יש לכן עוד היזדמנות.. יום שבת הצגה כפולה, הקומניטסיטים(הפועל) והאשכנזים השחורים(אוהדי מכבי בחולצות שחורות) בהרצליה. ובאמת שליהי לא עושה את זה בכוונה, טוב לפעמים כן...אבל היא סה"כ עם גנים של בת..תתחשבו..סתם ניוקה.. חוץ מזה, הבנתי שבית"ר מול אחי נצרת בנתניה.. נו בני סוף סוף נראה אותך במשחק בית"ר?..
נצרת עילית ולא אחי נצרת. וכן, המשחק בנתניה, וסוף סוף אני לא צריך לחפש טרמפ או אוטובוס מאורגן של האוהדים בנרות. תודה לכם, נצרת עילית, שאתם מארחים בנתניה - אני אתם. יאללה בית"ר!
מה זה?? לארח בנתניה כאשר זו לא העיר שלך??? אני פשוט בשוק טוטאלי... תחשבו, זה כמו שבמוקדמות גביע אופ"א מכבי חיפה תארח במגרש שנמצא בסיני, כי זה מחוץ לישראל וקרוב יחסית. באמת אני לא מבין אותם... כזה מקום נוראי...
הם לא יכולים לארח אצלם באצטדיון בנצרת עילית. אז הם העבירו את זה לנתניה. למה? לא יודע, ולא אכפת לי. אני הם.
חחח חאלאס להיות מניאקים אני לא הברזתי פה לכולם! פיימן, אתה הראשי שצריך לשתוק פה כי אני הגעתי לפניך אפילו וגם לפניך רועי וגם לפניך אהוד (מה הקשר עכשיו לפלוצים?! חכה חכה בך אני אטפל אח"כ, כולל הסבר מפורט שבנות אינן עושות דברים מזוויעים כאלה)
מצטער לאכזב אותך אבל בעצם מי שמארחת היא ביתר והמשחק יתקיים בטדי לאחר שביתר קיבלה אישור חד פעמי חריג לארח שם.
לא נכוןןןןןן אני זוכר שראיתי אותך לפני זה, פשוט לא זיהיתי אותך.. והקומוניסט הזוהר קבע איתי בכלל במקום אחר.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הקומוניסט הזוהר!!!!! קרייסט. רועי, אתה קורא את זה?! BURN! קיצר, זה לא משנה את העובדה שהגעתי למקום המפגש לפני כולם ככה שכולכם יכולים לשתוק, כי הנה, אני לא מבריזנית ואני מגיעה בזמן ומתי שאני אומרת. ילדה טובה ירושלים. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
את ילדה טובה ירושלים? את אולי ילדה מבריזת ירושלים... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx
ילדה טובה ירושלים?!!!!!!! מקסימום ילדה טובה של לנין וטרוצקי (די לקומניזם) מה לפני כולם?! ראיתי אותך וים סוף נכנסות. הסתכלתי ובחנתי אבל לא חשבתי שזה את..
טוב מה לעשות, לא אשמתי.. איך שנראת בתמונות ששלחת ואיך שנראת במציאות...אין טיפ טיפה דמיון לא זיהיתי אותך, אבל את עדיין ניוקה 8)
BURN. אין היום מופע שנות ה-70,איזה דיכאון! ולחשוב שרצתי עד לפה בשביל להזכר ש...הא היום יש יפות בבגדי ים. בעצם שכחו : ).