מצעד הגאווה - העצרת עברה בשלום

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י mr.shmactics, ‏18/9/06.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

ובמחשבה שניה?

2. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

או לא אני ממש לא מצדד עם המתפרעים, אבל למען האמת מהם גם לא היו לי ציפיות, כאחד שלא ממש מחשיב את עצמו להומופוב היה לי את הטעות להאמין שכל מה שהומוסקסואלים רוצים זה להיות חלק מהחברה. המצעד הזה הוא לא יותר מהתגאות במשהו שאין מה להתגאות בו (לא קשור טוב או רע, פשוט לא סיבה), ונפנוף בפנים של אותה חברה שהם רוצים שתקבל אותם. אתה לא רואה מצעדי קומוניסטים באמריקה או מצעדי יהודים בגרמניה וספרד, מאותה סיבה אין שום תירוץ להקמת המצעד הזה חוץ מספין תקשורתי וצומי וזה עוד בלי קשר לירושלים.

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אוקי, לא חסר שטויות, אז אם הם רוצים לעשות מעצמם בדיחה, לבריאות. לי לא איכפת, וגם לאף אחד אחר לא אמור להיות איכפת.
    זה הפך מורכב יותר, כי אותה ירושלים שכל האנשים כאן מגוננים עליה כאילו היא באמת עיר קודש, בקצב הזה הם גם לא יצליחו להכנס אליה לא לבושים כראוי. העיר עוד 20 שנה תהפוך לבני ברק, והחוק יהיה לגמרי חוקי דין תורה. מי שלא יתנהג כראוי שיצפה לאלימות נגדו. זו לא ישראל יותר. לכן אני עם כל מצעד טיפשי, ועם כל אדם להיות חופשי. אבוי לחרדים אם הם יצליחו למנוע מארועים בת"א להתקיים בדרך ההפחדה.

עוד 15 שנה אין טדי בשבת.

נערך לאחרונה ב: ‏8/11/06
  4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

Der Kaiser, אתה בעצם אומר שיש לקיים את המצעד הזה כדרך חשיבה לטווח הארוך. חשוב לדעת, אי קיום המצעד הזה לא תהפוך את מדינת ישראל לדתית יותר.

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אותם גומרים מתנגדים ילמדו דבר מאוד חשוב בכך שהדרך שלהם מביאה לתוצאות. בכל מקרה ירושלים הופכת דתית משנה לשנה, ולכן היום בירושלים ראש העיר מאוד משקף את הציבור בעיר. אומנם עדיין יש הרבה חילוניים, אבל גם בבני ברק היו חילוניים לפני עשור שנים בלבד.

כדורגל, חנויות, אוטובוסים, נעליים, גרביים, מצעדים וטיסות! הכל צריך להיות בשבת, וכל עוד זה לא קורה ליד הבית שלהם, אז שישבו בו ויכבדו את האחר. הוא רוצה את הבית שלו בדרך מסויימת, סבבה. הוא רוצה בית כנסת בשכונה, סבבה. אני רוצה לנסוע בשבת, סבבה. אני רוצה לצעוד בלי שחיי יהיו בסכנה, סבבה. בא לי לנשק גברים, סבבה הממ בעצם לא משנה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

6. -=Messi=- Member

לשחק כדורגל זה לא תועבה.

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אז למה הם לא באים? הם ניסו בעבר להלחם בתופעה, אך נכשלו. בעתיד זו תהפוך להיות העיר הבלעדית שלהם, ואז נראה אתכם גיבורים נכנסים לא לבושים כראוי.

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

Der Kaiser, אני מבין את הנקודה שלך ואם באמת הייתי חושב כמוך, גם אני הייתי חרד לכח הפוליטי העצום שהם צוברים מדי יום ויום. אבל אני חושב שעצם הכח שיש הפעם לדתיים, הוא בכך שגם מרבית החילונים והמסורתיים לא רוצים שהמצעד הזה יתקיים בירושלים.

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כי זה עם ששונא את השונה? ממה שראיתי יש בסביבות ה 40% מתנגדים, ו 60% בערך בעד או לא איכפת.

אני מניח שה 40% מתוכם 20% הציבור הדתי, והשאר שונאי הומואים, ערבים וכל הבא ליד.

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא, כי הם הגיוניים ומבינים שהקיום שלו בירושלים הוא לא דבר טוב שרק יעמיק את הקרע שיש במדינת ישראל. ובכלל, כל אלה שתומכים במצעד, שמתי לב למשהו בעקביות. כל פעם שהמתנגדים למצעד מוכיחים שהם צודקים בטענות שלהם לגבי אי קיום המצעד בירושלים, אז התומכים מתחבאים מאחורי מושגים כמו "דמוקרטיה" ו-"חופש הביטוי". מותר גם להשתמש ב-"שיקול דעת" ו-"הגיון בריא".

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

ואיך תסביר את האלימות? דמוקרטיה או סוג של חופש ביטוי מאוד מאתגר?

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

האלימות זה משהו שלא היה צריך לקרות, אבל כאן אתה בעצם לוקח את הדיון לכיוון אחר. אם השאלה העיקרית היא האם יש לקיים מצעד מסוג זה בירושלים, אז אני חושב שכולם הסכימו שזה לא צריך להעשות בירושלים.

13. -=Messi=- Member

בגלל מקרה אחד? זה עובדה שאם החרידים לא היו רוצים כדורגל הם היו נלחמים כמו פה, אבל הם לא נלחמו!! מזה מוכיח? שזה לא מפריע להם כמו הומואים!! חרידים לא יוותרו לאף אחד, חרידים ילחמו עד הסוף! ועל הכדורגל הם לא ממש נלחמו.. הם רק רוצים שלא יהיה שם את מצעד הגאווה, למה לא לכבד אותם? את ההומואים מכבדים שעושים להם בכלל מצעד גאווה, אבל את הדתיים מכבדים במשהו כ"כ חשוב להם??

14. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

יופי, גם אם יעשו סקר האם ליברמן צריך להכנס לממשלה, אז רק 20% יגידו שכן, וכל שאר העם יגיד שלא. וכל עוד זה לא באלימות, אין בעיה. הכל דומקרטי, הכל יפה. יש רוב, אין רוב, החוק עומד ברשותם, לכן כעובדה יש מצעד. החרדים צריכים לקבל את החלטת הרוב (כמו כולנו שלא זורקים אבנים) ולשבת בבית בלי לשפוך דם.

15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כרגע, אין להם את הכוח הפוליטי עשות צעד כזה, ובמיוחד לזכותם של אלו שבנו את טדי בהמון מחשבה... המקום נבנה בשכונה חילונית בירושלים. אבל הם עדיין לא אמרו את המילה האחרונה, כי עוד 20 שנה הכל יהיה דתי, ולא יהיה לך טדי.