניגריה על המגרש. יש לו מנטליות של כוכב, הוא לא רועד ברגעי האמת והלחץ.

חוץ ממסי, הנבחרת צריכה קשר אמצע יצירתי. איפה ריקלמה איפה, איפה איימאר איפה...

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

http://img63.imageshack.us/img63/4522/leoenelcespeddesucasa86.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אני חושב דווקא בניגוד לרוב הדעות שקראתי שמסי לא לקח את המשחק עליו, אלא שפשוט הוא שיחק מצויין שהכדור היה אצלו אבל עדיין לא בא לבקש אותו מספיק. שהכדור היה אצלו הוא נתן 3 בעיטות מצוינות, סחט 2-3 פאולים ליד הרחבה והכין להיגוואין על מגש של כסף - או בקיצור היה כמעט מושלם. אבל זה רק אני כמעט, הרוב חושבים אחרת, אז אולי יכול להיות שהבעיה אצלי.

המשחק הכי טוב שלו בעידן מראדונה? כן, אבל זה לא אומר הרבה לצערי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/6/10