איקר קסיאס (שם????!!!!), חחח אמרתי את זה בצחוק, לא בא אלייך בטענות ולא כלום. אמרת שאתה גר בסביבות חולון, בת ים וראשון? תארגן איזה משו ואני יבוא. ואמרו כאן לספר על הרמה? טוב, אני לא רוצה להשוויץ ב"כישורי", אבל אני יעשה את זה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx אני אחד השוערים. מכיתה ג' כבר אמרו לי ללכת לקבוצה, שהתחלתי לשחק בשכונה, בחנייה וכו' (מי שרוצה, מראה קצת קשה, אבל יש לי איזה 20 צלקות על רגל שמאל מזכוכיות), אבל ההורים שלי לא רצו. אני המשכתי לשחק בשביל הכיף, ומכיתה ז' או ח' ככה התחלתי לשחק גם עם גדולים. הייתי בנבחרת כדורגל של הבצפר שלי. אנשים שמכירים את השוער הראשון של הנוער של צפרירים, אמרו לי פעם שאני יותר טוב ממנו. אלף ואחד אנשים אומרים לי ואמרו לי, שאני מתבזבז. כל מי שלא מכיר אותי, רואה אותי בשכונה ושואל אם אני בקבוצה. כרגע, אני משחק מדי פעם עם כמה שהם כרגע בצבא. יש אחד שמשחק בעירוני בת ים מליגה א', ואני אומר לכם, הוא עושה את התרגילים של רונאלדיניו מהפרסומת של הנייק. בפעמים האחרונות שהלכתי לשחק, כמו תמיד, רק הוא שם לי גולים. הוא בא, מקפיץ עם הגב לשער, ולא יכולים לקחת לו את הכדור כמעט. יש לו רגל שמאל.... קטלנית. ואתם יודעים... מהבני 20+, שאין להם עבודה ומסתובבים כל היום בשכונה... כן, אז אני משחק איתם כשוער פעם בשבוע. גם כשחקן אני אחלה שחקן, בכלל לא רע (כמובן, תלוי ביחס למי, לא יודע מה הרמה שלכם. יכול להיות, שאני יהיה אחד הטובים כאן). בגלל שאני שוער ויש לי עבודת רגליים טובה, כשאני בכושר אי אפשר לעבור אותי בהגנה (ויש אחד מהשכבה שלי, שהוא מזכיר לי את אטו חחחח באלוהים... יכול לרוץ מזה מהר, יש לו גם גוף כזה... ורק אני יכול לשמור עלי ו"לנטרל" אותו גם). הדבר הכי טוב אצלי, זה שאני משחק חכם, בגלל שאני מבין בכדורגל. אני יודע לחלק את הכוחות שלי, אני יודע להנהיג קבוצה. אני אוהב להיות מהקשרים האחוריים, שמחלקים מסירות (אגב, יש לי מסירות...), מסדרים את הקבוצה ועושים הרבה הגנה. אבל עכשיו אני פשוט עגלה, כי אני כבר לא משחק כמו פעם, שהייתי משחק אז ממש כל יום, גם כדורגל וגם כדורסל. ואגב, מי שיכול להביא כדורסל, אני אשמח לחזור איך זה להרגיש קצת ת'כדור. גם בכדורסל אני אחלה שחקן והיו לי חברים שמשחקים בקבוצות, אבל אחד עבר בצפר, שתיים עברו דירה. ואני? נשארתי עם עצמי, שאין לי עם מי לשחק.
וואלה אתה בדיוק כמוני. גם אני מהקשרים האחוריים החכמים האלה. אני יכול לשים לשחקן כדור על הרגל ממרחקים עצומים. רק ביום ראשון כששיחקנו בבי"ס שיחקתי קצת בתור שוער(גם בשער אני לא רע ד"א) ושמתי למישהו את הכדור על הרגל כשהוא היה ברחבה של הקבוצה השניה, והמגרש אצלינו בבי"ס יחסית גדול. זה היה מטורף. אני גם אוהב לפרוץ באגפים ולעבור שם שחקנים, אבל אני יותר טוב בלשמור על הכדור שאף אחד לא יקח לי אותו עד שמתפנה שחקן למסירה. יש לי גם בעיטות פאלש יפות ובתור שחקן הגנה קשה מאוד לעבור אותי... זהו בערך, בתור חלוץ אני מחמיצן אינסופי.. עוד דבר שאני אוהב לעשות זה להמציא תרגילים קטנים כאלה של השתחררות מלחץ, מסירה תחת לחץ ולעבור בין 2 שחקנים. לפעמים זה מצליח ולפעמים לא.. אבל בד"כ אני בכלל לא זוכר לנסות את התרגילים האלה כשמגיע משחק. וגם אני רגיל ששואלים אותי באיזה קבוצה אני משחק. למרות שכבר הרבה זמן אני לא משחק וביום ראשון אחרי תקופה ארוכה בלי כדורגל היה אחד המשחקים הגרועים שלי... אני צריך לחזור לכושר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
אני שיחקתי קשר אחורי כששיחקתי בקבוצה ואז פרשתי. נראה לי שאני יותר מתאים לכנף אבל כי אני די מהיר (כשאני בכושר). אני גם מת לתת מסירות כאלה שחותכות הגנות פשוט אף אחד פה לא יודע לעשות את הריצות האלה בשביל שאני יוכל למסור לו. עכשיו אני לא עושה ספורט חוץ מעם חברים וקסיאס אני לא מעשן פשוט אני רץ שתי מטר ומתעייף כי לא עשיתי כלום כי אף אחד לא ארגן כדורגל פה.
אני, מהרגע שהתחלתי לשחק כדורגל, הייתי בשער. אני אמנם לא הכי גבוה (1.70 ככה), אבל אינסטינקטים ורפלקסים לא חסרים לי. חברים שלי שמתאמנים בקבוצות כמו מכבי ת"א וכו' לא מצליחים להכניע אותי בקלות. אני נוטה להתאבד על הכדור (כלומר לקפוץ לרגליים של זה שלפני, לקפוץ על ראש של מישהו כדי לקחת את הכדור לפני נגיחה וכו') מה שגורם לי בדר"כ לסיים משחק טוב עם דם נוטף מכל מיני מקומות (רגליים, ידיים) ועם כאבים בכל הגוף, או כמו שקרה לי פעם אחת, עם יד "כמעט" שבורה (קפצתי, הדפתי את הכדור לא טוב עם היד, ונחתתי לא טוב עליה). במשחק הכי טוב שלי, עצרתי כל כדור שהגיע לאיזור שלי (חוץ משער עצמי מעצבן. אני כבר על הרצפה בטוח שהכדור יוצא החוצה, אז מגיע חבר שלי, תוקע את הרגל בדיוק איפה שלא צריך וזה נכנס, לא נשאר לי יותר מה לעשות חוץ מלנחם אותו), כולל כמה כדורים שנראו בדרך הבטוחה לתוך הרשת החשופה שהשארתי מאחורי (שעד היום אני לא ממש מבין איך הצלחתי לחזור בזמן, אחרי שמישהו נתן לי בעיטה ישר לגב כדי למנוע ממני את זה). אני מקווה להגיע, זה לא תלוי בי.
מיכאל אל תקבע שום דבר טוב? תודה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx בקשר לתאריך נראה לי מה שבסקר לתאריך שהצביעו הכי הרבה, אחרת למה הסקר היה? השעה 11:00 בהוד השרון, נראה לי לפחות... רק התאריך עוד לא נקבע
אור, יש כמה אנשים כמו גל שיכולים רק בתאריך הזה, מה הבעיה שלך לדחות את המפגש ? זה כזה קריטי שבוע אחרי ? ותעזוב את נושא השווארמה בצד, באין לשחק כדורגל ולהנות ואני ישמח עם גל יבוא למשל. בכל אופן ראיתי שכמה ממכם התנפחו והתחילו להשוויץ פה, תירגעו רבותי... אתם לא נבחנים לנוער של צ'לסי למען השם. אגב, יש לכם עסק עם אחלה כדורגלנית שאפילו יודעת להקפיץ פעם או פעמיים. גם אני כמוכם שיחקתי בשכונה עם אחי הקטן בן השבע, מידי פעם הצלחתי להבקיע כמה גולים ומאז אני מתפקדת כחלוצה בחוד... עברו שנים ואני כבר לא בכושר... למען המולדת ולמען התקווה לחסוך חטיפת מכות מאור אני ישתדל לשחק ברמה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx EL Capitan הרגת אותי מצחוק, איזה סיפור דרמטי הרבצת פה, קרעת אותי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx