אתם יודעים מה. עם זה כל כך קריטי,אני אביא גם כדורסל וגם כדורגל,נבחר שם מה לשחק,או שנשחק את שניהם. אני לא מבין,מה הבעייה לבוא לבאר שבע,יש אוטובוסים,רכבות,מה שתרצו.
מתי אמרתי שאני לא רוצה ב"ש בגלל שחם? אמרתי שחם שם בדיוק כמו בת"א (ב"ש=נגב=מדבר...(כן אני יודע ב"ש עצמה זה לא מדבר אבל... אתם מבינים)), חוץ מזה אני לא בא בלי קשר למיקום, גם לת"א לא הייתי בא.
מתי אמרתי שאני לא רוצה ב"ש בגלל שחם? אמרתי שחם שם בדיוק כמו בת"א (ב"ש=נגב=מדבר...(כן אני יודע ב"ש עצמה זה לא מדבר אבל... אתם מבינים)), חוץ מזה אני לא בא בלי קשר למיקום, גם לת"א לא הייתי בא.
הבנתי שנגמר כאן הויכוח וסיכמנו על באר-שבע, אבל אני רוצה להגיב על דברים שנאמרו כאן בשביל להשפיע על מפגשים עתידיים: 1. היתה הבטחה שהמפגש יהיה בירושלים. עצוב לי שאתם מתייחסים להבטחה הזאת בזלזול. קשה ככה לסמוך על אנשים. 2. בכלל לא משנה אם יש רוב לאנשים שבתל אביב. לא יודע כמה ממכם למדו אזרחות, אבל אם אתם מנסים להכניס עאלק דמוקרטיה לעניין אז תדעו שיש דבר בדמוקרטיה שנקרא זכויות מיעוטים שאומר שהרוב לא יחליט החלטות שפוגעות במיעוט. (דוגמא מהעולם האמיתי - אסור שבגלל שיש רוב יהודי בכנסת, יחליטו ברוב קולות החלטות שיפגעו במיעוט הערבי על בסיס לא רלוונטי). ברור שאם יעשו הצבעה, ייצא שגוש דן הוא המקום העדיף. אז זה אומר שזה מה שצריך להיות? לא, זה רק אומר שיש יותר אנשים מגוש דן. לכל מי שגר בגוש דן, יש דרך להגיע לירושלים בדיוק כמו שלכל מי שמירושלים יש דרך להגיע לגוש דן. אותו אוטובוס, כיוון שונה. אתם תסעו בכיוון תל-אביב - ירושלים ואנחנו ירושלים-תל אביב. בשני המקרים בדרך חזרה יהיה אוטו אוטובוס, רק לכיוון השונה. ככה שהסכנה היא אותה סכנה אצל כולנו. באוטובוסים שנסע בהם יש סיכוי בדיוק אותו דבר לפיצוץ. התירוץ של לא לבוא לירושלים בגלל פיגועים תופס גם על תל אביב. 3. תל אביב היא מרכז הארץ??? לאן הגענו? ירושלים, חוץ מזה שגיאוגרפית היא באמת מרכז הארץ, היא מרכז העולם!!! אמנם מרכז העולם נאמר בהומור, אבל בחייאת אנשים, יש הרבה מאד אנשים בעולם שבשבילם להגיע לירושלים זאת זכות וחלום חיים, ואתם מתייחסים לעיר הזאת כאילו היא עיר של מצורעים שאסור להתקרב אליה. לכו למפת הארץ. תל אביב וירושלים מבחינת גובה שתיהן בערך באמצע. ירושלים גם באמצע מבחינת רוחב. ככה שמרכז הארץ זאת דמגוגיה. לא עובדה. 4. חיפה יותר גרוע מתל אביב... חיפה זה רחוק לכולם בערך... 5. באר שבע זה שעה ורבע מתל אביב. אם אנחנו צריכים ליסוע שעה ורבע לתל אביב, מה יקרה אם אתם תסעו שעה ורבע לבאר שבע? בכלל, נראה לי שאנשי גוש דן חושבים שהם לא צריכים לצאת מהמקום הזה בחיים. שכל מקום אחר הוא חו"ל. תצאו מזה... אתם לא כל הארץ. אתם לא יותר חשובים מאף אחד. זה נובע לדעתי מעצלנות וזהו. להגיע לירושלים, כמו שאמרתי, זה בדיוק אותו מאמץ כמו להגיע לתל אביב. מהתגובות כאן היה ניתן לקבל את התחושה שלכם: "ירושלים???? מה זה החור הזה??? למה שאם יש פה 50 אנשים מגוש דן נצטרך להגרר לחור הזה?" זאת גישה מגעילה. ואני מסכים בהחלט עם הירושלמים שפשוט קבעו שהם לא מגיעים לגוש דן. הם צודקים בהחלט. לא שווה להתאמץ בשביל אנשים שלא מוכנים להתאמץ בשבילך. תחשבו על זה.
כמה שאני לא סביולה הוא ניסח את זה מצויין. בכל מקרה, לפי אילן יש בעייה שפשוט בבאר שבע יותר חם מאשר בתל אביב. אז עזבו את הצלזיוס המדוייק, שגם שם אין מרחק גדול, אני מעדיף 10 אחוזים לחות מאשר 99 אחוזים של לחות בגוש דן. ואתם לא יכולים להגיד שזה לא נכון. יאללה משה תתכונן לארח!
אני אענה לך על זה, סביולה. לי לא מרשים לנסוע לירושלים, ופולדש ודאייר למדו את זה בדרך הקשה. ההחלטה לא לנסוע לירושלים לא נובעת מעצלנו אצל רוב האנשים, אלא גם מסיבות שלא תלויות בהם. אני בכלל לא מתעצל לנסוע לירושלים, עובדה - אני מוכן לנסוע לחיפה/ב"ש. בוא אני אסביר לך למה עדיף גוש דן: לב"שים ולצפונים זה יותר קל, בגלל שיש רכבות מחיפה וב"ש. לירושלים אין. לאנשים מהמרכז, שמהווים רוב, זה בכלל לא בעיה להגיע. נסיעה של חצי שעה באוטובוס וזהו. לירושלמים זה שעה וחצי באוטובוס (תקנו אותי אם אני טועה). מבחינת התחבורה - גוש דן הוא המרכז! לא הבנת את הקטע של הרוב... זאת פשוט טיפשות לקבוע מפגש במקום שיש בו 4 אנשים! זה כמו שנקבע מפגש באילת כי אמיל גר שם! לירושלמים יותר נוח מפגש בירושלים, ולכל השאר יותר נוח בגוש דן (מאשר ירושלים)! בכל מקרה, הגענו לפשרה (די מטומטמת לפי דעתי) שהמפגש יהיה בב"ש, אז זה לא משנה.
אתם יודעים כמה בעיות עושים לנו כל פעם שאנחנו רוצים לצאת מהעיר??????? אז אם כבר לצאת, לפחות שנהנה, אני אישית ממש סובל בת"א, במיוחד בחודשי הקיץ. רק לצורך העניין, מאז תחילת האינטיפאדה לא היה פיגוע אחד בירושלים שלא היה בעיר או באיזור הגבעה הצרפתית. גן סאקר זה בערך המקום הכי בטוח בעולם, ואם לא שם, יש מספיק מגרשים באיזור. רבאק אתם מדברים על האיזור הכי מאובטח בארץ בערך. גן סאקר צמוד לתחת של הכנסת, בית המשפט העליון, קריית הממשלה והתחנה המרכזית. יש שם כמויות אבטחה שלא היו מביישות את הפנטגון או את הכור הגרעיני בדימונה. אל תגידו לי שיותר מסוכן פה מאשר בתל אביב. לפחות לא האיזור שאנחנו מדברים עליו בירושלים. מצטער לפוצץ לכם את הבועה, אבל אנחנו חיים באותה מדינה והסבירות שתהיה פיגוע בתל אביב שווה לסבירות שיהיה פיגוע בירושלים. אם זו הבעייה שלכם אז אין לי מה להגיד לכם חוצמזה שאני מרחם עליכם.
אתה מוזמן להתקשר לאמא שלי ולהגיד לה את זה. אני אישית לא מפחד, ואני בטוח שגם אף אחד אחר לא מפחד מפיגועים בירושלים. אם מישהו לא מגיע בגלל המצב הביטחוני, אני בטוח שזה לא בגללו, אלא בגלל פקודות מגבוה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx עזבו את זה, אין שום סיבה לארגן מפגש בירושלים, אבל בגלל ההתעקשות שלכם לא להגיע לגוש דן, התפשרנו על ב"ש (ובכך חיסלנו כל סיכוי שמישהו מהצפון יגיע למפגש).
עופר: פולדש ודייר, כשהם הגיעו למפגש בתל אביב, עבדו הרבה מאד זמן בשביל לשכנע את ההורים שלהם להרשות להם. אז גם אתה וגם ליהי וגם כולם יכולים לעשות בדיוק אותו דבר. אני פשוט לא מאמין איך אנשים בני 16-17 נותנים להורים שלהם להחליט להם בדברים כאלה. לדעתי אם זה מספיק חשוב לכם, אז ההורים הם לא מכשול. רובכם בני אדם מספיק בוגרים, לרובכם יש מספיק כסף ומספיק יכולת בשביל להגיע לירושלים. בבקשה עופר. תגיד שאנחנו טועים לדעתך. לא טיפשים. אפילו אם אנחנו כאלה, לא יפה להגיד לנו את זה בפרצוף http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx עכשיו אם זה כל כך טיפשי איך זה שהובטח אישית לדייר ופולדש שהמפגש הבא בירושלים, אה? עד שאתם לא צריכים לעשות משהו בשביל להגיע, זה דוקא נראה הגיוני. אני פשוט לא מאמין עליכם. תשמע, בסלניוז נגיד ארגנו מפגש וגם שם ניסינו לעשות את זה בירושלים. דיברתי שם עם אנשים במרכז והם פשוט אמרו לי: "תשמע. לאף אחד במרכז אין כוח להגיע לירושלים". אז אמרתי להם בסדר מה לעשות. הם היו כנים. אני יודע בדיוק מה זה להגיע מתל אביב לירושלים ואני יודע שלאף אחד ממכם, אם הוא רק ירצה, אין שום בעיה לעשות את הדרך הזאת. אם הוא רק ירצה וזה יהיה חשוב לו. אז אם אין לכם כוח, אז לפחות תודו בזה, אבל לשים את זה מאחורי תירוצים לא מכבד אתכם ולא אותנו. ובשום מקרה לא הייתם אמורים להבטיח משהו שלא עמדתם לקיים. במה המצב היה שונה שנה שעברה שאז חשבתם שכן יהיה אפשר להגיע לירושלים (חוץ מזה שמאז המצב השתפר???)? בקשר לחום - תאמינו לי, בתור אחד שכל חודש לפחות נמצא בנגב, מבחינת חום עדיף את הנגב פי מיליון על תל אביב. תל אביב זה פשוט סיוט. באר שבע זה נסבל בהחלט.