אהם אהם... מה זה, צעד לדרבן אותי לבוא? אמרת לו להתגרות בי כדי שאני אבוא ואכניס לו מכות? למרות שהייתי מאד רוצה להלביש לאילן איזה כאפה, אני באתי לאמא שלי, וככה זה בערך קרה : אני : אמא, אני יכול ללכת למפגש עם כמה אנשים מהאינטרנט? אמא שלי : לא!!! כך שאני לא אוכל לבוא.
הספורטק ממש קרוב אלי...בגלל זה אני הולך...כמובן שגם אם הוא היה רחוק הייתי בא... ובא לי לראות את ה"חבר'ה"
למה ללכלך?אתה חושב את מכבים חנונים שמשחקים שח? טעות בידך אדון אמיל. הם כבר מזמן עזבו את השח. הם עברו לדוקים. :shock: ואסף, איזה עוד מפגש יש לך? של פורום הבדחנים בניהול **** ****?
אני שם איתכם 1000 שקל שהמפגש פורום בסופו של דבר ידחה לפסח, ומפסח לחופש הגדול, והחופש הגדול לסוכות, ומסוכות לחנוכה, ומחנוכה לפסח, ומפסח לחופש הגדול, ומחופש הגדול לסוכות, ומסוכות לחנוכה, ומחנוכה לפסח, ומפסח לחופש הגדול, ומחופש הגדול לסוכות, ומסוכות לחנוכה, ומחנוכה לפסח, ומפסח לחופש הגדול, ומחופש הגדול לסוכות, ומסוכות לחנוכה, ומחנוכה לפסח, ומפסח לחופש הגדול, ומחופש הגדול לסוכות, ומסוכות לחנוכה, ומחנוכה לפסח, ומפסח לחופש הגדול, ומחופש הגדול לסוכות, ומסוכות לחנוכה, ומחנוכה לפסח, ומפסח לחופש הגדול, ומחופש הגדול לסוכות, ומסוכות לחנוכה... הבנתם את העיקרון...
אילן הודעה לא לעניין... אנחנו מנסים לארגן את המפגש, ועושים כל שביכולתנו..רק שיש קשים העומדים בדרך.. אבל אני מאמין ומקווה שיהיה בסדר...להיפגש, לשחק כדורגל טוב ולהכיר אחד את השני...יהיה כיף. ומי שלא בא מפסיד...בנתיים אנחנו רק מודיעים לך שתדעו את התאריך..ואח"כ לא תבכו שאירגנתם משהו.. התאריך הוא 2.12, יום שני, חופש חנוכה, ספורטק ת"א בשעה 12(עדיין יכול להיות ישונה).. כמה ימים לפני נבדוק נוכחות סופית, ונארגן מקום מפגש.
אם התכוונת דבליו סוקר אז לא...אני כבר בקושי נכנס לשם...אני הולך למפגש של פורטל המנג'רים...האתר הזה שאני חבר בו די הרבה זמן...אז אל תדאג...ולמה שאלת?
תפסיק כבר להציף את הפורום עם ההודעות המפגרות שלך!!! מנסים לארגן פה מפגש ואתה הורס. זה שהניסיון מפגש בדיון שפתחת נכשל לא אומר שגם זה יכשל.
שווה תגובה?!? -------------------------------------------- פיימן, אולי תעשה רשימה של מי בא בטוח עד עכשיו, מי בסימן שאלה ומי בטוח לא בא?
אילן שחכת את האופציה השלישית, תפרסם מודעה באיזה לוח אילתי שאתה מוכן לתת מציצה לכל הדורש רק ב20 שקל, אחרי כ15 מציצות(וזכיה בתואר זונת השנה) תוכל לממן לעצמך את הנסיעה הקשה