מפגש פורום אייסוקר קיץ 2007

Discussion in 'פורום אוף טופיק' started by Riki, Jul 8, 2007.

1. Igi Member

:aaa12:

2. saviola Member

אפשר גם? :aaa15:

3. Chievo Member

גם עומרי מגיע, נכון?

4. city Member

אני ברגילה, ככה שיש מצב שאני אבוא (אני בפורום כבר שלוש שנים וזה יהיה מפגש ראשון שלי, ביזיון).
    חיפאים, למי יש מקום באוטו?

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני באמת אגיע אם חולצה של נבחרת איטליה,כנראה של גטוסו.

6. T0XiN Member

חובבי בונדסליגה\אוהדי באיירן\נבחרת גרמניה רוצים להקים קבוצה?

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנשים, אני מבין שזה נחמד כשיש קבוצות שמורכבות אוהדי קבוצות או נבחרות מסוימות, אבל הקטע במפגש פורום זה יותר הגיבוש, ההכרה של אנשים שהכרת עד עכשיו רק על גבי המחשב, וכן, גם העירבוב של האנשים שאוהדים קבוצות/נבחרות שונות.
    לא שאני לא אהנה לקחת חלק באיזה משחק כחלק מקבוצה שכוללת אוהדי מנצ'סטר יוניטד, אבל רק באופן חד פעמי סתם כגימיק או כאיזה התערבות עם אוהדים של קבוצה אחרת. בטורנירים הקודמים מה שיותר נהנתי ממנו זה לשחק עם אנשים מקבוצות אחרות, כל כמה זמן כבר יוצא לי לבשל גול לאוהד ארסנל ואחרי זה עוד לחגוג איתו?
    אז עזבו אותכם אירגון קבוצות, נגיע לשם וכבר נארגן את הקבוצות שם...

8. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים עם משה. חלוקה לקבוצות ספציפיות הופך את זה למפגש של אוהדי X יותר מאשר מפגש פורום.

9. Raulito Madridista

* אור, אני רואה אתה צופה בדיון. כל השנה לא רואים אותך בפורום ובמפגשים אתה צץ! איזה יופי!, בכל מקרה, תעשה טובות ותשחק כמו שאתה יודע במפגש ואל תיהיה עצלן...

*אז לפי דברי החוכמה! של גיא ומשה, אני גאה להכריז על התפרקות קבוצת מנצ'סטר יונייטד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

Last edited: Jul 20, 2007
  10. Zizou10 Member

חחחחחח
    לצערי אין לי זמן לכתוב, ובראשון אני נוסע לאילת וחוזר בחמישי אני מקווה להגיע בזמן.

11. Makaay#10 Member

אתה תגיע בזמן
    אחרת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bluboomteamenforcer.Xxx

חחח סתם, אבל תעשה מאמץ. בכל מקרה אני עובד באותו יום בדואר, אבל אם בע"ה לא יהיה הרבה דואר רשום, ואני ישים טיל אני מגיע הביתה מקסימום ב11 וחצי ואז אני בטח לא יאחר למפגש

12. W.Rooney Member

משה, אני מבין את ההרגשה שלך ואני אפילו מסכים איתך, אך לא בכל מפגש ישנה אפשרות להקים קבוצה שמורכבת אך ורק מאוהדי מנצ'סטר יונייטד, ובמפגש הקרוב סוף סוף ניצבת בפנינו האפשרות. לא יקרה דבר אם תהיה קבוצה אחת מתוך 4-5 קבוצות שתורכב מאוהדי היונייטד, כל השאר יהיו מעורבבות.

We'll Never Die !

13. שער 7 Member

אולי חבר טוב שלי (לא מהפורום) יצטרף לקבוצה האיטלקית... הוא שוער עם ניסיון של איזה 6-7 שנים ויש לו חולצה של בופון שקנה איתי בטורקיה לפני חודש... יש כבר 2 שוערים לקבוצה האיטלקית... סחתיין...

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ושוב אני אומר אין לי בעיה ואפילו אני רואה את זה ככבוד לשחק בקבוצה שמורכבת מאוהדי יוניטד.
    אבל שזה יהיה למשחק או שתיים מול קבוצה שמורכבת נגיד מאוהדי ריאל או משהו כזה, ולא יותר מזה.
    כמשחק חד פעמי, בשביל הקטע בעניין, אין לי בעיה, אבל אם כולם יתארגנו בטורניר בצורה של קבוצות שמורכבות מאוהדי קבוצות/נבחרות המפגש יאבד מערכו כי לא נתערבב וכל אחד ישאר עם קבוצת האוהדים של הקבוצה שלו.

הקטע במפגש זה להפגיש בין אוהדי הקבוצות/הנבחרות השונות ולהתערבב ביחד עם אוהדים של קבוצות אחרות.
    ככה שאין לי בעיה לשחק איזה משחק חד פעמי מול קבוצה שמורכבת נגיד מאוהדי ברצלונה או ריאל, אבל לא יותר מזה, שאר המשחקים בטורניר צריכים להיות כשאנחנו משלבים בין האוהדים של הקבוצות השונות...

15. George Best Member

חייב להסכים איתך משה, אפילו בתור קפטן הקבוצה של יונייטד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
    לא משנה עם מי לשחק, העיקר לבוא ושנהנה,
    רק בוא נקווה שהצפוי(הברזה של 50%) לא יקרה.