שלוש, שלוש וחצי נראה לי טוב מאוד... בכל אופן, אם תפספסו רכבת, תמיד תוכלו לקחת אוטובוס, למרות שאני מקווה בשבילכם שתהיה לכם רכבת. משה, תעשה לי טובה, אני לא יכול להכנס עכשיו לאתר של אגד, תברר לי בבקשה את רשימת האוטובוסים הרלוונטים מהתחנה המרכזית י-ם לבאר-שבע (לתחנה הכי קרובה למגרש, אם יש כמה תחנות...). בכל אופן, כדאי שמישהו "יתפוס" את המגרש... אז תחליט ביניכם באר-שבעים... ויש משהו לאכול שם באיזור?
טוב,ביררתי והנה הזמנים באופן סופי לאלה שבאים מתל אביב: אתם לוקחים את הרכבת שעוצרת בתחנת מרכז בבאר שבע. אם אתם עולים לרכבת מרכז בת"א,הרכבת שנוסעת לבאר שבע מגיעה ב14:08 לתחנה,אל תאחרו,כי אז תאלצו לחכות עוד שעה עד לרכבת הבאה. אם אתם עולים לרכבת השלום בת"א,הרכבת שנוסעת לבאר שבע מגיעה ב14:11 לתחנה,גם כאן,אם תאחרו תאלצו לחכות שעה. אם אתם עולים לרכבת ההגנה בת"א, הרכבת שנוסעת לבאר שבע מגיעה ב14:15 לחתנה,גם כאן,איחור משמע תחכו שעה,ותדפקו את המפגש. הרכבות מגיעות לבאר שבע בשעה 15:30 בערך,אני ושאר אנשי באר שבע נחכה שם לכל מקרה מ15:00. עכשיו הדרך חזרה: אתם עולים בתחנת המרכז בבאר שבע,הרכבת לתל אביב יוצאת בשני מועדים: 19:44,והרכבת האחרונה ב20:44,אתם תהיו בתחנת הרכבת לפחות חצי שעה לפני שהרכבת באה,זאת הבטחה אישית. מחיר עלייה לרכבת הוא 25 שקלים וחצי. כלומר,מכיוון שאתם צריכים לקחת שני רכבות(הלוך וחזור)ושני אוטובוסים(אחד כדי להגיע למגרש ואחד כדי לחזור לתחנת הרכבת)כל העניין יעלה לכם:58 שקלים וחצי. הנה מס' הפלאפון האישי שלי,לקבל בקשה,שאלה או פנייה: 053 891 925 הנה המספר של המודיען של הרכבות,כל דבר נוסף שאתם רוצים לדעת בקשר לרכבות,תתקשרו למס' הזה ותשאלו: *5720
אוקי,ביררתי,הנה הזמנים לאלה שבאים באוטובוס מירושלים לבאר שבע: האוטובוס שאתם צריכים לקחת,יוצא מהתחנה המרכזית בירושלים,קומה 3,רציף 9, בשעה רבע ל2,הקו הוא קו 446,הוא מגיע לתחנה המרכזית בבאר שבע בשעה רבע ל4. בערב,יש שני מועדים שהאוטובוס מחזיר אותכם לירושלים: 19:30,20:00,האוטובוס יוצא מהתחנה המרכזית בבאר שבע,והקו הוא 446. מחיר נסיעה ברכבת הוא 31 שקלים,לכן אלו שיגיעו מירושלים,המפגש יעלה להם: 70 שקלים. וגם כאן,אני מבטיח,שתהיו לפחות חצי שעה לפני שהאוטובוס יוצא. טלפון לבירורים: מודיעין לגבי האוטובוסים בירושלים במספר: 02 5304704 מודיעין לגבי האוטובוסים בבאר שבע: 08 6294311 וכמובן,כל שאלה או בעייה תיתקשרו עלי(נתתי את הפלאפון מקודם).
עכשיו,תחנת הרכבת ותחנת האוטובוס הם אחד ליד השני,ככה שנתאסף בקלות. בקשר למגרש,ישנם 3/4 מגרשים באזור המיועד למפגש,אין סיבה שהם יהיו תפוסים,בכל מקרה אני הולך לתפוס את המגרש המרכזי. לכל החברה מבאר שבע,המגרש שאנחנו הולכים לשחק בו הוא בשכונה א',באזור של מוריה-הכותל המערבי. מי שלא מכיר את האזור(איפה שכולם מתאספים ביום כיפור,ליד פיצה איטלינו,שיפנה אלי בטלפון,ואני אסביר לו בדיוק איך להגיע). בקשר לאכול,המקום שבו אתם יורדים(גם מתל אביב וגם מירושלים)הוא מקום מרכזי,יש שם הכל,מבורגר ראנץ',כולל בורג קינג ומקדונלד'ס,עד לשוארמות,סטקים,חנויות בגדים גלידת באר שבע,בקיצור מה שתרצו. הוא ממוקם בין שני הקניונים הגדולים בבאר שבע(הנגב וקריית הממשלה),ככה שכמו בכל קניון טיפוסי,יש לכם הכל.
טוב, משה, שיגעת אותנו עם המודיעין שלך!!!!!!!!!!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx סתם, נחמד שאתה משתדל לעזור... תודה.
עופר תוריד את החתימה אני לא טום בוי אני ליידי ואני אהוד. אוי,אני כל כך אהוד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx) אהוד,אני אתה!!!! ואני באה. אין בעיה,סגור וחתום.
ליהי, כיוון שהתלוננת על בעיית הבדידות ברכבת חשבתי על ספר שיעזור לך להעביר את הזמן, שם הספר הוא "מאה שנים של בדידות" של גרסיה (זוכה פרס נובל לספרות). מי היה מאמין שיהודי המציא את תורת הייחסות.
אמיר בחייאת תעשה טובה...... זה כבר לא מצחיק, אסף יש רק אחד. כל מי שאין לו כסף, אני אלווה לו וניצן יחזיר לי אחרי זה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx :twisted: אני אשמח לראות את ליהי סוף סוף... וגם את עופר תמיד כיף לראות. חוץ מזה יהיה נחמד אם עוד כמה חבר'ה מהמרכז יצטרפו, זה באמת לא הרבה מאמץ, וכמו שאמרנו מקודם אם אתם דואגים בגלל הכסף נוכל להלוות לכם. מבחינתי 15:00 - 15:30 זה אחלה... ומשה איפה בדיוק אתה גר בבאר שבע (סתם ככה...)? בכל מקרה אני אהיה שמה...
פולדאש כולכם אשמים באותה מידה, ב"ש לא הייתה מציאת פתרון הולם לבעיה והייתה רק גורם לסכסוך הבעיה. הרי לקבוע בב"ש היה להתגרות ולעשות פרנציפ יותר מאשר היה להפגש, כי ב"ש היא אולי המקום האחרון שבאמת כדי להפגש בו מכל הסיבות. כמובן שת"א עדיין נשארת למקום המפגש האידאלי, וכך תשאר במפגשים הבאים אם תרצו להיפגש. ובמחשבה לעתיד, באמת איפה תפגשו פעם הבאה?...אילת?סיני?
פיימן באר שבע זה לא כל כך רחוק, זה לא אילת או משהו כזה..... חוץ מזה שבשבילכם לסוע לשמה זה פחות ממה שזה בשבילנו לסוע לת"א. וחוץ מזה יש שמה הרבה חבר'ה. אבל עזוב, בוא לא נתעסק בזה יותר. יום חמישי הקרוב יש מפגש בבאר-שבע שכל מי שרוצה לבוא יוכל. אחרי זה תעשו עוד מפגש בת"א, באמת שאין לי בעיה (כמו שלא הייתה לכם בעיה להיפגש ליהי עופר רוי אהוד ואתה, בדיוק גם ככה לא תהיה לכם בעיה להיפגש הרבה אנשים ביום שישי הבא). פשוט עזבו, בואו נשים את זה מאחורינו.
ליהי גם אני אוהב אותך...את פשוט לא יודעת עד כמה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
ואגב,שמישהו יצור קשר עם הראל ויעדכן אותו,אני ניסיתי לתפוס אותו,בינתיים בלי הצלחה. ולפי מה שהבנתי,כבר דיברתם עם לירן(אדום בנשמה)אז סבבה. נ.ב אגב,כשתבואו תזהו אותי די בקלות,תחפשו מישהו גבוהה(מטר 90 ליתר דיוק)שמחכה לכם. 8)