מפגש אייסוקר - יולי 2009

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י W.Rooney, ‏1/7/09.

1. George Best Member

2012? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

2. xavi6 Member

אתה לא יודע לקרוא את כל השורה?!

3. xavi6 Member

טוב, זה התחיל בכך שהגעתי באיחור, הייתי בטוח תתחילו לשחק או משהו. אני רואה את האנגלים מצטופפים למעלה בצל, אני כמובן מגיע וסופג את ירידות ה"שחור" של החבורה. אחרי כמה זמן האנשים מתחילים להגיע, ארתור מתחיל עם הפאנצ'ים ואז יואב מגיע-זה כמו לצפות בילד בן 4. איך ארתור אמר 54543 פעם? מוטוריקה בסיסית. זה נראה כאילו שהמוח לא מתואם עם שאר הגוף, למען האמת, אני מתפלא איך הוא מצליח להתלבש בבוקר. אבל הבחור היה אחד המצחיקים שיש, וגם נחמד כשהוא לא מזיין לך ת'מוח כשהוא עומד בשער. מתן התחמן פתאום החליט שהוא רוצה להתעסק איתי עם הכוחות, בנה לעצמו קבוצה לתפארת אנגליה עם החזקים שלו אבל לתת לי את עזרא? לאאאא...מה פתאום?! נלחמנו כמה דקות על ההרכבים, ועוד אריאל לחץ על לעשות כוחות שווים, אני פשוט סרבתי בכל תוקף. למה שנעשה כוחות שווים אם אפשר לעשות 2 קבוצות חזקות ואחת חלשה? בסדר, התחמן ניצח, לקחתי את הספרדים איתי ואת יואב בשער בשביל שיהיה "כוחות". אחת ניצחה את השניה. אחרי כמה זמן גיא (הוטספר) וחבר שלו הגיע, לאחר מכן התגלה כגל, אפלמן, פתאום כולם בשקט. אשכרה עומדים דום, כאילו שאם לא גיא ישעה אותם מהפורום, ורק אני ומתן אומרים "טוב מה קיבלתם הלם תרבות!? בואו נשחק". ואז היכרתי את גיא, בחור דיי סטלן ומצחיק. בהתחלה במשחק הוא בחר אותי ואת ארתור, והוא פשוט החליט לצאת מהשער להתקפה. בסדר, שיהיה, הפסדנו בפנדלים לקבוצה ה"חלשה" אחרי ששיחקנו כמעט שעה, ומה קורה? גיא נעלם לאיזה שעה...איפה הוא היה? כן, הוא הגיע בידיוק בסיום, ומה התירוץ? "עד שאני בהוד השרון אני לא אתקן את המשקפיים?". אתה גר בת"א ואתה צריך את הוד השרון בשביל לתקן את המשקפיים? או.קי...
    בין לבין הכדור הספיק לעוף ואני ומתן חיפשנו שעה בתוך איזה גן מפגר, בסוף מתן נכנס לגן ומצא את הכדור מחוץ באיזה שיח. כשניסיתי לצאת הייתי בטוח שאני יתקע שם לנצח. באחד המשחקים מקס החליט שהוא בוומבלי בגביע הצדקה והתחיל לעשות גליצ'ים על המגרש, ממש ויין רוני. אריאל סוף סוף הסכים איתי שמקס דומה לויין רוני בפנים בצורה מפחידה! ירון הגיע באמצע, האט את משחק בצורה משמעותית משהו, אבל נתן אחלה הגנה, ואז נעלם באמצע למלא מים...מאז לא נמצאו עקבותיו...יואב התנהג בצורה מפחידה, אני ואריאל סבורים שעוד כמה שנים נקרא במעריב שאיזה בחור בשם יואב ניסר את אישתו ואכל את מוחה. נקווה לטוב ונצפה לגרוע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx אחרי כמה זמן פשוט נשבר, רציתי לעוף לאכול ולעוף הבייתה, היה לי חולצה לתפוס (בסוף איחרתי) התווכחנו בחוץ במשחק האחרון לאן ללכת, אריאל שחייב להיות מבאס דרש לחזור לכיתה ו' לאכול בורגרנץ', וכל השאר חוץ ממקס וממנו רצו שווארמה. בסוף כמו תמיד-מנהיג השבט החליט, מתן אמר שווארמה. בשווארמה מקס החליט שיהיה מצחיק לענות לי לטפון אחרי שאני מחליט לסנן.."שלום...הגעתם לליגה האנגלית" ופשוט ניתק! ניסינו להיתעדכן כמה יצא בין ליברפול לתאילנד ומה היו ההרכבים...של ליברפול...תומר ממש התקשה לשחק כשזה הטריד אותו...כמובן שכל מי שישב בחוץ דיבר על דבר אחד-על התופעות השונות בפורום. ויש 4-אייג'נט, גילקלישי, ריקלמה1 ובן. דבר ראשון זה גילקלישי. חברה, הבחור היה במפגש הקודם! לא האמנתם שהוא כזה דפקט, אה?! אריאל אשכרה הזכיר לי כל הודעה מפגרת שלו, ובראש ובראשונה "לי יש חברה לך אין נה נה בננה". פתחו עליו שיחה בתחילת המפגש וישר קראו לי להביע את דעתי...ואז הגענו לסוגיה השניה, מערכת היחסים הסאדו מאזו בין אייג'נט אורנג' לבן...אייג'נט אורנג' מקליד הודעה, אחרי 5 דקות בן נכנס לכתוב "גוד פוסיטינג! חחה חחחה, לול...שקר כלשהו.." ואז אריאל אומר "לפחות שיהיה הדדי, אבל רק בן כותב לאייג'נט.." כן, זה תפקידם של המלקקים...וכמובן ההודעות של עמי שמסתכמות ב"כול הליגות בכל העולמות חלשות. נקודה". סוף סוף מבינים למה אני מתעצבן על אידיוטים מסוגו...
    חזרה לכדרוגל, אבירם ועזרא יצרו לעצמם קבוצה מאוזנת וחזקה מאוד, עם דור ותומר הקרציה, ושיחקו דיי חכם וקבוצתי בהתקפה כאשר לא היו אגואיסטים כמוני ולא חלודים כמו ארתור, למרות שאני וארתור ביחד יצרנו כמה מהמהלכים היותר יפים, ואצלינו זה היה נראה כזה טבעי, לא מתוכנן...אריאל היה איתנו ובאמת התחלנו להפציץ לכמה משחקים. תומר ועזרא שמרו די טוב בהגנה כאשר חשבו זה כדורסל ועשו שמירות אישיות, אני כמובן כל הזמן קיבלתי או את תומר או את עזרא, שתי קרציות עם רגליים ארוכות, ואבירם היה שם ברגעים שצריך לדחוף בהתקפה, וכמובן עזרא שכבש המון.

הרגעים שעשו את המפגש-מחלוקת אלימה בין אריאל לגל על פאול. כל שלושת הגולים של שער 7 שמקס ספר. הוויכוח הסוער בין השבט מה לאכול-שווארמה או בורגרנץ'?!

אחרי החפירה-נתראה ב-2012...

נערך לאחרונה ב: ‏24/7/09
  4. W.Rooney Member

היה מפגש מצויין, בעיקר מעייף, אבל בשונה מהמפגש הקודם, כדורגל ברמה (GaelClichy, להתייחסותך נודה).

אחרי שני ניצחונות האנגלים פשוט הרימו ידיים. התפרקנו (תרתי משמע) ודווקא עזרא (היה ענק), שהתבכיין בהתחלה על הכוחות, לא הפסיק לנצח. יחד עם אבירם ותומר, וגם דור בין לבין, הם בנו קבוצה מגובשת ובלתי מנוצחת.

מה אני לוקח מהמפגש הזה ? שער 7. בכל המפגשים הקודמים יחד, לא הבקעת כמות כזו של שערים. צפה לשנתיים נוספות של יובש.

5. George Best Member

זה ללא ספק היה השער היפה בטורניר!
    ארתור מוסר לך בין כמה שחקנים, אני עושה תנועה לקבל כדור מעמדה קורצת לבעיטה לשער אבל מחזיר לך רוחב ואתה מסיים באלגנטיות.
    שער קבוצתי נהדר.

6. 亚历山大帕托 Member

אתם חייבים להפסיק לרכל עליי כמו בנות. מתי המפגש הבא?

7. Red Left Winger Member

לרוב מתן מארגן את המפגשים.
    אך אין לו כח לארגן עוד אחד באוגוסט.

אם מישהו ירים את הכפפה למפגש בחודש הבא, הוא מוזמן ביותר. ירדן כבר לא יהיה שם אבל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏24/7/09
  8. 亚历山大帕托 Member

בלי ירדן לא יהיה הרבה בידור. אם אני בא, הוא חייב להיות שם.

9. Red Left Winger Member

ירדן יהיה בתוך קופסאת טונה בחיל השריון...

10. 亚历山大帕托 Member

... עם גברים אחרים. יעיפו אותו על התנהגות פסולה.

11. Red Left Winger Member

הנה זה הגיע.

שנייה אנסה להיות על תקן BENSCH....
    רגע....
    אוקיי אני מוכן.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

12. avdz7 Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/laugh.Xxx (ממשיך במסורת)

13. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

נשמע שנהנתם שם,חבל שלא היה לי איך להגיע.
    לא הייתי אמור לבוא מלכתחילה בגלל אילת,ואילת נדחה לשבוע הבא,ככה שהכסף שמור לשבוע הבא ולא היה לי כסף להגיע.
    מקווה שאני אגיע למפגש הבא,תארגנו משהו לאוגוסט חודש הבא!

14. W.Rooney Member

כסף ? יש לך כסף לאילת ואין לך כמה עשרות שקלים לנסיעות ? אני לא רוצה להיכנס לך לכיס, אבל זה התירוץ הכי חלש ששמעתי על "למה לא הגעתי למפגש" מזה הרבה זמן.

תארגן.

15. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנת..
    זה לא שיש כסף לאילת ואין למפגש.
    יש כסף לאילת,שחסכתי לאילת,אני לא יכול להרשות לעצמי לבזבז עוד איזה 100 שקל למפגש הזה,נכון שזה לא הרבה,אבל כל ההוצאות הקטנות האלה המעצבנות המצטברות,מכיר?
    תספורת,תאוריה,2 יציאות,כרטיס הלוך חזור.
    עם כל הכבוד,אני לא בן-אדם שעובד 8 שעות ביום,ילד בן 17.