אני לא מבין מה הבעיה שלכם.... גם אצלנו באתר היה מפגש לא לפני הרבה זמן, ולא היה וויכוח בכלל שזה יהיה בתל אביב, זה הכי נוח לכולם,לב הארץ, באמצע, כל אמצעי התחבורה מגיעים לשם... למרות שאני יכול להבין את אלה שגרים בירושלים שהבטיחו להם שמפגש הבא יהיה שם.... הא וד"א אם בסוף תחליטו לעשות את המפגש בבאר שבע אז גם אני יבוא ! אני לא יוותר על ההזדמנות החד פעמית לראות את אילן המחבל הזה....שיחטוף קצת מכות.....ואולי גם לאמיל האשכנזי השחור אני מת לראות אותו !
מאיזה מקום בישראל אין אוטובוס לבירה? יש תחנה מרכזית סגורה עם הבדיקה הבטחונית הכי טובה בארץ (הם מתגאים בזה), משם חמש דקות הליכה יביאו אתכם לבית של פולדאש ולמקום עם כמה עשרות מגרשים של כל ספורט.
אם כל הכבוד לבירתנו האהובה...תל אביב היא המקום הכי מרכזי בארץ.... אני בדיוק עכשיו מסתכל על מפת קווי רכבות ומה אני רואה....לירושלים מגיע רק קו רכבת 1.....אני מסתכל בצד השני ומה אני רואה....יותר מ5 קווי רכבות מגיעים לת"א.... עדיין יש וויכוח ?
צודק, צריך בתל אביב כדי שכל תושבי בנימינה (וברוך השם יש פה הרבה בפורום) יוכלו להגיע לתל אביב ברכבת ממוזגת. ולא ידעתי שיש קו לירושלים, איזו קידמה... ותבדוק את האוטובוסים, זרקו מקומות ואני אודיע לך מחר בבוקר איזה קו, באיזה שעות, מחיר ובאיזה רציף הוא עוצר בתחנה המרכזית.
טוב אני כבר מתייאש.....איך עוד אני יסביר לך שהכי נוח לעשות את המפגש בת"א ? למה שלא תעשו סקר איפה כל אחד חושב שכדאי לעשות את המפגש ? ושיהיה אסור לבחור את עיר מגוריו.....לדעתי זו הזרך הכי טובה....
רגע אני לא מבין למה לירושלמים יהיה כל כך קשה להגיע לתל אביב. דאייר מתי תקבל רשיון לבד? תוכל לסוע לפה עם פולדש ובנצור ואז באמת לא תהיה בעיה.
תראו תראו אתם אולי לא מבינים אבל העניין עם ירושלים הוא קצת יותר מסובך מלהגיע לב"ש ולחיפה. יונתן, אני מסכימה איתך שלאו דווקא באוטובוס שאני אקח ישב מחבל עם מטען, אבל אמא שלי חושבת שדווקא כן יש סיכויים גבוהים שזה יקרה. וזה לא רק אני,יש הרבה אנשים בפורום שההורים שלהם לא יאפשרו להם להגיע לירושלים, מבין? ככה שאם אנחנו נגיע לירושלים יבואו אולי 20 איש פחות. ב"ש וחיפה זה פחות בעייתי ואני חושבת שהסיבה ברורה. אבל באמת ההצעה של אלן סמית' נראית לי הכי הרבה. ננקבע קודם תאריך. אני אסתכל כמה זה יוצא לפני ה20 ולא ביום שישי, לצער הנתנייתים, כי צריך להתחשב גם באנשים שמגיעים מרחוק.
אני מוכן לצאת מירושלים רק למקום שבו הלחות יותר נמוכה. בדיקה קצרה העלתה שיש 3 מקומות כאלה בכל הארץ עם מגרשי ספורט. 1. אילת 2. דימונה. 3. באר שבע. אני בעד באר שבע.
אני מצטער שאני לא אוכל להגיע למפגש ואני מאחל לכם שתהנו אני פשוט עובד כל השבוע חוץ משישי-שבת, ואני מסיים את העבודה בשעות הערב כל שרק עם המפגש יתקיים בערב אני יוכל להגיע וגם אם אני לא יגיע אני מאמין שהאיטלקים יעשו את העבודה בשבילי.
שמעו,כי חשוב שיהיה מפגש,כי עם כל אחד ירצה איפשהו אחר לא יהיה מפגש. שכל אחד יגיד איפה לדעתו צריך להיות המפגש,ונספור את הקולות,מי שלא מגיב כאן בעייה שלו,שאחרי זה לא יתלונן. אז יאאלה,שכל אחד יבחר את המקום המעדף עליו,אבל בלי להתבכיין,המקום שיבחר כאן לבוא,תהיו גברים(תיקון בשבילל ליהי,ואנטליגנטיות). טוב אני בוחר: באר שבע
טוב תקשיבו.. הגעתי למסקנה שאף אחד פה לא חושב על טובתי, אז אני לא אעשה טובות לאף אחד...... בנצור, פולדאש ושאר האנשים שרוצים באר-שבע, אני קובע ברגע זה שיתקיים מפגש בבאר שבע. שלושתינו נהיה שמה, עוד איזה 5-6 אנשים מבאר-שבע ואני מניח שלפחות 3-4 יצטרפו אלינו. ביחד זה בערך 12...... לא פחות ממה שהיה במפגש הראשון. מבחינתי זה סבבה. ד"א אין שום רכבת לירושלים. יש רכבת על בית-שמש. עד ירושלים אין.
אם המפגש בגוש דן - 100 אחוז שאני מגיע. אם המפגש בירושלים - 20 אחוז שאני מגיע. אם המפגש בב"ש/נתניה - 70 אחוז שאני מגיע. אז אני לא אצביע בעד מקום מסויים.
שמע דאייר, לי אין בעיה לבוא למפגש אבל לשחק כדורגל לא שיחקתי מאז כיתה ז' (והשנה סיימתי ביה"ס אז זה הרבה זמן...), לא בא לכם על כדורסל או משהו כזה???? ולמשה - תגיד איזה בשכונה אתה פה?