מנצ'סטר סיטי 2017/18: גווארדיולה בעונה שנייה

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Kompany, Jul 19, 2017.

  1. JohnTerry26 Member

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Messages:
    4,881
    Likes Received:
    763
    זה לא משנה לאיזה שלב בדיוק הגיע אלא את מי העיף בדרך. החצי גמר של באיירן העונה לא נותן לה הרבה כבוד כשהיא מדיחה קבוצות ברמה של הליגה האירופית.
     
  2. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,738
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    אם צריך להתייחס פרטנית לכל שנה של פפ בבאיירן, אז בעונה הראשונה הוא הושפל על ידי ריאל אבל היה לו את התירוץ של שנה ראשונה. בעונה השניה הוא קיבל בראש מבארסה אבל היה לו את התירוץ שרובן וריברי היו פצועים(באותה תקופה לא היה להם מחליפים בסגל) בעונה השלישית היה לו את התירוץ של פנדל מוחמץ. בסיטי אותו סיפור, אחרי מונאקו "שנה ראשונה בתפקיד, נחזק את ההגנה ב-500 מיליארד יורו ונבוא טובים יותר" ועכשיו "השופט רואה הפוך מכולם". כשאתה מבודד כל תירוץ אתה מוצא בו היגיון, כשאתה מחבר את כולם יחד אתה מתחיל להבין שהבעיה פה זה לא השופט או הברך של ריברי . הבעיה פה זה המאמן.
     
  3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    14,234
    Likes Received:
    10,043
    Gender:
    Male
    הדיון הזה נראה כמו הקבוצות של פפ במשחקי הנוקאאוט.

    אבוד לגמרי.
     
    oranfu and Mellow29 like this.
  4. סמואל אטו Member

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Messages:
    15,002
    Likes Received:
    4,649
    אתה פותח פה תיבת פנדורה.
    הזכייה הראשונה של מוריניו הייתה אחרי טעות שיפוט נגד יונייטד, מפגש מול דפורטיבו בחצי(שערי חוץ ממה שאני זוכר), וגמר מול מונאקו של דידייה דשאן.
    הזכייה השנייה, אחרי שער חוקי שנפסל לבויאן קרקיץ' בדקות הסיום של חצי הגמר.

    בקיצור, לכל דבר אפשר למצוא ספין.
     
  5. סמואל אטו Member

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Messages:
    15,002
    Likes Received:
    4,649
    אתה יוצא מנקודת הנחה שיש בעיה.
     
  6. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,738
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    כזכור לך אני הייתי בין הבודדים שהגנו על פפ בתקופת באיירן. אחרי השנתיים בסיטי אני מתחיל להפנים שהאיש לא מתאים למפעל הזה. ואני חושב שהוא מאמן גדול, אבל אתה רואה אצלו דפוס פגום שחוזר שנה אחרי שנה.
     
  7. סמואל אטו Member

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Messages:
    15,002
    Likes Received:
    4,649
    שנה הבאה הוא יזכה בתואר ואז מה תגיד?
    כן, השיטה שלו הרפתקנית, להגיד שהוא לא מתאים...לא נראה לי מוצדק.
    הוא לא יכול ולא צריך לזכות בתואר כל שנה.
    יש עוד קבוצות, עוד שחקנים, עוד מאמנים. הכל בסדר.
     
  8. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,738
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    לתחושתי האישית, לא רק שסיטי לא תתקדם שנה הבאה היא גם תלך אחורה. הרי את מה שהיא עשתה השנה בליגה היא לא תוכל לשחזר. ובאלופות אני לא רואה אותו פתאום עושה נוקאאוטים לשאר הקבוצות, אלא אם הוא יקנה את כל הכוכבים שלהם, זה גם אפשרות.
     
  9. סמואל אטו Member

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Messages:
    15,002
    Likes Received:
    4,649
    יותר מסביר שהיא אפילו תראה טוב יותר.
    חוץ מסילבה ופרננדיניו אין לה שחקנים בכירים שנמצאים לקראת הירידה הגדולה מהשיא. הרוב שם צעירים עם מרחב התפתחות גדול.
     
    Last edited: Apr 11, 2018
  10. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    שופכים פה כמויות של מלל בלי לקרוא בכלל את ההודעות אחד של השני, ככה זה נראה מהצד, אבל בעיקר מתעלמים מהפיל הגדול שבחדר וזה שיטת הנוק-אאוט. יש בעיה גדולה מאוד בלמדוד מאמנים לפי הצלחה במפעל כזה, בטח כשמנסים למדוד מורשת והישגים.

    זה לא מקרי לחלוטין שאין מאמנים שמצליחים בזה לאורך זמן, גם אצל מנג׳רים כמו זידאן - שכרגע הוא ה-flavor of the month בכל מה שקשור לשיטת נוק-אאוט - הנפילה בשלב מסוים תגיע ברגע שהוא יצא קצת מאזור הנוחות שלו בצל הביצים הענקיות של CR7. יש הרבה אלמנטים של רנדומליות פה. על פני עונה של 38 משחקים, על פני כמה עונות מלאות של ליגה, הדברים האלה מתאזנים בסופו של דבר, אבל לא על פני 180 דקות של נוק-אאוט, גם על פני 6 עונות. אלמנטים כמו מאץ׳ אפ ספציפי, החלטת שופט כזו או אחרת, סתם הגרלה מנחוסית, מקבלים פה משקל גדול מאוד.

    מי שרוצה להשתמש בזה כמדד רציני לסך הכישורים של מנג׳ר יכול להגיע למבוי סתום.
     
  11. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,738
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    מצד אחד אתה צודק, מצד שני משחק נוק אאוט הוא הרבה יותר מחשמל ומרגש ממשחק ליגה, אפילו אם מדובר במשחק עונה. הנוק אאוט דורש מהשחקנים הרבה יותר חוסן מנטלי, כיאה למפעל הבכיר ביבשת. רומא זאת הקבוצה השלישית או הרביעית בטיבה בליגה האיטלקית, הרחק אחרי יובה ונאפולי, אבל אתמול היא עלתה לשחק כמו אימפריה רומית. כנ"ל נגד צ'לסי בבתים. כי לשחק נגד בארסה ולשחק נגד פיורנטינה זה STATE OF MIND שונה לגמרי(אל תספרו ליורי שאמרתי את זה). שלא לדבר על ליברפול של בניטס או גראנדה מילאן שממש היה להם פיצול אישיות.
     
    JohnTerry26 likes this.
  12. k_700 Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    42,203
    Likes Received:
    7,218
    לא יודע איך אפשר להסיק את זהב

    הם יקבלו את מנדי כשיר בעונה הבאה, יביאו עוד בלם כנראה, עוד קשר אחורי רציני במקום פרננדיניו, כנראה חלוץ נוסף וכל זה כשבאמת חוץ מסילבה כולם עוד לפני הפיק שלהם.

    אני רואה את פפ מבסס שם המשכיות ואם יהיה יותר הגיוני, צנוע וחכם במפגשי נוק אאוט אז גם יתקדם באלופות.
     
  13. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,635
    Likes Received:
    3,524
    Gender:
    Male
    ומי נתן לכריסטיאנו לנוח וקיצץ את כמות המשחקים שלו משמעותית, אתה ראית מאמן שמוציא את הכוכב הכי גדול שלו במשחק דרבי במצב של 1:1? זה זידאן אחראי לכך או סבתא שלי? זידאן בצ'מפיונס מוציא מריאל מדריד את המיטב בינתיים. שיטת הנוק-אאוט היא הקסם של המפעל ללא ספק. השורה התחתונה היא החשובה אבל תמיד מסתכלים מעבר לתוצאה, לפחות בדיוני הפורום. זה קורה כשעפים נגד יריבה חזקה לא פחות, כשיש חוסר מזל, כשיש פציעות, כשזה שיוויוני ועפים על חודו של שער וכן-הלאה.
    אני לא מערער על הכישורים של גוארדיולה אלא חושב שהוא פשוט נכשל העונה בליגת האלופות, ואם הוא לא היה מתחכם במערכים ומשחק עם אגווארו אז היו לי פחות תלונות.

    סיטי פותחת את העונה הבאה כפייבוריטית מס' 1 לזכייה באליפות באנגליה. לא הייתי מזלזל בהם גם באירופה כמו שלא זלזלתי העונה, אבל ליברפול כן הייתה בקטגוריות של 'קבוצה טובה' אך עבירה, קצת יותר מריאל מדריד\באיירן או אפילו ברצלונה על הנייר.
     
  14. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,738
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    תרגעו, כתבתי תחושה אישית. זה לא יותר מניסיון לחזות ללא כל יומרה רצינית. בקיץ האחרון למשל חזיתי שצ'לסי תעשה אליפות שניה אז כנראה שאני לא משהו בזה(להגנתי יאמר שעם הליגה האיטלקית הולך לי יותר טוב)
     
  15. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,881
    Likes Received:
    20,959
    קודם כל, "שער הרפאים" של לואיס גרסיה היה גול. ואם זה לא היה גול אז היה צריך להיות שם פנדל ואדום לצ'ך מה שהיה כנראה תרחיש אפילו יותר טוב לליברפול.

    אני חושב שאם פפ לא מקבל את ליברפול עכשיו באלופות הוא לוקח את הגביע השנה. אני עדיין בדעה שהם הקבוצה הכי טובה ביבשת אבל ספציפית נגדינו יש להם בעיה.
    יחד עם זאת, עד כה הוא לא הצלחה (וגם לא כישלון).
    ליגת האלופות זה טורניר נוקאאוט, לא בהכרח הקבוצה הכי טובה לוקחת.

    המדרידיסטים יתעצבנו (וכמובן שגם כל הפרשנים בשקל) אבל לטעמי זידאן זה לואיס אנריקה חדש. יש לו סגל אדיר שאותו הוא יודע לנהל יפה, אבל לשם שלו (כשחקן) יש לזה השפעה מכרעת.
    כשבניטז שיחק שם הגנתי הרגו אותו בקהל ותקשורת. כשזידאן מתבנקר נגד ברצלונה הוא עושה שחמט טקטי...
    כשבניטז מתעקש על קאסמיירו זועמים עליו שמתעקש על שחקן אלמוני (יחסית) וכשזידאן מגיע אז כמובן שקאסמיירו באנקר וזידאן מקבל את התשבחות.

    מעבר לכך, הוא עכשיו בחצי גמר ליגת האלופות וכמובן פייבוריט, אבל הוא הצליח לעשות קמפיין ליגה חלש מאוד וזה כאילו לא מקבל שום ביקורת. זה מאמן שפשוט החליט להתעלם מאסנסיו ואיסקו במשך חצי עונה. עכשיו, כשהוא נותן לאיסקו לשחק אז הוא מהללים אותו כי הוא העביר לאיסקו סדרת חינוך.

    אני לא רואה סיבה לחשוב שסיטי לא יוכלו לשחזר עונה דומה בעונה הבאה. הם יחזקו עוד יותר את הסגל והם הרי לא יאבדו אף אחד.
    מניח שמה שכן יכול טיפה להפריע זה עזיבה של אגווארו אבל בכל מקרה הוא רק מחליף עבור פפ.