למה עכשיו זה סתם יהיה סיבוך למצוא את זה..... בוא נעשה במקיף א הכי נוח וכיף..... אני ידבר עם הראל הוא שכן שלי.....אם אני יצליח לתפוס אותו כי לאחרונה הבנאדם מאוד עסוק.....
באיזה שעה זה ובאיזה יום... רק עכשיו אני שם לב לזה. אני נמצא בבסיס עד שעה 6 בערך (קצת פחות אבל עד שאני מגיע הבייתה זה כבר 6) אם זאת תיהיה שעה נוחה אני ינסה להגיע..
אז הראל תבוא ישר אחרי שתשתחרר מהבסיס....תעצור בתחנה מרכזית ותלך קצת ברגל.... אם אתה רוצה... בטוח שלא....
הראל אחי זה מחר בשלוש... דבר עם משה ואיך שאתה מסיים בוא אלינו... אחרי הכל אני לא מאמין שתהיה לך אפשרות אחרת לראות אנשים מהפורום...
אוטובוס מהבסיס לתחנה מרכזית יש לי ב17:20 וב17:50 ו18:20..הקיצר כל חצי שעה.. לא קראתי את כל הדיון הזה רק אמרו לי לבוא להגיב,תגידו לי איפה אתם משחקים גם ונראה כבר..
מכל המקומות דווקא ביה"ס רעות בחרתם???? טוב נו.... אני אגיע לשם בקו 9, אבל לא נדמה לי שאני אגיע בזמן שקבעתם... כלומר אני אאחר קצת...
*dyer i saw your joke, im not u im leaving u for fucking 3 weeks and that's happend? u fucking little kids, ont ime the people from bs want that the meting will be in bs,why do u all have to be little kids? im glad that u finnaly succed to find something that everybody fine with it, but it was very ugly. plus, if u r plannig another meetin, please do this after i will return, which is 4/5.8
בעעעעע אני לא יודע איך להגיע לשם ואני עוד גר בב"ש ! אני יודע איפה זה אבל שכחתי איך להגיע לשם......בעעעעע טוב נו נסתדר....
באיזה שעה הם אמורים להגיע ?! בעעעע יש לי מחר מבחן ועוד מלא דברים לעשות אני מקווה שאני אוכל לתמרן בין הדברים..... :?