טוב המצב הוא כזה אני לא מכירה מישהו מהמרכז (שאני מכירה/מיודדת איתו) ליסוע איתו לב"ש ברכבת, לכן אני,אישית,לא משנה מה נסגר- לא נוסעת לבאר שבע, מצטערת, אני לא מתכוונת ליסוע בדד הלוך חזור ואני בטוחה שאף אחד במקומי לא היה עושה אחרת. רוצים לפצל את המפגש פורום למרכז/צפון/דרום? -שיבושם לכם. אני אישית ינסה לארגן משהו במרכז, כשאני מוכנה להתגמש לאיזור השרון כדי שיהיה יותר קרוב לכמה אנשים שמגיעים מחיפה,ואני בטוחה שרוב הפורום יאהב את הרעיון. מי שתקוע על עקרונות ה"לא מרכז", שיהנה בב"ש/ירושלים.
תראו אנשים, אני רק יכול להצטער שהגענו למצב שבגלל מפגש שאמור לחזק את הקשר בין האנשים פה האוירה בפורום כל כך מועכרת.... קבענו מפגש בבאר-שבע, וזה באמת לא אתי לקבוע מפגש חדש על חשבונו וככה "לגנוב" אנשים שכבר החליטו שהם באים... ושוב, זה לא שאין לכם איך להגיע, נסיעה ברכבת מתל אביב לבאר שבע זה חצי שעה. ושוב אנשים שיש להם בעיה תקציבית שרק יגידו את זה אנחנו נדאג להם... פשוט באמת חבל לי שעל דברים כאלה אנשים פה מתחילים לשנוא אחד את השני..... (רוי, אל תשכח שפעם סביולה העריץ אותך, בגלל החתימה שלך...). אה והפועליסט, אין לי שום בעיה להיפגש איתך לפני המפגש ולסוע איתך לבאר-שבע באוטובוס....
דייר צודק. ישנם אנשים כמו הראל ולירן(אדום בנשמה)שיכולים להגיע למפגש רק עם הוא בבאר שבע,בגלל שהם חילים,אותו דבר עם מאיר ברד. וליהי,אז תסעי בדד,36 דקות הלוך ו36 דקות חזור להיות לבד,ממש לא צריך להפחיד אותך,מרגע שאת יורדת מהרכבת אנחנו נפגשים איתך.
רציני זה לא מסובך שכולם יפגשו בב"ש.. אפשר לעשות מפגש מרכז מקדים ואז נדבר בסבבה אנשים מהמרכז ונקח ביחד רכבת לב"ש.. ככה אף אחד לא יבוא לבד מתל אביב לב"ש ככה נדבר גם ברכבת בדרך הלוך.. וזה באמת לא הרבה.. הנסיעה לרכבת תקח לי יותר זמן מהנסיעה לרכבת... ולמי שיש בעיה של כסף יש את הממנים מהדרום אבל זה בכלל לא הרבה כסף זה פחות כסף מיציאה בסוף שבוע אפילו. חלק מהאנשים שלא רוצים לבוא בטח זה בגלל שהם לא רוצים לבוא לבד לב"ש. אז אפשר לארגן מפגש בתחנה של הרכבת עם שעה מדויקת ולקחת רכבת יחד.
לכל הגושדנים, פשוט גועל נפש מה שאתם עושים. אין לי משהו אחר להגיד. אולי פעם אחת ל-א תחשבו רק על עצמכם? לעזאזל. ועופר, תתכונן לבוא לירושלים, ואתה יודע טוב מאוד למה אני מתכוון.
יונתן היקר, גם אני מצטער שהאווירה פה התעכרה בגלל מפגש הפורום. אבל אין מה לעשות, אלה החיים. מסביולה לא ממש אכפת לי, אני לא שונא אותו, כי אני לא עד כדי כך אומלל כדי לשנוא מישהו שאני בכלל לא מכיר, וגם כנראה לא אכיר. אני לא חושב שאנחנו (או אני) עד כדי-כך לא בסדר בארגון המפגש הזה. בסך-הכל ציפינו שהמפגש יהיה במרכז, המקום ה"רשמי" הועבר לב"ש, וזה השאיר כמות לא מבוטלת של אנשים שלא נוסעים לב"ש. אז את אותם אנשים אנחנו מנסים לארגן כדי לשחק כדורגל בגוש-דן. אני לא רואה פה אנשים, אולי חוץ מליהי ועופר, שרצו ליסוע לב"ש ועכשיו לא רוצים. מבין השניים, לפחות עופר ויתר על ב"ש עוד לפני אירגון המפגש בגוש-דן. תן להם את הריספקט שהם מספיק בוגרים להחליט מה הם רוצים לעשות. המצפון שלי שקט לגמרי. פולדש היקר גם כן, רק תגיד לי מה אתה רוצה, וגמרנו. מה גועל נפש? אתה רוצה להכריח אותנו לבוא? ואם אנחנו מאחדים את כל מי שלא בא- זה פשע? ואחרון חביב, אלן סמית- לא שווה לפגוש אותי? שיבושם לך, אני מזמין אותך לשאול את כל מי שפגש אותי, ופגשו אותי די הרבה, אם שווה לפגוש אותי או לא.
לרועי ועופר. זה לא שבאמת לא שווה לפגוש אותכם.. זה היה רק מזה שגרמתם לפיצול המפגש קצת התעצבני והבאתי תגובה מוגזמת.. מתנצל בפניכם באופן אישי... דווקא יהיה חבל לא לפגוש אותכם.. ומרוב שלקחתי את זה קשה הבאתי תגובה מוגזמת במקצת. שיהיה ברור אני גר בבת ים.. בתגובה לנשמה גם לי אין כל כסף יש לי בקושי כסף לעצמי אבל אני בטוח שאנשים שיבואו למפגש ואין להם בעיה של כסף כל אחד יתרום כמה שקלים שיביאו לך כסף לנסיעה )אפשר לדבר איתם(.. כמובן גם שאותך אפשר להבין את גרה רחוק אבל אם תנסי לעשות את המפגש עם אנשים מהמרכז בחיפה תראי שהם גם לא יבואו הם רוצים ליד הבית שלהם אז לא שווה להשקיע נסיעה בשביל אנשים שלא מוכנים להשקיע נסיעה. ובקשר למישהו מבש שיחכה בתחנה של הרכבת שאחד מהבאר שבעים יסכים.. ואגב לפחות יש עוד מישהו מהמרכז כמוני שרוצה לבוא ביחד ברכבת לב"ש כי לבד אני לא יבוא נראה לי..
לא משה אני לא מגיעה לבד ברכבת .... מצטערת וחוצמזה, אני באמת מצטערת שאני לא רוצה לקחת לבד בדד רכבת לבאר שבע ולחזור לבד לת"א ואז לקחת עוד אוטובוס הביתה כשמארגנים לי מתחת לאף מפגש פורום. אני לא יתחיל להגיד את מי אני רוצה לראות כאן פחות/יותר. אבל אני לא מוכנה לבלות שעתיים לבד ברכבת כשיש על ידי מפגש.
בואנה אנשים כמה וויכוחים בשביל מפגש אחד מסכן.... איזה כוסיות אתם.... אחד לא רוצה בגלל שזה רחוק, אחד לא רוצה להוציא יותר מידי כסף, אחד לא רוצה בגלל שיש יותר מידי לחות, אחת לא רוצה ליסוע לבד (פה אני מבין)...... יאללה תתחילו להתבגר, אם כל אחד יהיה עקשן וישמור על העקרונות שלו לא ייצא פה כלום.....
אבל ליהי אלן סמית אמר שהוא מחפש שמישהו יבוא איתו ברכבת !! אז סעי איתו !!!!!!!!! תפגשו לפני ותבואו ביחד ! ואלן אמרתי לך על תדאג מישהו מאיתו יחכה לכם.. אולי כולנו ביחד !