א. לא זכור לי שקוראים לי אילן ב. רק שתדע לפני כמה זמן ראיתי בערוץ יס+ בשבת בלילה תוכנית על איזה אמריקאית אחת ממוצא סיני שזיינה 300 גברים ב12 שעות, אז אני מניח שהתואר שייך לה
חחחח ראיתי את זה גם! אבל אחרי כמה חודשים באה חדשה והרסה לה את השיא... איזה מצחיק זה גועל נפש של דבר...
כן כן המלך יבוא לשחק איתך!! אבל בתנאי שתשחוו לי.... סתם!!! יאללה אני בא תיהיו מוכנים..... יהיה כיף תבוא כולכם מילה שלי.... אבל מילה לא מילה כמו של פרדס....סתם!!
טוב שמעו אני מתנגד בתוקף לשעת המפגש!! אני ופרדס נוסעים לאנשהו בלילה של יום ראשון כנראה ואני ארצה לישון יותר... שתיים לא טוב לכם? מינימום שתיים!
הלו תחשוב שאנחנו גם צריכים לחזור.... ואם יש איזשהו טרמפ נגיד ב6, זה אומר שאין לנו הרבה זמן להיות ביחד...
תגידו, איפה בכלל המפגש...ואני יודע שבספורטק צפון אבל איפה בספורטק צפון? כי יש שם כמה אזורים: ליד הטרמפולינה, ליד המגרש של שימשון (שאני וחברים שלי תמיד מתפלחים לשם) במגרש פוטבול,במגרש כדורסל או כדורגל עם האספלט...אז...איפה?
עזוב את שעת המפגש..נדון בזה יותר מאוחר מיקום המפגש...ספורטק צפון, ליד קיר הטיפוס..שזה בעצם יוצא שדרות רוקח.