מסוכן להיות כדורגלן בארגנטינה.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Kgt1, ‏11/9/02.

1. Fernando Cavenaghi Member

בן דוד של אמא שלי עלה לפני חצי שנה מאגנטינה, שם היה לו מנוי לריבר עשר שנים בערך אבל הוא אומר שהאוהדים התחילו ממש להשתגע וזה נהיה מפחיד להיות במשחקים. הוא רואה איתי שידורים חוזרים של משחקים של ריבר ומספר על המכות שהלכו בכל משחק.

אבל האהבה לכדורגל ממש מפחידה בארגנטינה, אני בא ממשפחה של בוקה וכשהוא הצטרף למשפחה היו ממש ריבים

2. ג'רי בית הלוי Member

הסיבה לנהירה הגדולה מדרום-אמריקה לישראל היא לא רק המצב הכלכלי. זה יותר קשור בפוליטיקה. עד היום, רוב הזרים שבאו לישראל היו מאירופה בכלל ומזרח אירופה בפרט. היום, בעקבות המצב בארץ, האירופאים פחות ופחות אוהבים אותנו, והם מצדדים בפלשתינים. אז בטח שהם לא יגיעו לישראל, וגם יש לחץ מהמשפחות לא להגיע לפה. לעומת זאת, בדרום אמריקה, מצבה של ישראל הוא טוב יותר, מכיוון שהם רואים פחות סי.אן.אן, וגם בגלל שדרום אמריקה פשוט אוהבת את ישראל. עוד סיבה לגל הדרום-אמריקאים, הוא שפשוט זה הגל עכשיו. לפני 6 שנים זה היה מזרח אירופה, עכשיו זה דרום אמריקה, עוד 6 שנים זה יהיה אפריקה.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הם לא אוהבים אותנו.
    ארגנטינה החביאו את איכמן אחרי מילחמת העולם ה2 והיום איפה שהוא בדרום אמריקה מתחבא המחבל היחיד שלא נתפס(מכל המחבלים שרצחו את הספורטאים היהודים במינכן),אז אוהבים אותנו לא הם עולים לארץ בגלל המצב הכלכלי הגרוע שגורם לפערים בחברה ולבעיות קשות ובגלל זה הם עולים לארץ....

4. ג'רי בית הלוי Member

טוב אני לא אכנס לזה יותר מדי כי זה לא פורום היסטוריה, אבל אף-אחד לא ידע שהאזרח התמים הוא בעצם אדולף אייכמן, ורק במקרה זה נודע לנו.

5. Julian Joachim Member

אני גם לא רוצה להיכנס לדיונים הסטוריים...
    אבל הנאצי הבכיר האחרון שעדיין לא מת, והיה באס.אס הגרמני חי כיום בסוריה, ואפילו עשה סרט דמיוני על הסכם שלום עם סורים שבמסגרתו הם מסגירים אותו...
    MADE IN ISRAEL זה שם הסרט.

ישנם עוד כמה נאצים, אבל לא בכירים, ורובם היו צרפתים/פולנים.

6. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני לא אכנס להיסטוריה, אבל המחבל היחידי ממינכן 72 (לא 11 בספטמבר! זה הפיגועים בארה"ב) מתחבא באפריקה, ככל הנראה בלוב.

7. reda Member

גם בגרוזיה האח של קאחה קלאדזה (משחק במילאן) נחטף (ממשלת גרוזיה חטפה אותו! המצב שם בטח קשה עוד יותר...) ורצו חצי מליון דולר עליו וקחה רצה לשלם אבל אבא שלו לא הסכים
    ואיים (במרכעות) שאם גרוזיה לא משחררת אותו אבא של קלאדה ישרוף את העצמו מול הממשלה
    של גרוזיה

8. united Member

שווה לחיות בארגנטינה רק בשביל הכדורגל יש שם כדורגל חבל על הזמן וגם לא נגמרים להם הכשרונות, פשוט מדהים?