מפגש פורום.

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י ליהי, ‏11/7/03.

1. לילך משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה ממש נחמד שרושמים לעשות הצבעה אבל אחרי 3 קולות מסכמים על ב"ש, כשאחד מהם נייטרלי.
    אני לא מגיע לב"ש, יותר משעתיים נסיעה ברכבת זה די והותר, וגם 102 זה כמו נסיעה שלי ל4 משחקים בעונה הבאה.

2. ofer16 Member

סביולה, מה שאתה בעצם מנסה להגיד, זה שאני מתעצל לנסוע לירושלים, דבר שבכלל לא נכון. עובדה - אני מוכן להגיע לב"ש!
    אני מאוד עקשן, אתה יכול לשאול את אילן. וכמה שאני עקשן, אמא שלי עקשנית פי עשר. אין סיכוי שירשו לי להגיע לירושלים.

עזבו את העניין של החום... אפשר לקבוע מפגש ב6 בערב נגיד... כשכבר לא חם.
    לא רציתם גוש דן? טוב, הפסדתם את כל מי שגר בצפון (נשמה למשל), וחלק ממי שגר בת"א.

3. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

בלי להעליב את לילך יש לי תחושה שגם ככה היא לא הייתה מגיעה למפגש..... פעם שעברה היא אמרה שאמא שלה לא מרשה לה וגם ככה זה הרבה נסיעה לגוש דן וכאלה..... אני מאוד אופתע לראות אותה במפגש. כמובן שלטובה. אבל אי אפשר לתכנן מפגש במקום מסוים רק כי יש 20% שמישהי תגיע אליו בניגוד ל0% שמישהי תגיע במקום אחר......

וחוץ מזה כל מה שסביולה אמר נכון...
    אני חושב שיום חמישי הקרוב זו התראה קצרה מדיי. מה עם שבוע הבא? רק לא ביום שלישי כי אני לא יכול.... או שנעשה את זה באיזה סופשבוע או משהו כדי שגם לירן וגם הראל יוכלו להיות.....

ד"א אם סביולה מסכים אפשר לעשות את זה שישי-שבת בבית שלו בצור-הדסה... אבל אני מניח שזה לא ריאלי מכל האספקטים...

ואילן, באר שבע זה בנגב נכון, ואם מסתכלים על מעלות צלזיוס באמת חם שמה יותר מבגוש דן ב4-5 מעלות. אבל הלחות...... כמו שפולדאש אמר גם אני מעדיף 40 מעלות עם 20% לחות מאשר 34 מעלות עם 90% לחות.....

ובבאר שבע יש המון אנשים מהפורום. אם יתקיים מפגש בבאר שבע אז צפויים להגיע:
    אני
    פולדאש
    בנצור
    סביולה (?)
    עופר (?)
    משה
    לירן
    הראל
    חביב
    סבוניס
    אבי (?)
    2-3 חבר'ה חדשים שהצטרפו לפורום בשבועיים האחרונים... אני עדיין לא זוכר איך קוראים להם (סורי חבר'ה!).
    אני מניח שעוד איזה 2-3 אנשים מ"המרכז".

זה יוצא מספיק וזה מכובד בשביל מפגש פורום.

4. סביולה Member

עופר אני לא יודע ספציפית מה איתך, אבל רוב האנשים מגוש דן כן מורשים להם להגיע לירושלים.
    תסלחו לי מאד כולכם ואני מצטער שאני נשמע קצת קיצ'י ומנותק, אבל סבא שלי במלחמת העצמאות לא אמר שאמא שלו לו מורשה לו להשתתף ובלעדיו לא היתה לכם מדינה! אז הורים שלא מגיעים או לא נותנים לילדים שלהם להגיע לירושלים, לא מגיעה להם המדינה הזאת!!! מי שמע על דבר כזה??? שמעתם על מדינה שבגלל מצב בטחוני אנשים לא מגיעים לבירה שלהם? איפה הכבוד שלכם?
    שמעתם על מאמינים נוצרים/מוסלמים/אפילו יהודים חרדים שלא מגיעים לאתר קדוש בגלל פחד??? תסלחו לי מאד. זאת פחדנות עלובה. זה כניעה לטרור. ושוב אני אשמע קצת אדיוטי וכולכם תרדו עלי על זה כל החיים שלי, אבל לא על זה בן גוריון חשב שהוא יצא למלחמה על הארץ...

עופר - אם אמא שלך חושבת שאסור לך להגיע לעיר בירה שלך. אם אמא שלך חושבת שאסור לך להגיע למקום הכי קדוש לדת שלך. אם היא חושבת שאסור לך לטייל בארץ. אז מצטער אבל אמא שלך לא מגיע לה שכל כך הרבה אנשים התאמצו להקים פה מדינה. אמא שלך מתאים לה להיות באיזה מדינה ערבית שבה כולם מפחדים להוציא את הראש מהחלון בשביל שלא ירו בה.

מצטער שאני טיפה עצבני... לא ממש ישנתי ואתה מרגיז אותי.

מעבר לעניין הזה - אין מצב בעולם שאמא שלך יותר עקשנית מאמא של פולדש ואין מצב בעולם שאמא שלך פחות הגיונית ממנה.
    אם פולדש הצליח, גם אתה יכול.

הפסדנו את חלק ממי שגר בתל אביב? אין בעיה. את אלה שרוצים לבוא ולהשקיע, נקבל.
    הפדסנו את אלה שגרים בחיפה? למה שעה וחצי נסיעה לתל אביב זה עד כדי כך פחות נורא משעתיים וחצי נסיעה לירושלים? אם כבר אז כבר... אם הבעיה היא מחיר אפשר לארגן שכל אחד שבא יביא לה 2 שקל ונכסה לה את מחיר הנסיעה. זה לא עניין.
    חוץ מזה מקסימום נשמה תחכה למפגש הבא שיהיה בגוש דן.

5. מאיר ברד Member

כפי שכבר אמרו כאן,רכבת מתל אביב לבאר שבע רבע שעה נסיעה לא יותר.
    מחיפה וכדומה,30 דקות נסיעה.
    אני לא מבין אותכם,אפשר לעשות את זה נגיד בשעות הערב(ב5 ככה)לשחק עד שבע,שמונה.
    ובמקרה הכי הכי גרוע,תהיו בבית ב10 בלילה,דבר שלגיל של הנערים כאן הוא נורמלי חלוטיין.
    ובקשר אלי,כידוע רק עם הטורניר בבאר שבע אני בא.
    לא מטעמי אצלנות,אני משתחרר מהצבא פעם בדי הרבה זמן,ועד שמשחררים אותי זה לזמן מועט,ככה שאין לי אפשרות ללכת לטוניר בעיר אחרת.
    תבואו,יהיה סבבה רצח.

6. ofer16 Member

שיעור מעניין באזרחות הבאת פה, סביולה... אני לא אגיב עליו, כי כמו שאמרת, הוא בא מכעס, ולא מהיגיון.

בוא נראה... 4 מירושלים שלא מוכנים לבוא לגוש דן, ועוד בערך 4 שלא מוכנים לבוא מב"ש. 8 סה"כ. אני יכול להגיד לך לפחות 12 ילדים שהיו מעדיפים את המפגש בגוש דן, והיו באים אליו.

7. לילך משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאיר ברד, בחלומות שלך חצי שעה נסיעה ברכבת מחיפה לב"ש, רק לת"א זה שעה פלוס, אז לב"ש או או.

8. סביולה Member

חחח דייר סבבה תבואו כולם לצור הדסה...
    כאן בחיים לא יעשו פיגוע כי זה חור...
    מבחינתי שכל הפורום יבוא אלי הביתה. אפילו תשנו כאן. לא אכפת לי.
    אבל ברור שזה לא מעשי.

עופר - מה שכתבתי בא מכעס. אבל אני עומד מאחורי כל מלה. במצב רגיל לא הייתי כותב את זה כי בכל זאת אני לא אמור לחנך אותך (למרות שאני מסופק עד כמה החינוך של אמא שלך זה החינוך שכדאי שתקבל... אבל שוב, גם את זה לא הייתי אומר במצב רגיל).
    אני בהחלט חושב שזה עצוב מאד שבמדינת ישראל, שהוקמה כנגד כל הסיכויים, ששרדה מלחמות מול כל המדינות המקיפות אותה, שאנשים סיכנו את חייהם בשביל שב - 67 ישחררו את ירושלים, באותה מדינה יש אנשים שלא מוכנים להגיע לירושלים.
    פעם להגיע לירושלים היה זכות.

ואתה שוב חוזר לעניין של כמה לא יגיעו. אני מסביר לך שאין לזה קשר לעניין. לא רוצים לבוא מגוש דן? אל תבואו! אתם לא חושבים ששווה להשקיע את המאמץ? אל תשקיעו! כל הרעיון הוא לפגוש את כל חברי הפורום... שם בגוש דן אתם יכולים לפגוש אחד את השני אם בא לכם. תקבעו בעזריאלי או משהו.
    הובטח שהמפגש יהיה בירושלים (לא שמעתי שום תגובה על העניין הזה). ראוי שאחרי שהיה כבר מפגש בגוש דן, יהיה גם מפגש בירושלים.

ובאמת, עופר, זה לא שאתה לא יכול להגיע לירושלים (לא יכול זה בן דוד של לא רוצה וכו'). הכל תלוי במידת הרצון. אם מספיק חשוב לך המפגש, עד כדי כך שתסתכן בסכסוך על אמא שלך, אז כן תוכל להגיע. לא שאני אומר שאתה צריך להסתכסך איתה. אבל אל תגיד לי לא יכות. זה נשמע תירוץ קלוש.
    תתחיל לשכנע אותה עכשיו, ותוך שבוע היא תסכים לך. אתה יכול להפנות אותי ל"דרשה" שכתבתי פה. תגיד לה שכשההורים שלה עלו לארץ (או שהיא עלתה או שסבא שלה עלה. משהו כזה) זה לא מה שהם התכוונו.
    תגיד לה שאתה ישראלי ואתה יהודי והיא לא יכולה למנוע ממך להגיע לבירה ולעיר הקודש שלך.

9. ofer16 Member

סביולה, תאמין לי שאני לא רוצה להיכנס איתך לויכוח על העניין הזה...
    לי אמרו שאם עוד פעם אחת אני שואל על ירושלים, אני בכלל לא הולך, לא משנה איפה זה יהיה. רק שתבין כמה ניסיתי לשכנע את אמא שלי.

אני לא זוכר הבטחה שהמפגש יהיה בירושלים... אם היא הייתה על גבי הפורום, אני אשמח לראות קישור או משהו... בכל מקרה, לירושלים אני לא בא. למה שלא נעשה את המפגש באילת? אמיל גר שם!

החלטתי שאני לא בא למפגש. די, נמאס לי מכל זה.

10. סביולה Member

נשמה - הזמן הוא הבעיה שלך? את לא רוצה ליסוע כל כך הרבה?
    מישהו אמר עצלנות...?

אם המפגש בתל אביב/באר שבע, ייקח לי להגיע לשם בדיוק הזמן שייקח לך להגיע לבאר שבע. אני לא גר בירושלים אלא בפרבר של ירושלים ואני צריך לתפוס טרמפים שעה עד שאני מגיע לירושלים.
    אבל אני רגיל, כי ככה זה כל החיים שלי ואני לא מתלונן.
    אז אותו דבר את. חיפה זה טיפה רחוק, אז תעשי מאמץ חד פעמי.

11. סביולה Member

שמע אני לא חושב שהורים לבן אדם בגיל 16 יכולים לא לאפשר לו להגיע לירושלים. אתה מספיק בוגר להחליט בעצמך, ואם ההורים שלך לא מבינים את זה, זכותך להביר להם את זה. אבל זה משהו אחר ואם אתה רוצה אז באייסיקיו...

למה לא באילת? כי לאילת חוץ מאמיל באמת קשה לכולם להגיע.

מצטער אבל שעה נסיעה מתל אביב לירושלים זה לא קשה. כולכם יכולים לעשות את זה. 90% מהפורום יכול להגיע לירושלים ואין סיבה שזה לא יהיה כאן.

ולא לבוא זה סתם בריחה.

12. Fernando Cavenaghi Member

הבא שאומר שגוש דן זה המרכז מבחינת תחבורה אני נוסע לכל מקום בארץ (גם לבית של לילך, לא משנה כמה הוא נידח) ויורה בו.
    בגלל שבתל אביב יש רכבת ויש סיכוי קלוש שלילך תגיע צריך לעשות שם?!
    אני מבקש שכל אחד יכתוב פה כתובת מדוייקת ותוך כמה שעות אני חוזר אליכם עם הקו שאתם צריכים לקחת, וכמה זה יעלה לכם.

ובמפגש שאני הייתי בו היו עשרה אנשים לדעתי, פה בירושלים יש 4, ואולי הפועליסט, כמות לא קטנה שבטוח תגיע למפגש, נתעלם מזה שאמרתם שהוא יהיה פה.

13. סביולה Member

בסופו של דבר, אם יגיעו כל אנשי גוש דן שכמובן אף אחד מהם לא עצלן וכולם מוכנים לעשות הכל בשביל להגיע למפגש, יהיה הרבה אנשים אם זה יהיה בירושלים. זה תלוי בכם.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

עופר תבוא.
    שמעו קבענו באר שבע,מישהו הביאה כאן רשימה של אנשים שבאים,והיא גדלה מרגע לרגע.
    הפעם נעשה את זה בבאר שבע,פעם הבא במקום אחר.
    זה בטוח לא יהיה מפגש הפורום האחרון שלו.
    אנשים בו מחפשים יותר מידי מי צודק ומי טועה,ושוכחים שמטרת המפגש זה שכולנו ניפגש ונהנה.
    זה סך הכל יום אחד בחיים שלכם,אל תעשו מזה עניין,ותפסיקו להפוך את זה לעניין תל אביב - ירןשלים.
    אני מקווה שכולם יבואו,יהיה סבבה,ואחרי זה גם יהיו חוויות לדי הרבה זמן.
    עכשיו צריכים לקבוע תאריך לטורניר.
    ליהיה הציעה יום חמישי הקרוב,לדעתי זה הצעה טובה.
    אני בכל מקרה לא יכול מה20-24 כי אני משתתף בפרויקט,ואגב הפרויקט בירושלים.

15. ליהי Member

סביולה ובנצור- רדו מזה. המפגש בבאר שבע, וזה סופי. לפולדש וליונתן לא תהיה לחות, זה לא יפגע כאן בשום עיקרון של אף אחד והכל יהיה טוב ויפה.

וסביולה, בקשר להערה החכמה שלך - אני לא מתכוונת לריב עם ההורים שלי (וקבל תיקון,אני כבר בת 17) בשביל מפגש פורום רק כי לך זה יותר נוח. הנה,אני מוותרת על הנוחיות שלי ונוסעת עד לב"ש, ואני מאוד מקווה שאתה מרוצה.

המפגש יערך בבאר שבע. סופי.

עכשיו אופציות לימים.... ה19 יוצא יום חמישי הקרוב כפי שאמרתי וזה נראה לי תאריך פוטנציאלי טוב למדי