מנצ'סטר סיטי 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏8/7/10.

1. cityblues beter dead than red

צודק עופר
    לא יודע למה חשבתי שמס' 33 זה בויאטה.
    מסתבר שמדובר בטעויות של קומפאני.

2. eastlands Member

ואגב מנצסטר סיטי ורשימת הכינויים שמדביקה לנו כרגע התקשורת בכל הזדמנות , בסקי ספורט ניוז מראים את החתמת קולארוב ועל הרקע בעיטה איומה שלו שעפה 10 מטר מהמסגרת ואחר כך הרחקה שלו מלפני 3 שנים ,אתם מבינים מכל הקליפים והגולים זה מה שהם מצאו , הם פשוט מורעלים עלינו ובהחלט יוצרים אצלי את התחושה no one like us
    מצויין אתגרים אמרתם כמה מתוק זה עושה את הכל אחח לשמוע את כל המלוקקים שרק אתמול עוד צחקו עלינו לפתע מרירים , אז נכון שאנחנו על הכוונת וכל פיפס יקבל הד , אבל זה הרבה הרבה יותר מאתגר עכשיו !

3. George Best Member

ההרכב המסתמן -

גיבן
    זבאלטה, טורה, לסקוט, קולארוב
    בארי, דה יונג, האח המכוער 2
    טבז, אדביור, סילבה

ובכן אין ספק שיש תוצר למחלקת הנוער...

האמת שעד לפני שנתיים, עם כל השנאה לחלאות מהצד המסריח של העיר, ידעתי מאוד להעריך את כל העבודה עם האקדמיה והכשרונות שהקבוצה הוציאה, לכל המאוחר בקיץ הבא לא יהיה זכר לאף אחד (גם הארט יעזוב), והשחקן שהאוהדים יזדהו איתו הכי הרבה יהיה...אתם תבחרו איזה שכיר חרב.ממש תענוג!

הארט, ריצ'ארדס, אונוהה, איירלנד, בויטה, וייס, רייט פיליפס והרשימה עוד ארוכה, שבצד שלנו תמיד, אבל תמיד שחקנים צעירים לא נפגעים מרכש ותמיד מקבלים את הבמה אם הם ראויים לה - סיטי אתם בדיחה, קבוצה עם הרבה דינרים אבל ללא נשמה, לכו לקנות חולצה של יאיא טורה, לא יכול לחכות שוב לזיין אתכם בפרגי טיים!

מוזר שהכניסה לדיון לא כרוכה עדיין בתשלום!

נערך לאחרונה ב: ‏25/7/10
  4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תופתע אם תראה את ריצ'רדס על חשבון זבלטה(מה הוא עושה בהרכב שלך) או לסקוט בהרכב.

והנה עוד הרכב:

ואן-דר-סאר
    רפאל, וידיץ', ריו, אברה
    קאריק, פלטצ'ר, אנדרסון
    נאני, ולנסיה, רוני

10 שחקנים מבחוץ בהרכב, ועדיין כמובן שהרצון לראות את הארט, ריצ'רדס, אונואה, וייס, איירלנד, מייקל ג'ונסון וSWP משחקים כמה שיותר הוא גדול ואני גם לא אוהב לראות איך מנצ'יני גמר את איירלנד ורייט-פיליפס אבל הוא רוצה הצלחות מהירות, אין זמן לבנות קבוצה עם שחקני בית ומנג'ר כל יכול שנמצא כבר 300 שנה בתפקיד ומכיר כל פינה ושחקן במועדון, ועדיין שחקנים כמו בויאטה, איברהים וקאנינגהאם מהאקדמיה זכו לדקות ראשונות אצל מנצ'יני בעונה שעברה והעונה הם יקבלו יותר דקות בטח שיש גם את אירופה על הראש, אבל תסתכל על כל קבוצה בטופ ותראה שכל שחקן בית שנכנס שם להיררכיה לא מספיק שהוא רק מוכשר וצריך שיהיה לו גם ערך מוסף ולכן גם יונייטד בשנים האחרונות מוותרת על לא מעט שחקנים מוכשרים לטובת צעירים כמו רפאל, פאביו, הרננדז, אנדרסון ונאני שמגיעים מבחוץ, זה שם המשחק בכדורגל המודרני.

5. eastlands Member

ההרכב המסתמן או ההרכב המריר ?

הארט בכל יום לפני גיבן כנל מיכה -זבלטה וכבר התמונה משתנה ומתרסקת לך בפרצוף המריר שלך
    ואגב כל הרכישות חסרות הנשמה דוגמאת דה יונג וטבס וגונסון ,במה הם שונים מרוני ריו וקאריק ? דה יונג לעומת ריו עוד לא החרים אימונים בגלל שכר גבוהה יותר של האחרים

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם ריו לא.

7. קינג לדלי Member

מי יש לכם נדפקתם ?
    כל דבר אתם קופצים כמו ילדה שקיבלה מחזור פעם ראשונה.

התמרמרות שמא התמרמרות.

עובר שני משחקים ואני בליגת אלופות.
    איך אפשר להתמרמר כשקראוצ'י הוציא את האנטנה ושלח 20 חברי מחתרת "בת עין" שהתחבאו שבוע שלם בתוך מגש של פיצה היישר לתוך התנור.

"הוא עוד שואל מה עשיתי !"

8. eastlands Member

גואל שום התמרמרות מצדי , דיברת על מתיקות ואתגר קיבלת תשובות מנומקות שרק מתגברות בכל דקה

9. ELIRAN767 Member

10. cityblues beter dead than red

בסטי...אחלה הרכב הבאת לי...
    מה עם בואטנג?הבאנו אותו כמחליף לזבאלטה המוגבל?
    סילבה אמור להיות קשר התקפי ולא חלוץ.

לגבי כל השאר...אני לא אגיד שאתה מקנא כמו כל התרנגולות שמחפשות פירורים בדשא הירוק והמצוחצח שלנו.

אבל בכל שורה שלך ניכר הפחד,הפחד שאופף אותך שמא נעבור אותכם,שמא באמת סיטי תהיה הנציגה הראשונה של העיר,שמא הרוב בעיר יחזור לשלוט.
    במקרים כאלה-שאין מה לעשות- מכים במקומות הרגישים והאדמיה/שכירי חרב הם מקום טוב להתנגח.

אתה מריר,אבל אני מבין אותך-לכן הגבתי בעדינות.

ד"ש ליהודי הקמצן שהוציא רק 18 מיליון על סמולינג והרננדז והאף שעומד מאחורי הקמצנות ומצהיר שאינו זקוק עוד לשחקנים.

11. George Best Member

בסדר, בואטנג ולא זבאלטה, הפואנטה של עוד שכיר חרב על עמדה שיש שני שחקני בית מוכשרים כמו ריצ'ארדס ואונוהה הובהרה.

ד"ש מאואן וסקולס, שני שחקנים שעלו 0 פאונד אבל אחראים לשניים מהרגעים היותר מאושרים בחיי.

מה שקורה אצלכם זה גועל נפש אחד גדול, אבל אם זו הדרך שלכם...
    לפחות אל תהיו חבורה של צבועים שפעם הייתה הראשונה להיגעל מכסף גדול ושכירי חרב ופתאום כשהפכתם לדוגמא הכי טובה לזה, אתם משחקים אותה כאילו הכל טבעי וזה הכי לגיטימי שבעולם.

כשתעקפו אותנו נדבר, עד אז תמשיכו להיות האחות הקטנה.
    וגם אם תגיעו לגדולות, אל תשכחו למה זה קרה (דינרים).

12. THE STRETFORD END Member

איסטלנד,

ריו פרדיננד החרים אימונים ביונייטד בגלל שכר גבוה יותר של אחרים???

אפשר להתווכח מפה ועד הודעה חדשה לגבי מה שקורה בשיטי ולהשוות זאת ליונייטד או לכל קבוצה אחרת
    אבל בחייאת רבאק,למה אתה אתה ממציא דברים שלא קרו מעולם?
    אם תמציא שטויות זה לא יעזור לנקודה שאתה רוצה להעביר,להיפך.

13. Robin Hood Member

לפי דעתי, אין מה להתרגש יתר על המידה מהדברים נגד מנצ'סטר סיטי. הכסף הישן (במקרה הזה, מנצ'סטר יונייטד כשטוטנהאם, אותה אני מחבב הרבה יותר מרוב קבוצות הפרמיירשיפ, אם לא כולן, מתפקדת בתור כסף חצי-ישן אך לא מוצלח במיוחד) תמיד ידבר נגד הכסף החדש, וישכח שגם הוא ידע לבזבז הרבה כסף ושגם הוא לא משופע ב"שחקני בית". מבחינתי מדובר בצביעות מסויימת, וזוהי בחירתם של אחרים לא לראות זאת כך ולטעון שמנצ'סטר יונייטד זה כשר ומנצ'סטר סיטי זה טרף. אני לפחות לא רואה הבדל מהותי בין המדיניות הנוכחית של מנצ'סטר סיטי לבין המדיניות של מנצ'סטר יונייטד, לדוגמה, בעשור האחרון כשההבדל היחיד הוא שלסיטיזנס יש יותר אמצעים כספיים ולכן יכולת לקנות יותר שחקנים בזמן קצר יחסית וגם לא צריכה להסתמך, לפחות כיום, על תוצרת מחלקת הנוער שלה. מנצ'סטר סיטי לא שוברת את החוקים, אלא פשוט משכללת אותם במהירות רבה בזכות העובדה שיש לה יותר כסף מהכסף הישן. אני מעריך שככל שהשנים יעברו, והתארים ייערמו בארון, כך גם המדיניות תשתנה מעט בדיוק כמו שהיא השתנתה בצ'לסי ככל שעבר הזמן. הסיטיזנס בונים שלד צעיר וטוב (מבחינה פוטנציאלית; אגב על קולארוב כל איטליה שמעה, ולא מעט קבוצות איטלקיות גדולות רדפו אחריו בשנה האחרונה, כך שלדעתי לא מדובר ב"שם חדש" אבל זה לא רלוונטי כל כך), שעשוי לרוץ לאורך שנים רבות, ולמרות שאני לא חושב שמנצ'יני הוא האיש המתאים להוביל אותם לארץ המובטחת, הרכישות שלו נראות חכמות מאוד עד עתה וכמו שאיסטלנד רשם בתגובה למטה, שחקנים צפויים להשתחרר בשבועות הקרובים.

העובדה שלא ישחקו יותר מדי שחקנים מקומיים במנצ'סטר סיטי בעונה הבאה מצערת למדי (אך להפוך את מיכה ריצ'ארדס לשחקן שולי, ולטעון שג'ו הארט צפוי לעזוב בסוף העונה על סמך כלום, זה כבר הגזמות מיותרות), אך אין לקבוצה להקריב את הצלחתה הפוטנציאלית בשביל אידיאל שנעלם לו ממזמן מעולם הכדורגל. שחקני בית זה טוב, נחמד, יפה ומכובד, ויש לקוות שהסיטיזנס ידעו להמשיך להשקיע במחלקת הנוער שלהם בעתיד, אבל לעת עתה הם עושים בדיוק את מה שהם צריכים לעשות בשביל להתקדם לצמרת הגבוהה ביותר ולהתמודד על תארים. אם מישהו מבקר את המדיניות של מנצ'סטר סיטי, הוא צריך לבקר את המדיניות של כל מועדוני הכסף הישן (באנגליה ובמדינות אירופאיות אחרות) אשר הובילו למצב הנוכחי - ורבים מהם ממשיכים להוציא כסף רב, ככל שהאמצעים מאפשרים- בו הסיטיזנס צריכים להשקיע הרבה מאוד כסף ולרכוש שחקנים רבים על מנת לסגור פערים שנוצרו, בין השאר (גם אם לא רק), מטעמים פיננסים.

בנוסף לכך, נטען פה שמנצ'סטר יונייטד נותנת יותר במה לשחקנים צעירים. אולי, אבל לא זכור לי שבעשור הקודם היא הקריבה את הצלחותיה ונתנה לשחקני בית צעירים להוביל אותה (אני מדגיש את העשור הקודם בכוונה; בבקשה לא לדבר איתי על תינוקות באזבי או על תינוקות פרגי כי אני מדבר על העידן הנוכחי ולא על עידנים שכנראה בר לא יחזרו) אלא בסה"כ נתנה להם פירורים במשחקים כאלו ואחרים. כמה מהם הצליחו לפרוץ בסופו של דבר להרכב הראשון, כמה מהם הושאלו/נמכרו עד אין סוף. יכול מאוד להיות שזכרוני מטעה אותי, אז אתם מוזמנים כמובן לתקן אותי עם דוגמאות ונימוקים.

14. eastlands Member

סטרטפורד- או קי אז הבהרת את מקרה ריו ואאו בשביל זה 4 שורות , כשהמהות היא שאין הבדל בין ריו לגונסון

רוברטו מנציני הוא המנגר של הקבוצה הכי עשירה בעולם הכדורגל היום !
    הוא לא טיפש הוא יעמוד במרכז הבמה במיוחד אם יכשל ,אבל האיש מביא שחקנים שעד אתמול לא שמענו עליהם קולרוב ובאטנג (מציאה עוד לפני הטורניר ) המכנה המשותף של כל הרכישות , שחקנים צעירים מצויין !

עכשיו נכנס באמת החוק של מכסה של 25 שחקנים ומה חשבתם שהשמות המפוצצים שיוז וההנהלה הנחיתו ישארו ? מה מנציני לא יודע לספור ?

רוביניו וקרוז וגו ישוחררו בימים הקרובים , מכסת הרכש תתאזן עם השחרורים אין מה לעשות החלפנו מאמן בינואר ומגיע לו הצאנס לבחור שחקנים , גם אם ישוחררו איירלנד ואונוהה וכמה שזה יכאב אי אפשר לומר שמנציני לא נתן להם צאנס

סיטי עושה כל מאמץ כדי לא להשתגע עם הכסף שהרי מה הבעיה לתת לוילה 30 מליון על מילנר ו40 מליון לאברטון על ארטטה , אבל עם וילה אנחנו כבר חודש מתמקחים וכך גם עם בולטלי האיטלקי (שוב שחקנים צעירים )

הייתי מציע לכולם לחכות קצת עם הגועל ולהסתכל גם על מנציני וסגנון הרכישות , בעוד 3 שבועות אי אפשר יהיה לשנות 25 שחקנים מתוכם 8 מקומיים , חכו קצת עד הדם הרע ,הקנאה המרירות מיותר כרגע סתם להסיק מסקנות מהירות

15. ארצ'י באנקר Member

צ'אנס לאיירלנד? מנצ'יני קיבל שחקן פרימייר ליג מצויין והפך אותו ללא רלוונטי תוך מספר חודשים.
    כמה דשא ראה איירלנד אצל מנצ'יני?
    סטאריג', ריצ'ארדס, ג'ונסון שעוד לא הבנתי מה הסיפור איתו חוץ מזה שהוא יותר שמן ממני, הארט שאתה טוען שיהיה ראשון על חשבון גיבן- אשרי המאמין.. רק לפנטז שכל השמות האלה היו גודלים בצד האדום של העיר ואיזה סקוטי היה עושה מהם מטעמים. על הדרך גם אנגליה היתה נשכרת ואז גם לא היינו צריכים לגרבץ אחרי השמינית גמר עם חלומות על אמיל הסקי ושופט שכרגיל זיין אותנו.