חזרתי מביקור ארוך בראשון לציון אמש, וגיליתי מגרש מצויין... שעליו לא אוכל להיות ערב בתיכון מקיף ט'.... איפה אם לא, בשכונת אשלים. אגב בוריס... אני לא קטנוני... אין לי בעיה של עד חצי שעה הליכה... סומך עליך בקשר למגרש. ארתור, סנופקין.
גם אני מאוד בעד ה-27, כשזה כבר בעצם לא פורים אבל עדיין חופש, אם לאנשים יש התחייבויות משפחתיות בפורים. עכשיו גם שמתי לב שה-25 נופל בדיוק אחרי הטיול השנתי שלי ככה שרוב הסיכויים שאני לא יבוא, תהנו בכל אופן.
מה אכפת לך?שתוק ותהנה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ואני כנראה לא אצליח להגיע.יש לי מבחן בספרות(מיני מתכונת כזו)ב28,יום שני.
יש מגרש עם דשא מול התחנה המרכזית החדשה.מגרש האימונים של קבוצת הנוער של עירוני ראשון... בדר"כ המקום נטוש...
(התגובה הלפני אחרונה שלך בדיון אוף טופיק). לגבי היום, לי לא אכפת - תחליטו מהר שאני אוכל להגיש בקשה למשמרות.
ה27 זה עדיין חופש ( כן כן, אחד רשמי), רק בניגוד ליום התחפושות (פורים), קוראים לזה חג שמחת תורה. אני כאמור לא אוכל ב25 ( חופשה באנגליה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx ) אבל ב27 כן. למרות שזה לפני הגיוס הקרב לצה"ל( יומיים לפני) אני אמצא את הזמן. וכן, אם תמורת 10 שקל אפשר להבטיח מגרש איכותי ( דשא זה בכלל סבבה) אז אני מוכן לשים. כפי שהוכחתי בעבר, אני גם מוכן לשים יותר. משה, רוטשילד.
טוב, אזיום ראשון ה27 זה נופל על חג אחר. משה, הולך לבדוק בלוח שנה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx