אל תבוא. בחייאת. אגב, רק שיהיה ברור-אני ארתור דור ועזרא קבוצה. ניק אחד, משם תעשו מה שבא לכם. מקס, מתן, אריאל ו....? איפה קבוצת היונייטד נעלמה?
ירדן, אין לך מספיק לקבוצה ספרדית, לאוהדי יונייטד כבר אין מספיק לקבוצת יונייטד, אולי נעשה קבוצות מעורבבות ונסגור עניין??
ממש לא. אני דור וארתור מהספרדי וגם מר אקו, במידה ודור ומר אקו יגיעו...עזרא? הוא מתנחל, צריך ללכת לקראתו קצת...אני וארתור ביחד לא משנה מה, אנחנו כבר עובדים על ריקודים. זה יהיה פשע! מה אני לא מבין שמנצ'סטר עושים להם קבוצה משלהם זה בסדר אבל שאני מנסה לארגן לעצמי קבוצה ישר קופצים?! זאת צביעות ודיקטטורה לשמה! האנגלים האלה, הם עושים בונקר הם קוראים לזה משחק הגנה מבוקר, הם צוללים הם קוראים לזה רצון עז לנצח, הם מפסידים לברסה וקוראים לזה מזל נאחס ושיפוט גרוע... ירדן, מתחמם.
זה החימום? אמא'לה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx בכל מקרה, קבוצות מעורבות זה הכי הוגן, ככה אף אחד לא נדפק. אם היה מספיק לקבוצה מכל פורום אז בכיף אבל אין...
אם ליונייטד לא תהיה חמישייה נצרף אליהם את הסקאוזרים ונקרא לקבוצה שלהם "צפון מערב אנגליה". ירדן, מתנחל מתנחל, אבל למדתי הרבה מהחרדים שבוע שעבר בי-ם. אני מכין כבר את הפחים.
למדת מהם מה? להגן על אימא שמרעיבה את הילד שלה? יפה... בסדר תעשו מה שאתם רוצים, כל עוד יש לי אוטו אני יכול לפרוש גם בשיא וגם בשפל.. ירדן, מתקרר.