נגד מצעד הגאווה. נכון , יהיו שיגידו כל מיני בולשיט כמו "חופש הביטוי" , "דמוקרטיה" וכו' אבל ירושלים , עיר עם זיקה דתית מובהקת , האם יהיה זה מן הראוי לערוך שם טקס ראוותני ו"מתגרה" כלפי הציבור הדתי הרב שחי בירושלים? שיעשו את זה בת"א, מה רע להם שם? ממילא כל הזוהמה הזאת נמצאת שם אז שישאירו את זה שם ולא ינסו לבצע את תהלוכות הגועל האלה גם בירושלים. ואם להיות קצת יותר כלליים : במשך כל כך הרבה זמן , הקהילה ההומו-לסבית בארץ ובעולם המערבי בפרט מנסה להבהיר עד כמה דורשים שיכירו בהם , עד כמה הם לא מבינים את האפלייה והשנאה נגדם. אז בשביל מה, בשביל מה המצעדי ענק האלה? כדי שנזכור שאתם שונים? כדי שישנאו אתכם יותר?
הקהילה ההומו-לסבית דורשת בצדק שיכירו בהם כי עכשיו יש אפלייה נגדם שלא קיימת נגד שום מגזר אחר (אסור להתחתן, להביא ילדים וכו'...). מצעד הגאווה הוא אחד הדרכים שלהם לצעוק שהם פה כדי לזכות בהכרה, זו אולי דרך פרובוקטיבית אך אני מאמין שאם זכויותיהם יושוו לשלנו אז זה יפסק/יתמעט. אם ההומואים רוצים לצעוד בתל-אביב, שיבושם להם וני גם לא רואה שום בעיה עם ירושלים; הדתיים יכולים בקלות לעצום עיניים ולהתעלם מ"מצעד התועבה" הזה (גם לדעתי זה לא מראה מלבב במיוחד...) אבל מכאן ועד קריאות לרצח עוברת תהום עמוקה. כל מסית נגד המצעד בדרך א-לגאלית צריך להיענש. הגיע הזמן לרסן את הדתיים ולמתן את הכפייה. אם זה בולשיט אז בטח תהנה לחיות בצפון קוריאה, בגרמניה הנאצית או בברית המועצות.
לא מבין למה עושים מזה כל כך הרבה רעש. הרי זה כבר לא רק מצעד של המוזרים, אלא של כל אלה שאוהבים מוזיקה וסתם רוצים לבלות קצת. דוסים - CHILL OUT.
תגידו לי מה אנחנו אשמים? למה אני בתור ירושלמי צריך לסבול את כל הפקקים מההפגנות של החרדים או מאלו של המצעד?
הזונות האלה ריססו כתובת נאצה על בית כנסת,רק על זה מגיע להם למות. כאילו חסרים ניאו נאצים ,אז החבורה של המאותגרים מינית\גנטית האלה באים ושוברים לי במקום קדוש חלונות. תגידו לי תומכי חופש הביטוי שכמותכם,אתם רוצים שיחסמו לכם את הרחובות בשביל שהסתובבו שם,עם כל האיברים בחוץ שרים שירים על איזה כיף זה להטחן בתחת? ועזבו את זה שהם דתיים. אם אתה ימני , היית רוצה שערבים יחסמו לך את הרחוב בשביל לקרוא לשחרור פלסטין וישרפו את הדגל של המדינה שלך מול העיניים? או אם את שמאלני היית רוצה שיחסמו לך רחובות,בשביל שיקחו את דגלי פלסטין וישרפו אותם וככה יעלם הסיכוי לשלום? בשביל הדתיים זה בדיוק אותו דבר.
הגלים סחפו אותך רחוק, הייתי אומר. נו, זאת בדיוק ההוכחה למה המצעד הזה לא שווה כלום ושכל מה שבעצם מנסים להשיג בו זה להעניש את הציבור הדתי. הקטע הוא שגם אנשים כמוני, שאינם דתיים, שונאים את הרעיון הזה לקיים אותו דווקא בירושלים. הרי אין אפילו הומו אחד בירושלים, אז למה לקיים את המצעד בירושלים? אני גם לא מבין את הרעיון לקיים מצעד רק בגלל המיניות. "אני הומו ואני גאה בזה, לכן אני צועד", אז? בואו נעשה מצעד של אוהדי גולף, של צמחוניים, של אוטיסטים ושל עוד כמה קבוצות.
מה שאתה לא מבין זה: ירושלים זאת עיר הקודש=הומואים ולסביות זה תועווה ככה כתוב בתנ"ך. למה לרסן את הדתיים? כי ככה כתוב בתנ"ך? אולי תמחוק את התנ"ך? לדעתי כל הומו צריך להתבייש בזה, אני לא הייתי יוצא לרחוב ומספר את זה, בכלל לא הייתי אומר את זה לאף אחד. זה מגעיל ומסריח, אני בעד שכל הומו ינסו לרסן כדי להוציא אותו מהדבר המגעיל הזה, שילכו לפסיכולוג. לא שיש לי משהו נגד לסביות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx סתם סתם... אותו דבר גם לגבי הלסביות.
אתה בדקת את זה? בעיר של 700,000 איש, אם נניח שאחד מכל 100 אנשים הוא הומו (נתון זעום לעומת ההערכות בוויקיפדיה שיעור ההומוסקסואליות באוכלוסיה בדו"ח של אלפרד קינסי משנת 1948 נאמד שיעור ההומסקסואלים בין 8-10% מאוכלוסיית הגברים. ב-1953 אמד קינסי את שיעור הלסביות בין 2-6% מאולוסיית הנשים. אולם, מחקרים מאוחרים יותר הצביעו על שיעורים נמוכים יותר, וההערכה הרווחת כיום היא שבין 4 ל-5 אחוזים מהגברים הם הומוסקסואלים וכ-2 אחוזים מהנשים הן לסביות. ההבדלים בין ההערכות נובעים במידה רבה מהקושי להחליט מהי משיכה מינית בלעדית לבני אותו המין, ומהו הגבול בין משיכה כזו לבין משיכה מינית לבני שני המינים (ביסקסואליות).) אז יש לפחות 7000 הומואים בירושלים! מה שאתה לא מבין זה שתועבה כותבים עם ב'. תקרא קצת פה: http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=...ypeID=1&sid=126. חוץ מזה צריך לרסן את הדתיים לא בגלל ההתנגדות האלימה והלא חוקית למצעד הזה באופן ספציפי אלא בגלל שהם כופים על העם דברים שהוא לא רוצה (רוב העם רוצה לאפשר מסחר בשבת). הדת זה יופי וזה דבר חיובי אבל כל היופי בה זה שהיא מרסנת את האדם; החרדים הבינו אותה בדרך הפוכה ולא נכונה. אני לא חושב שפסיכולוג יעזור להומואים, אבל נראה לי שאפילו ההומו הכי גדול לא יעמוד (או שבעצם כן יעמוד...) בפני בר רפאלי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
בירושלים גם בציבור החילוני אני מאמין שהאחוז של ההומואים יותר קטן. ככה שיש בערך 3 אלף כאלה מקסימום. מי נותן לאותם 3 את הזכות לשתק עיר של 700 אלף תושבים בגלל שהם רוצים לעשות איזה מצעד במרכז העיר? למה אני צריך לסבול את הבלאגן הזה?
למי אכפת מכמה חיות? אני מדבר על בני-אדם שהם הומואים ובא לי להקיא עליהם. זה מגעיל!! ובאמת למה אנחנו צריכים לסבול את הדבר הזה? סתם להתגרות בשומרי המצוות? שילכו יעשו את זה בבית של מישהו... הדתיים אולי כופים (לא קופים) וזה באמת מעצבן שאני לא נוסע בשבת, אבל מצעד הגאווה בעיר הקודש?? ולמה הם מתגאים בזה שהם הומואים?? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
אני לא חושב שאתה עד כדי כל תמים (זה הניסוח הכי עדין שמצאתי) כדי להאמין שבירושלים יש הומואים. הבאת מספרים נכונים (אני לא יודע, אבל נגיד), אבל מדובר בממוצעים וזה ברור שיש מקומות שיש בהם הרבה הומואים, יש מקומות שיש פחות ויש מקומות שאין בכלל או מספר שהוא זעום (אפילו לא מאית) ביותר. ירושלים זו אחת מהערים מהסיווג האחרון שהזכרתי.
בבני ברק יש 142,300 אנשים, לפי הנתונים שלו אמורים להיות שם 1,423 הומואים. אכן יש שם את הכמות הזאת? לא, לכן חדל שטויות.