נו באמת. נו באמת. נו באמת! זה לא בסדר. הבנו שאתם לא רוצים ירושלים, אתם מפרים הבטחה ישנה, פוגעים בכל הגיון וכו'. אבל סיכמנו על מפגש בבאר-שבע. ולהגיד משהו כמו: "אני לא אבוא לבאר שבע, אז אני אארגן מפגש משל עצמי" זה ממש ליכלוך...... הנה נגיד עופר וליהי ואולי עוד כמה היו מגיעים לבאר שבע למפגש של הפורום, עכשיו הם לא יבואו..... תשמעו, אני באמת באמת התאכזבתי..... פעם אחת לעשות את זה מחוץ לגוש דן, באמת כמו סביולה אמר בשביל שכל החבר'ה מהפורום ייפגשו בגוש דן הם לא צריכים לדבר על זה בפורום, רק לפני שבוע או משהו כזה נפגשו איזה 5 אנשים מהפורום סתם ככה...... אתם רוצים תיפגשו 10 פעמים איי שם במרכז, ותהנו. זה לא יהיה מפגש פורום, כי רק אנשים מהשפלה יגיעו, וזה באמת חבל. הוצע פה רעיון ממש טוב, שהוא ריאלי לכל מי שגר בגוש דן, ובנוסף לזה לעוד הרבה........ באמת חבל. אני התאכזבתי מאוד ממכם.
סלח לי רוי, אבל חוץ מפורום הזה ועוד הודעה אחת בפורום עולמי לא קראתי תגובה אחת שלך. אני בכלל לא מכיר אותך. ואתה לא הסיבה שאני אבוא למפגש הזה. ממש אבל ממש לא מזיז לי אם אתה רוצה שאני אבוא או לא. אבל מפריע לי שאתה מלכלך עלי. אבל תהנה... הריספקט שהיה לי לכמה מהאנשים פה בפורום קצת ירד.
שמע סביולה היקר, גם אני לא מכיר אותך, וגם אותי לא מעניין להכיר אותך. אני שם עליך זין, זין גדול. מי אתה בכלל חושב שאתה? "לא מזיז לי אם אתה רוצה שאני אבוא". יאללה תגיד תודה שאתה רצוי איפשהו וסתום ת'פה (הערת המנהל מילנר: ראיתי, קראתי, ועקב בקשה מפורשת השארתי את ההודעה לעת אתה כמו שהיא הייתה קודם, למרות שאני לא מרוצה מהעניין).
:roll: פיימן,אני מקווה שאתה מרוצה. "תארגני מפגש" הוא אמר...עכשיו תציל את המצב, כי אנשים פה מוציאים סכינים.
דיי נמאס,בגלל שני אנשים שלא מוכנים לבוא לבאר שבע הטורניר יהיה בתל אביב? תבינו,היה כבר טוניר בתל אביב,ולא משנה מי בא ומי לא,הרבה כאן לא ידעו על אותו טורניר(כמוני)ולכן לא באו,עכשיו הזמן לסגור חשבונות? עופר תעשה טובה תבוא,כדי שגם ליהי תוכל לבוא. תבואו,נשחק כדורגל,נלך לבאולינג,מה שאתם רוצים. יום חמישי הקרוב בבאר שבע,שבועיים אחרי זה בתל אביב. יום חמישי נשחק באולינג בבאר שבע,אחרי שבועיים כדורגל בתל אביב או ההיפך. בסופו של דבר יהיה בשני המקומות. כרגע תוותרו על האגו,ותסכימו לזה. בנוסף,מפגש שני,יתן צאנס לאלה שלא יכולים לבוא לראשון,להיפגש בשני. אז קבענו? באולינג במפגש הראשון ביום חמישי בבאר שבע. כדורגל במפגש השני בתל אביב(נקבע תאריך). ככה כולם יהיו מרוצים,סבבה? אגב,רכבת מתל אביב לבאר שבע זה זמן די מועט,והמחיר של רכבת לבאר שבע הוא של 20 שקלים,אולי טיפה יותר. אז יאאלה תבואו(הגעתי כבר למשהו כמו 20 אנשים,אפילו יותר שיבואו עם הטורניר בבאר שבע).
אם לא קלטתם, אני לא בא לתל אביב או לכל מקום אחר בגוש דן עד שאתם באים לירושלים. לבאר שבע אני מוכן לבוא.
משה, קרפד וכולם - תבינו שיש אנשים שלא רוצים פשוט לבוא למפגש, כמוני למשל. אתם לא יכולים להכריח אותם (נו בואו יא עצלנים) או להקניט אותם על כך (זאת בריחה). ורוי, אני באמת מציע לך להירגע, אם אתה תמשיך להתעצבן ככה אתה תמות מהתקף לב בגיל 21.
תהרוג אותי אבל אני לא מבין אותך. מה יותר טוב לי (כירושלמי) - לבוא לב"ש שבאוטובוס זה יקח בערך 3-4 שעות, או לבוא לאיזור ת"א (שם יתקיים המפגש, אני מניח) - שעה שעתיים??
די רועי ועופר אתם ממש טמבלים לא שווה להפגש איתכם בכלל. אתם סתם רגזנים על המקום שנבחר ואין לכם חשק בכלל למפגש פורום אבל אם זה יהיה מתחת לבית שלכם אז למה לא. אפשר לחשוב מפגש זה בשביל הכיף זה לא משנה איפה זה אפשר להשקיע קצת כסף ונסיעה ברכבת בשביל מפגש.. למה שאנשים מב"ש יבואו למרכז?? כי זה קל ונוח? אז תדע שגם ההיפך זה נוח וב"ש זה מקום שרובם מסכימים אם הייתם גרים בחיפה הייתי מבין אתכם אבל אתם סתם מלכלכים.. אני גר בבת ים היה נוח לי גם יותר מפגש במרכז אבל נקבע בב"ש והתגובות שלכם הם סתם לכלוך אפשר אחרי מפגש הפורום הרשמי לעשות מפגשוני מרכז קטנים למשחקי כדורגל למי שגר בסביבה.. במפגש הרשמי שיבואו כמה שיותר אנשים מהפורום לב"ש ככה יהיה מפגש יותר טוב לכולם.. היו גם 2 מפגשים פורום באיזור המרכז שלא הייתי בו, אז מה דייר הירשולמי היה בשניהם לפי מה שהבנתי הוא לא קרא לזה מפגש תל אביבים.. ואם אני לא טועה מירושלים ולהגיע לב"ש זה לא יותר קל מלהגיע למרכז.. התנהגות מפגרת ודפוקה של אנשים מהפורום. (אם אחרי המפגש הרשמי בב"ש שגם אנשים מהמרכז יבואו אליו תעשו מפגשון לאנשים מאיזור המרכז זה גם יכול להיות נחמד.( וכמובן די להיות עצלנים ולנסות לדפוק תאנשים מהפורום אתם רוצים מפגש בואו לב"ש לא רוצים אל תבואו. (כמובן מי שגר בחיפה ויארגן מפגן חיפאים זה עוד סביר כי חיפה רחוק ויקר אבל אני אומר למי שגר בחיפה לא כדאי לכם להשקיע רכבת לתל אביב למפגש עצלנים שלא יכולים לזוז מטר מהריבוע בו הם גרים. אם אתם עושים מפגש חיפה-ת"א עשו אותו בחיפה ואז תראו כמה תל אביבים ירצו כזה מפגש(.. כמובן אני מכליל את בת ים חולון ראשון רמת השרון רמת גן ועוד ערים בסביבה שאני אומר תל אביב
משה אם אני משיקע נסיעה עד לב"ש זה לא בשביל לשחק באולינג באמת.. הבנו שאתה אוהב באולינג אבל אם כבר אני נוסע עד לב"ש אין לי כסף לשלם גם לבאולינג. יש לי כסף לנסיעות נטו כרגע ואולי למשקל קל זה הכל אז לפחות שנעשה שם משהו שלא צריך לבזבז עליו כסף. אבל מה לכל אחד יהיה רעיון אחר מה לעשות אז לחסוך ויכוח מיותר פורום כדורגל נשחק כדורגל וזהו.
יודעים מה? סבבה!!! מה זה כל אחד עושה את המפגש איפה שנוח לו??? אני גר 6 שעות נסיעה מבאר שבע! מאיפה שיש יותר אנשים-שם עושים את המפגש אני לא מבין מה כל כך מסובך.....!
לא שווה להיפגש איתי? זה מאוד פוגע בי כשזה בא ממך. אם יש סיבה שבגללה אני מצטער שאני לא בא למפגש, זה בגלל שאני לא נפגש איתך. ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx/ ) הסיבה שאני לא בא למפגש היא, שאני לא מוכן להשקיע בשביל אנשים שאני לא מכיר ואין לי רצון להכיר. אנשים שאיתם אני לא מדבר באייסיקיו, שבקושי כותבים בפורום, ושלא החלפתי איתם מילה בחיים שלי. יצא לי כבר להיפגש עם הרבה אנשים מהפורום, בלי קשר למפגשים שהיו, ולפעמים המאמץ להגיע לשם היה הרבה יותר גדול מלהגיע לב"ש. אבל זה היה שווה, כי אלה אנשים שמאוד רציתי לפגוש. אני מצטער שאני לא אזכה לראות את משה בפעם הראשונה, ואת פולדש/דאייר/ליהי/אחרים בפעם השנייה/שלישית.
תפתח מפה של ארץ ישראל.... ירושלים-באר שבע זה שעה ורבע. ירושלים-תל אביב זה תלוי בפקקים. בין 40 דקות לשעתיים (בדרך כלל לכיוון השעתיים...).