בעע היה מפגש? אני צריך לקרוא פה קצת יותר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx שמישהו ישלח לי לינק לדיון על המפגש הבא, זה שהתייאשתי מריאל מדריד לא אומר שאני לא נהנה לפגוש חבר'ה טובים ולשחק כמה שעות כדורגל.
ב11:15 בבוקר שעון ישראל,ב16 אפריל יום ראשון,נדמה כי לשני בני דודים כי אין מפגש,עד שבא אלמוני מרעננה שהתחיל לעשות מוזרים במיוחד {ראה התמונה המקדימה}.אחרי כמה זמן הרוב הגיעו והתחלנו לשחק,התמונות שלי צולמו במשחק היחיד שלא שיחקתי שבו התרוצצתי בין הקווים. צלמת הקו מתכוננת גם,אבל השאלה מתי התמונות יגיעו. "ארתור!הפומה שלי נרטבה!!!" עכשיו העסקים מתחילים.... בינתיים הכדור לא במטרה הנכונה... תסריט 1: הקיצוני המהיר שוב עם פעולה מסוכנת שמסתיימת.... ....בשער הראשון והאחרון של רובי קין הישראלי.... אפיסת כוחות??? יותר נכון שקיעת כוחות.... הפעם זה היה מבוים. תמונה גרועה,חשבתי שאם אני ירחיק את העדשה יראו הכל,עכשיו לא רואים כלום. יותר טוב,גם המסירה אני חושב... "אליי!!" מזווית הקרן.. הגנה?התקפה?או קשקשים? עם בוריס יש לי מזל בתמונות! הולכים על בעיטות לקורה,כמובן למי שיש עוד כוח. איך זה נגמר כבר?נשבע שלא ערכתי את התמונות כמו נייק... ההוכחה שהוא חייב לנו תמונות! אבל השאלה היא מה כבר הוא זומם עם חיוך כזה?! התשובה לא כל כך ברורה. זה לא היה הרעיון שלי.... 123 רק שניים לא נמצאים פה.
וואלה, יהיה טוב אם תגידו מי זה מי. למה למרות שאני מנהל, חוץ מבוריס, שהוא איכשהו תמיד מככב בתמונות, אני לא יודע מי זה מי.