השוערים היו כ אלה מצחיקים, אפילו בפנדלים שלהם . נראה לי הם תיאמו בפנדלים שלהם שהם לא מזנקים והאחר יבעט לפינה
אין יותר שמח ממני, אטו זה השחקן שאני הכי שונא בעולם ועוד יותר שדרגובה הוא זה שחתם על הסיומת. פעם ראשונה שאטו מפסיד ולא יהיו לו תירוצים על הקהל, רק לעצמו.
מגיע לאטו זה בדוק, גם לא אהבתי את הקטנה שהוא אמר לרונאלדיניו : "אם הייתי אטודיניו הייתי השחקן מספר 1 בעולם".. אני בטוח שהחמצת הפנדל הייתה מקלחת קרה בשבילו..
איי איי...אוהדי בארסה האלו... אני בטוח שגם בעונה שעברה הייתם בטוחים במיליון אחוז שאתם פותחים לנו את התחת אה... בסדר תחשבו ככה גם השנה זה טוב. בקשר למשחקים... אני מאמין שהזוכה בטורניר תהיה הקבוצה שתנצח בין ניגריה לחוף השנהב. מצרים טובה ותעבור את סנגל אבל חוף השנהב וניגריה יותר טובות ממנה ולדעתי גם ינצחו אותה. יום אדיר היה אתמול, הרבה מאוד מתח וכאבי לב אבל אני מעדיף שכדורגל יוכנע ע"י משחק טוב על הדשא מאשר במזל של בעיטות הכרעה.
הוא באמת אמר את זה??בונא איזה חתיכת פחדן מניאק!שהאוהדים ישרפו לו את הבית כמו לוומה.עלק הטוב בעולם..יש לפחות 4 חלוצים שטובים ממנו.כולל דרוגבה..
אתם יותר גרועים מה"מארקה". אטו אמר את המשפט הזה בחצי-ציניות, ובהקשר ששחקנים ברזילאים זוכים להערכה אוטמוטית על סמך מוצאם. לא יודע מה קורה בעולם הכדורגל שלך, אבל בשלנו, זה מאוד נכון. מצד שני, בעולם הכדורגל שלך דרוגבה יותר טוב מאטו, אז אולי זה באמת שונה. גם את פרשת וומה, אגב, הוצאתם קשות מהקשרה. אבל בסדר, שיהיה. ככל שתשנאו אותו יותר, כך תקבלו ממנו יותר שערים. רק תשאלו את המדרידסטאס המסכנים.
אז הבקיע נגד ריאל.גם בניון הבקיע בכל מפגש מולם. ודרוגבה אכן יותר טוב מאטו.דרוגבה עושה הכל במגרש.מוסר,מבשל,מבקיע.אם צ'לסי הייתה בנויה על סקורר וחלוץ מטרה אז גם לדרוגבה היו עכשיו 20+ שערים.
אטו עושה עוד יותר מהכל, וטוב יותר (פרט למשחק ראש). לצערי, יש לי סיבולת נמוכה מאוד לטענות שעובדתית לא נכונות, ולכן במקום ללמוד אני מתווכח פה איתך. אם אתה סתם החלטת לשנוא אותו, שיהיה לך לבריאות. אבל לפחות אל תפלוט שטויות שהיו מביכות גם את עמיר פרץ.
אני אכן שונא את אטו,אבל גם את דרוגבה אני שומא באותה מידה. אוקיי,אם אטו טוב יותר,תגיד במה אטו עולה עליו?
כיבוש שערים. כדרור. מסירות. קילר אינסטינקט. תנועה בלי כדור. הנעת כדור. מודעות טקטית. שבירת נבדל. יצירתיות. בעיטה מרחוק. חוכמת משחק. מהירות. וכדי להיות הוגן, דרוגבה עולה על אטו במשחק עם הגב לשער, פיזיות, משחק ראש והטרדת מגנים.