די הזוי לפסול את דז'קו אחרי זמן קצר. הרי לשחק כדורגל הוא לבטח לא שכח. למרות שאני מודה שציפיתי ממנו להשתלב הרבה יותר טוב בסיטי. לא יודע אם התאקלמות אבל חייבים לתת לו עוד זמן ובעיקר ביטחון, ברגע שיהיה לו ביטחון אין לי ספק שהוא יפרע שטרות. עד אז סבלנות לפחות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
למרות שמאריו חולה נפש בזכות עצמו, אני לא כ"כ בטוח שהוא עשה את זה בכוונה. כלומר הכוונה שלי היא שאני דיי בטוח שהוא חשב שהייתה שריקה כלשהי של השופט ולכן הוא סתם השתעשע כשהיה בטוח שהמהלך בוטל והכדור עובר ללוס אנג'לס. אפשר לראות שהוא מוכן לבעוט ולכבוש כרגיל ופתאום הוא משנה פאזה ב-180 מעלות בשנייה ועושה את העקב ומגיב בנונשלנטיות כאילו כלום לא קרה כי הוא חושב שהייתה שריקה, וגם לפי התלונות שלו למאנצ'יו אחרי שהוא הוציא אותו ותנועות הידיים שהוא עושה. אין לי מושג מה מאריו אמר אחרי המשחק על המקרה, אבל אם הוא באמת היה עושה את זה הוא לא היה מתווכח ומתעצבן ככה עם מאנצ'יו על הקווים..אפשר להגיד עליו כל דבר רע שרוצים אבל הבנאדם straight shooter ואחד שמודה בדברים שהוא עושה ולא מתבייש. התגובה שלו על הספסל היא לא של אדם שסתם השתעשע בכוונה ומתעצבן כי המאמן מעיז להוציא אותו על זה.
האמת שגם לי היה נראה מוזר שיש לו עוד מה להגיד למאנצ'יני אחרי מה שהוא עשה שם, אז יש מצב שאתה צודק והוא באמת ניסה להגיד לו שהוא חשב שהיה אופסייד. נקווה בשבילו שזה הסיפור.
לא מומחה גדול לקריאת שפתיים, אבל זה די נראה כאילו הוא אמר למאנצ'יני משהו שמזכיר באופן חשוד את המונח FUORI GIOCO (נבדל). סתם תירוץ/ניסיון להתגונן או הסיבה האמיתית, זה כבר משהו אחר.
זה מה שמנצ'יני אמר אחרי המשחק על מה שבלטולי אמר לו: "זה היה באיטלקית. קשה לי למצוא את התרגום לאנגלית, אבל מריו פיקח, הוא יודע שהוא לא היה בנבדל".
Atletico Madrid striker Sergio Aguero is due to travel to London to meet with Manchester City officials, according to reports in Spain. http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_7062167,00.html
כמה מילים על אלה שאומרים שאני נגד אדין דזקו. ראשית,חשבתי שזאת רכישה מאוד מוצלחת של המועדון שהוא הביא אותו בינואר. כי הוא היה החלוץ הכי טוב בשוק,וכמו שמנצ'יני אמר שהוא יכול לעשות את הבדל לאליפות. שלא תבינו לא נכון,אני נותן זמן לשחקנים. יש זמן היתקלמות ויכול להיות שיש תקופה ששחקן לא פוגע,זה קורה לכולם. וגם העובדה שהוא בא לליגה חדשה וזמן יתקלמות וכו'. הדוגמה הכי טובה לזה היא אלניניו טורס. שלא ממש פוגע בצ'לסי. אבל טורס,בניגוד לדזקו את רואים שהוא מנסה,רואים ניצוצות של כדורגל,רואים את העבודה שהוא משקיע במגרש וזה נותן לך תחושה שתוך זמן קצר הוא יחזור להיות "פרננדו טורס". המיקרה של דזקו שונה,מי שראה אותה בחצי שנה האחרונה ובמשחקי הכנה שלנו,יכול היה ליראות שהבנאדם מנותק מהקבוצה,ממש קונוס,לא בועט לשער,עומד ומסתכל על המשחק בתקווה שיבוא אליו כדור. הוא ניראה ממש כמו אחד שעלה מהנוער רק בלי המוטביציה. זה מוזר,כי רק חצי שנה קודם לכם הוא היה ענק בגרמניה,אחד הטובים באירופה. איפשר להגיד שהבנאדם לא יודע לשחק כדורגל והוא איבד את זה בכמה חודשים. באמת ירידה כזאת דרסטית ביכולת בזמן כזה קצר אני לא זוכר משחקן כדורגל. בקשר לבאלוטלי הפסיכי. ברגע שנייז'ל דה יונג אומר באלוטלי מיתנהג בצורה מוזרה,באלוטלי צריך לההפנים שהמצב שלו קשה.
לפי העיתונות הספרדית,קון אגוארו נתן את הסכמתו לשחק עבור מנצ'סטר סיטי ומאוד יתלהב מהפרויקט כאן בסיטי,כמו כן היה מאוד מרוצה מחוזה שיראו לו. קון אמור להיות שחקן סיטי עד 48 שעות.