ההיתרון שיש לארגנטינה ללא ספק זה ההתקפה יש לה הרבה גיוונים וזה מעולה החיסרון זה ההגנה. אין ספק שהיא מאוד חלשה. גם נגד ניגריה וגם נגד דרום קוראיה. מארדונה חייב לעשות שינוי משמעותי כדי שההגנה תשתפר בשלבים הבאים. כי המשחק נגד ד.קוראיה היה להם רק מזל שהשחקנים שלהם לא יודעים לבעוט למסגרת.
אולי החסרון של חונאס והינצה יעזור טיפה יותר, שניהם עושים הרבה מאוד שטויות בהגנה, היינצה כמעט סידר לקוריאנים שער וחונאס הוא חור בהגנה, אולי עם ניקו בורדיסו, ניקו אוטאמנדי וקלמנטה ההגנה תראה טיפה יותר טוב מאשר עם גבי הינצה וחונאס ואולי נראה קצת יותר תרומה להתקפה עם קלמנטה.
קשה לי להאמין שההגנה תראה טוב יותר מכמה סיבות: * קלמנטה פחות טוב מהיינצה * מי שלא ישחק בלם (כנראה בורדיסו) פחות טוב מסמואל * מיצ'ו נשאר בהרכב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx * בולאטי\ורון לא יכולים לעשות חצי מהעבודה של מסצ'ראנו אני כן מסכים שיציאתו של גוטיארס לטובת אוטמנדי\בורדיסו יכולה רק להועיל מבחינה הגנתית. אבל עדיין מדובר בהרכב משני ולכן חלש יותר, בעיקר מאחור ובאמצע, אך לא בהכרח מקדימה שם לארגנטינה יש הרבה יותר עומק. מיליטו מקבל הזדמנות בהרכב, אני מאוד מקווה שהוא יתן משחק טוב וישכיח את כל הפעמים הרבות בהן פתח ואיכזב בסלקסיון. אחרי עונת שיא שלו בקריירה, הגיע הזמן להציג את היכולת הזאת גם בנבחרת. זה לא פשוט לקבל משחק אחד ולהוכיח את עצמך כבר בו, אבל לנסיכון אין ברירה. בהצלחה דיאגיטו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
אני דווקא סבור שהגנה של היינצה-דמקליס-סמואל-בורדיסו יכולה להוביל אותנו לגמר, אתם יודעים-זה כדורגל. אפשרי שהם יתפסו ימים טובים ומעבר לכך-שההתקפה תתפוס ימים טובים. הקטע הוא שההתקפה לא תעבוד ואז נהיה בבעיה, ואני באמת רק חושש מזה. אגוארו צריך להיות בהתקפה במקום טבז, זה לדעתי חובה.
כל פעם משעשע אותי מחדש שדמיכאליס בשיא בשלותו ב 2006 לא הוזמן למונדיאל והיום בשיא השפל שלו בקריירה (לפחות עד כה, מי יודע מה יהיה הלאה) הוא לא רק הוזמן, אלא גם שחקן הרכב.
אני לא בטוח שההחלטה של מארדונה לשתף למעשה את כל הספסל תעזור לארגנטינה בשמינית הגמר. הקבוצה ששיחקה נגד דרום קוריאה שיחקה טוב ועכשיו המאמן החליט להוציא אותם מהקצב. יכול להיות ששום דבר לא יפריע לארגנטינאיים, אבל לפני שנתיים להולנד החלטה שכזאת גרמה לנזק. בסה"כ אין מה להשוות בין הנבחרות, אבל לדעתי למכסיקו יש ביום טוב בהחלט מה להציע נגד ארגנטינה.
אי אפשר לזרוק שחקנים ולצפות שיעשו קסמים. סורי, זה פשוט לא עובד ככה. זה עובד נגד החלשות כמו ניגרה ודרום קוריאה, זה נכשל נגד הגנות בונקריסטיות כמו יוון ובטח לבטח בהמשך. צריך שיהיה שיטה. אין שיטה, השחקנים יותר מידי אפורים, חוץ מאגוארו ומסי שנתקעים אחד בשני כי אין להם תפקיד מוגדר, אין שם שחקן שיכול לעשות משהו לבדו. זה עבוד כל עוד מרדונה על הקווים.
המשחק היום הוא לא אינדקציה וכמובן שההרכב היה ברובו משני,אבל על סמך מה שאני רואה על המגרש עד כה בטורניר אני חושב שהסיכויים של ארגנטינה לזכות לא גבוהים ממש. כאחד שאוהב את ארגנטינה כמעט כמו את ספרד צר לי לכתוב את זה,אבל זוהי התרשמותי. הם כנראה ינצחו את מקסיקו אבל אני חושב שברבע הגמר תגיעה נבחרת גדולה ותגמור את הסיפור של מרדונה. הוא עושה יותר מידי טעויות עם ההרכב וטענתי בעבר שהשחקן שהיה אמור להיות אולי הכי חשוב בסגל הזה יושב עכשיו בבית (באנגה). ורון בגיל 35 לא יכול להחזיק את הקישור ביחד עם מסצ'רנו ההגנתי וזאת כאשר כול שאר השחקנים עושים רק התקפה והתקפה. אני גם לא רואה את מסי אפקטיבי כמו שהוא בבארסה בעיקר כי אין לו את הקשרים מאחורה שיזינו אותנו בכדורים וגם משום שלדעתי הוא נאלץ לשחק יותר מידי מאחורה בגלל אותו מחסור בבאנגה שדיברתי עליו מקודם. לדעתי עם אבר באנגה בהרכב על חשבון די מריה המיותר (שהוא בכלל קיצוני שמאלי שמשחק בארגנטינה בצד שמאל של הקישור באופן ממש לא ברור לטעמי) ארגנטינה היתה הנבחרת הכי טובה בטורניר הזה כי הנבחרת שהיתה אמורה להיות טובה אף יותר נראית כמו סמרטוט בגלל מאמן.
דווקא אותי ארגנטינה הרשימו מאוד היום, בהרכב סופר חסר הם נראו מצויין ולא איפשרו בכלל ליוונים הזוועתיים להגיע לשער, לא שהם רצו, אבל אני מאוד מרוצה ורואה דרך. נכון, מארדונה הוא מאמן מפוקפק שאני אישית לא הפסקתי לבקר, אבל המערך של ארגנטינה הוא סביר, והכדורגל הוא בסדר יחסית. ורון היה לדעתי חלש מאוד ומוכיח שאי אפשר לבנות עליו, הוא איטי מידי ולא מספיק תורם להתקפה.
אני דווקא חושב שורון היה מהבולטים לטובה היום עמי, בעיקר במחצית הראשונה אבל גם אחרי, הרבה תנועה בלי כדור שוב פעם כמו מול ניגריה (הפעם לא לבד), שיפור בדיוק ביחס למשחק הראשון, קבלת החלטות מצוינת ובעיטה נהדרת שחבל שלא נכנסה. נבחרת "הסמרטוטים" של ארגנטינה מצטרפת ל"פחי הזבל" מאורוגוואי ומעפילה מהמקום הראשון. אמנם בית קל, אבל מאזן מושלם זה לא מה וכך לפי מה שאנחנו רואים שקורה לגדולות בבתים אחרים. פאלרמו הבקיע, אפשר לסגור את המונדיאל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
אליאס, אולי באמת הגזמתי עם ורון, הוא היה טוב לפרקים, הבעיטה שלו באמת הייתה אדירה וחבל שלא נכנסה, אבל אני חושב שנגד קישור של גרמניה או ספרד הוא יתקשה. עוד שחקן ששכחתי לציין הוא פאסטורה, תענוג פשוט לראות אותו, מאז שהוא נכנס הוא הכניס תנופה עצומה למשחק ושיחרר גם את מסי כמה פעמיים, שחקן נהדר!
יכול להיות שאתה צודק, בחלק מהתקשורת הארגנטינית די מסכימים עם מה שאתה כתבת (אבל יש לורון הרבה אויבים שם), אני כותב מה שאני ראיתי שבמקרה הזה לא תואם בהכרח את דעת הרוב בארגנטינה. אבל בכל מקרה אני אחכה למשחקים הנ"ל כי אני בכלל לא בטוח שורון נשאר בהרכב, ככה שאולי אי היכולת שלו לעמוד מול נבחרות חזקות לטענתך לא תהייה רלבנטית.. שחקן שלא ציינתי הוא אוטאמנדי שהתחיל את המשחק מהוסס ובהמשך נראה טוב מאוד, בעיקר להתחשב בכך שהעמדה זרה לו. לשים אותו כמגן זה חבל, אני הייתי פותח איתו ועם סמואל בלמים, אבל גם כמגן הוא לא נופל משום אופציה אחרת שיש לאלביסלסטה להציע.
אתה צודק. בקשר לסגל שלא היה הסגל הכי טוב של מארדונה הם השיגו 2 גולים. אבל זהו. נגמר ההצגה הזאתי. ומארדונה חייב לקחת ברצינות את השמינית גמר. אפילו שזה מקסיקו. מקסיקו מאוד טובה השנה. אני חושבת שכן ארגנטינה תנצח. אבל ברבע הגמר מארדונה חייב לחזק את ההגנה שלה. אין סיכוי שככה היא תנצח את המונדיאל. בקשר למשחק נגד מקסיקו. ארגנטינה חייבת לתת שמה תוצאה מצויינת עם הרבה גולים. כי אם ככה אני לא רואה עוברת את רבע הגמר.
אין שום קשר למה שיהיה בשמינית למה שיהיה ברבע, כל משחק שונה מהשני. ובקשר למקסיקו, ארגנטינה תפרק אותה לדעתי, כן מקסיקו היא נבחרת לוחמת והיא נבחרת עם כשרונות לא רעים כמו דו-סאנטוס, קרלוס ולה, גוארדאדו, הרננדז, אבל בגדול מדובר בנבחרת בינונית מאוד, בלי חלוץ טיבעי אחד ברמה סבירה אפילו. ב2006 זה הלך קשה יותר עם הגולאסו של מקסי(אחד הגולים בהיסטוריה לדעתי), אבל הפעם זה ילך הרבה יותר קל.
ארגנטינה גם יכולה לעבור ב-1-0 קטן ומגעיל, זה שלבי הנוקאוט ולא צריך משהו אחר מלבד להבקיע שער אחד לפחות יותר מהמקסיקאים.