נעדרתי לזמן מה מהפורום עקב בעיות אלו ואחרות ועכשיו חזרתי ואני יותר משמח לאשר את בואי למפגש הפורום בחנוכה
כאמור אני ודאייר לא בטוח נבוא. בנצור, אם נלך, אז זה יהיה מקיסריה... ואז אתה תהיה איתנו. נראה איך נסתדר. אם נבוא מאוד יכול להיות שנביא איזה 3 חברים, אבל אני מניח שזו לא תהיה בעייה..
פולדש ודייר יבואו כל עוד זה תלוי בהם...ובאמת שאני מבין אותם, לא קל להגיע מירושלים. בכל מקרה אילן אתה מוזמן לבוא, וגם אתה וידוקה, אולי זה יהיה זמן טוב לעשות סולחה. ואילן...לראות אוהד של מכבי חיפה, מכניס מכות לאוהד של בית"ר...אני מצטער אבל אני יצטרך להתערב..:}}
בנצור תסתום. אני מאוד רוצה לבוא, אבל אתם לא רוצים שהחברים שלי יבואו... אם אתם לא רוצים לראות את הטמטום בהתגלמותו... יהיה קשה לשכנע את ההורים, אבל אם נצליח ניתקל בבעיה העיקרית: עצלנות. למי יש כוח להתחיל לארגן דברים....
הסיכוי שאני אבוא תלוי רק בניצן, כמעט כל הפרטים סגורים אבל לא ממש עד הסוף. החלטנו (יותר נכון אני החלטתי) שהוא יהיה הספונסר שלי, יממן לי טיסות, אוטובוסים ולינה, ובתמורה אני הולך עם שלט כזה בחוצות מכבים שרשום עליו מה שהוא יבחר (בסיגנון "מת לחיות", אבל אני בספק אם יבואו אלי 50 כושים עם סכינים. בכל זאת, מכבים. אולי מישו יצעק עלי "חדל, יא שחקן שח גרוע!") ולמפג אני אבוא עם חולצה שייכתב עליה מה שהוא יבחר. אם ניצן בסוף יחליט לא לספנסר אותי אני אמנה את שאול שיעבור מדלת לדלת ויבקש תרומות בשמי, ולאחר שיאספו מספיק כספים כדי לממן לי טיסות, אוטובוסים ולינה אני אבטיח את השתתפותי. עוד אפשרות היא שאני אשכבע את בן דוד שלי להתחתן בחנוכה במקום בפסח ואז אני אבוא. אם אף אחד מהנ"ל לא יתקיים, תשכחו מזה שאני אבוא. חבל. שמישהו רק יביא מצלמה, אני אצפה לתמונות...