דבר ראדשון אל תכתוב נושא להודעה כי רב הפעמים לא קוראים אותה...דבר שני תום זוהר סיפר על זה פעם... חחחחח זה בטח מזה מצחיק...או שלא חחח מאיפה אני יודע...
אז מה אם תום סיפר את זה פעם.... זה הסיפור הכי מפורסם ומצחיק שלנו בכל מה שקשור להתערבויות.... כולם שם נשפכו... ומה קורה כשתום לא מתערב? הוא משחק עם מעיל ודובון! חחחח סתם אחי אל תעלב- אתה נותן 100% מעצמך גם כשאתה לא מתערב, אבל כשאתה מתערב אתה נותן 150%
אני רוצה להתלונן!. אני מוחה על כך, שכולם אומרים שהייתי אגואיסט. דבר ראשון, סיימתי עם שלושה אסיסטים, שזה מצוין. פרט לשער שרועי הרים לברוך, בישלתי שלושה שערים וכבשתי חמישה, ככה שאחרי שבישלתי שלושה שערים טוענים שאני אגואיסט זה לא בסדר. דבר שני, התחלתי "ללכת לבד", רק אחרי שקבוצתנו הייתה בפיגור והמשחק נהייה מותח, מה לעשות?, החטאות מסמרות שיער של ברוך את רועי, הכריחו אותי לקחת אחריות על מלאכת הכיבוש. טיעון נוסף- ברגעי ה"money time" אני סומך רק על עצמי. והטיעון הכי חשוב, ואני מצטער זוהר, אם אני פוגע בכבודך, ובאמת בלי להשתחצן (על אף שאני שחצן, אבל לא במקרה הספציפי הזה), פשוט אף אחד לא יכל לעצור אותי. עכשיו שאלה, שכולכם אומרים הדריבל של רני... זו אחרי ההחטאה שלי שעברתי שלושה שחקנים על מטר מרובע עם התרגיל שהסתובבתי על הכדור?.בין זוהר לפימן?
לא יודע.... היה דריבל שעברת כמה שחקנים בכוח, כאילו חטפו לך והחזרת לעצמך, ואז בעטת חזק והשווית ל-7-7. ורני, כן היית אגואיסט. עזוב כמה בישלת, גם אם אתה לוקח הכל על עצמך אנחנו משחקים לכיף, והרבה פעמים מצאתי את עצמי תופס את הראש כשחיכיתי למסירה ואתה סיבכת את עצמך עם דריבל. אבל סה"כ- אתה גדול... נ.ב- מה זה החטאות מסמרות שיער שלי ושל ברוך? כל אחד מאיתנו החטיא פעם אחת מול השוער, וזהו... פשוט זהו... גם לך היו החמצות...
לא יודע.... היה דריבל שעברת כמה שחקנים בכוח, כאילו חטפו לך והחזרת לעצמך, ואז בעטת חזק והשווית ל-7-7. ורני, כן היית אגואיסט. עזוב כמה בישלת, גם אם אתה לוקח הכל על עצמך אנחנו משחקים לכיף, והרבה פעמים מצאתי את עצמי תופס את הראש כשחיכיתי למסירה ואתה סיבכת את עצמך עם דריבל. אבל סה"כ- אתה גדול... נ.ב- מה זה החטאות מסמרות שיער שלי ושל ברוך? כל אחד מאיתנו החטיא פעם אחת מול השוער, וזהו... פשוט זהו... גם לך היו החמצות...
אחד לא ידעתי שתום זוהר סיפר את הסיפור אבל אישית, כל פעם כשאני נזכר באנוך נכנס בעמוד אני נשפך מצחוק..... עכשיו בקשר לדריבלים ולהחטאות... רני, רועי צודק הלכת לבד כמה פעמים אבל אתה זה שהשארת אותה במשחק עם שני שערים חשובים בסוף (וכמובן גם ניצן עם עצירה מצויינת) וגם אהבתי מאוד את הפירגון שלך כשהשארת לי כדור מול שער ריק...........
רגע רגע...הקטע של תום אנוך נתקע בקורה זה היה במפגש הקודם?! אם כן...אז הייתי בטוח שתום זוהר איתו בבצפר או משהו וזה היה שם!!! חחחח..
אז ככה: תום זוהר איתי בבית הספר וגם רועי וגם ברוך(המלך הצהוב) וזה קרה במשחק ששיחקנו עם החברה באיזשהו יום באחר הצהריים. ד"א לדעתי הם ממש מגזימים בקשר לזה שזה בגלל ה5 ש"ח אבל לא נכנס לזה!!!!