וואללה ריבאלדו?? אני את השנתיים הראשונות שלי ביליתי באחווה... הדבר הזה מול רעות... ג'רסון אחי, אתה יודע איפה מגרשי הטניס בשכונה א'? אז רעות זה בדיוק ממול למגרשים...
חברה,אני מביא מצלמה רגילה(בלי יכולת מיוחדת,או יכולת לעשות סרטים). אהה וזה פנייה לאנשים מבאר שבע,הכדור שכרגע יש לא מי יודע מה,עם למישהו יש כדור טוב שיביא....
אני לא יוכל לבוא אני עובד אבל מי שיכול (או יכולה זה מומלץ) שיבוא לג'מבו ייקבל נקניקייה. רעות זה בא' מול אחווה (ביה"ס נשמה) דקה מהבית של משה 10 משל סבתא שלי חחח אז אולי אני יבוא רק בהתחלה כי אני מתחיל לעבוד ב5
שכולם ינסו להגיע ב 4.. ב 4:30 שכולם כבר יהיו בקשה.. אני יוצא חצי שעה ספייר לפני הזמן כדי לא לפספס תרכבת... בין 12:30-12:45 אני יוצא מהבית.. ) אני בטוח יגיע איזה חצי שעה לפני הזמן שהרכבת אמורה לצאת אבל מקסימום זה ליד עזריאלי אני אסתובב קצת(.. וסה"כ יוצא שרק ב 4 אני מגיע למגרש.. גם מי שמירושלים זה סיפור של די הרבה זמן נסיעה. אז שאנחנו לא נאלץ לחכות אחרי 4:30 שיבואו עוד אנשים.. הכוונה שיזרמו אנשים בין השעות 4-4:30 אני מבקש )רק מי שלא יכול באמת שיבוא יותר מאוחר( ועוד משהו ב 4 יהיה כדור כלשהו עם אוויר?