מנצ'סטר סיטי 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏8/7/10.

1. cityblues beter dead than red

2. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

בראיון, טען רוזנשטיין כי אינו ידוע מי אחראי לפיגוע הפלילי ביום חמישי. "אין לי מושג מי שם את מטען החבלה, מי פוצץ אותו ולמה", אמר.

"אני לא חושב שזה היה מיועד אלי. אני במקרה הייתי שם. היו שם בסביבה עוד הרבה אחרים. כל מה שקורה משייכים לי. אני איש עסקים וכששמו מטען לאנשי עסקים אחרים לא כתבו עליהם 'עבריין' או 'יעד מספר 1'. תראו מה כותבים עלי בעיתונים. אף אחד לא מכיר אותיעושים אותי שחור, עושים אותי מצורע, ואני לא כזה. אני עושה המון דברים טובים. אני תורם, עוזר ועושה מצוות, אולי יותר מכל אחד אחר בארץ.

3. cityblues beter dead than red

:aaarofl:
    nice try

4. ELIRAN767 Member

עברת קורלוב בצומת דרכים,התקשורת האטלקית מדווחת שיובנטוס מנסה להחתים את השחקן,נשיא יובנטוס וולציו יפגשו היום לדון בעסקה שאמורה היום ליקבע לאיזה קבוצה ילך קורלוב.

במידה שהעסקה תיפול,המעומדים לסיטי היו מייקון,פליפה לואיס ואשלי קול.

נערך לאחרונה ב: ‏23/7/10
  5. Jose Mourinho Member

זה קו-לאר-וב. Kolarov.

ליובה אין מספיק בתקציב כדי להשוות את ההצעה של סיטי ולכן הם ינסו לשלב את ג'יובינקו בעסקה. לוטיטו אמר שהוא לא פוסל מו"מ עם יובה.

6. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

מיותר לציין שרוב הסיכויים שסיטי פותחת תאי אל קאידה ברחבי ארצות הברית. השמועות של דונובן זה רק כיסוי.

7. Joel Gion Member

זה יותר בכיוון של "בניגוד לסיטי, ביובנטוס חושבים שקולארוב כרגע לא שווה את הסכומים ההזויים האלה". בכלל לא הייתי מתנגד לראות אותו אצלנו, אבל לוטיטו הוא נבלה לא קטנה ואני לא חושב שהוא יסתפק בפחות מהסכום שהסיטי הציע עליו, סכום שכמו שכבר אמרתי - יובנטוס לא תסכים לשלם לו. אפילו על הרצון שלו לשחק ביובנטוס אי אפשר לבנות כי לוטיטו כבר הוכיח לא פעם שהוא לא יתפשר ובמצב כזה הוא לא יהסס להקפיא אותו או משהו בסגנון, כמו שכבר עשה לפאנדב ולאדסמה בעונה שעברה.

בקיצור, לדעתי זה עניין של כמה ימים עד שהוא ישלים את המעבר שלו לאנגליה.

8. eastlands Member

זהו בשעה טובה זה נסגר קולארוב בסיטי!!

שבוע שאני בודק שעה שעה רק דבר אחד , וסוף סוף זה הגיע ,מגן שמאלי אדיר עם רגל שמייצרת בעיטות יוצאות דופן ,יופי רוברטו תודה אבו דאבי אנחנו בדרך הנכונה ,עוד חלוץ ויש סגל אדיר לעונה אופטימית

9. קינג לדלי Member

10. eastlands Member

תודה הארי האיש לא מפסיק לדבר על סיטי כל הזמן ,אולי שכח איפה הוא מנגר , האמת די מובן קשה לו לאיש המושחט הזה להסתכל מהצד על כל המליונים , אחד המערבבים הגדולים של כל הזמנים את הקומבינות שהוא עשה בםומפי עם מנדריץ עוד לא הצליחו לפענח
    הארי אם תהיה ילד טוב תקבל איזה פירור מסכן קשה לו לערבב עכשיו עם כל היהודים הקומבינטורים סביבו

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.les-transferts.com/wp-content/uploads/2009/09/Lazio-Aleksandar-Kolarov.Xxx

רכש רביעי לקיץ: קולארוב

אחרי שיובנטוס וריאל היו בתמונה בסופו של דבר המגן הסרבי חתם בסיטי לחמש שנים, סיטי תשלם ללאציו 19 מיליון פאונד והמגן הסרבי אמור לפתור את בעיית המגן השמאלי שם נמצא וויין ברידג' שעתידו כרגע לא ברור.

-----
    נראה טוב הקולארוב הזה, גם כוח פריצה אדיר, מהיר עם בעיטה מצוינת וחזקה, עם כל החיבה לברידג' בשנה וחצי שלו כאן הוא היה בעיקר חור מהלך ולא אותו מגן סולידי מצ'לסי וגם הרבה להיפצע, כנראה שחבייר גארידו(כן הוא עדיין כאן) ימצא את דרכו החוצה גם בגלל העומס בעמדה וגם כי יש את גרג קאנינגהאם המוכשר שהעונה יתקדם עוד שלב ברוטציה.

מילנר ובאלוטלי הם שני השמות הבאים שמקושרים לסיטי ועשוים להגיע בקרוב, את הגעת באלוטלי עוד אפשר להבין כי עמדת החלוץ היא די בעייתית כי מלבד אדא יש רק את סנטה-פלופ שיעזוב בקרוב אבל מילנר מגיע לעמדה/עמדות עמוסות בשחקנים ואין צורך להביא שחקן במחירו כדי שלא יהיה שחקן הרכב קבוע, יש את איירלנד, שוני-רייט, אדם ג'ונסון ואפילו ויירה ומייקל ג'ונסון, שחקן נהדר מילנר אבל לא נחוץ.

12. קינג לדלי Member

הארי צודק יש לו אתגר עוד יותר גדול כשמשלמים אצלנו גג 70 אלף לשבוע.
    בדרך הזאת הוא צריך להתאמץ פי מאה כדי ליצור קבוצה מנצחת מאשר להביא כל שחקן במינימום 20 מיליון ועם משכורות שאין בעולם.

זה הופך את זה ליותר אתגרי ויותר מתוק במקרה של הצלחה.
    העונה ברור לי שיהיה קשה מאוד מולכם אבל אנחנו נביא שלושה שחקנים מעניינים על פי מה שהוא אמר ונקווה שישדרגו אותנו כי יש לנו גם אירופה על הראש.

סיטי כבר רקדו בתאילנדית ברחובות מנצ'סטר אז ברור שסדאם לא היה מפריע...

נערך לאחרונה ב: ‏25/7/10
  13. eastlands Member

הלו גואל מה קורה ?

יותר אתגרי ? יותר מתוק ????????

אני מבטיח לך תואר ראשון ואתה תראה מה זה מתוק ומה זה ספונטאני ומה זה שמח , תן לי תואר העונה עם 50 שכירי חרב בהרכב ותראה את המתיקות נשפכת בכל העיר , ב99 עליתי ליגה בוומבלי עם נגרים בהתנדבות ולקח לי חצי שנה להתאושש מהשמחה , אני מקוה שכבר העונה אתה תראה אותי שוב מתאושש אחרי הישג גדול ,לפול דיקוב אין לב גדול יותר מטבס או כל שכיר אחר , השם הוא הקובע החולצה והסמל הם שדוחפים אותי להתעורר בבוקר ולא ההבדל בין המשכורת של בייל שלכם לעומת ברידג שלנו כי כולם יודעים שברידג מקבל יותר ובייל שוה כפול ,

ולגבי רדנאפ - אתה יודע שאני מעריך אותו כמנגר מצויין אבל אחד שאוהב פאונדים אז על הכיפק שימשיך לדרבן אותנו אנחנו נשלך לו טיפ בונוס

14. cityblues beter dead than red

חיכיתי כל השבוע להחתמה הזאת...
    זה התגבר אצלי במיוחד אחרי שראיתי את הסרטונים שהעלתי בדיון הקדוש.
    אין ספק שזהו מגן בעל יכולות התקפיות ועם בעיטה שמכניסה לכוננות ספיגה את ווב וחבר מרעיו.
    אני קצת תוהה לגבי היכולות ההגנתיות שלו שאי אפשר לראות בסרטונים ביוטיוב.האם הוא מסוגל לעמוד במהירות של שחקני אגף כמו ולנסיה,לנון או אשלי יאנג?זו שאלה שרק אוהדי לאציו ויכלו לענות לי כנראה.

תקציר המשחק שהיה הלילה בניו יורק בלאמי יותר מפוקס יכל לסגור ענין כבר בפתיחה.
    שני השערים היו באשמתו של בויאטה אם כי בשעה הראשון קאנניגהאם לא כיסה היטב את האגף ובשער השני הארט ויתר מהר מידי.
    נראה חלוץ לא רע היאניק הזה של ספורטינג,יתכן שהוא עדיף על באלוטלי?
    Shawn מהפורום-
    רק בשבילה היה שווה להכנס למשחק,הא?
    אני בטוח שאצל הקהל לא רק הרגליים עמדו בהמנון.

לדלי קינג ובמיוחד שאקינג הארי...
    "התמרמרות מוראלית היא קנאה עם הילה"
    - ה. ג. וולס

נערך לאחרונה ב: ‏25/7/10
  15. eastlands Member

אלון מה אתה רוצה מבוייטה ? הוא נכנס לקראת הסוף ובטח שלא אשם בשערים שספגנו כשהוא עוד על הספסל ואגב הוא אחלה שחקן

איירלנד התחיל מצויין ומלבדו השאר ממש לא התעניינו כל כך במשחק , גו בהתקפה נשאר אותו חלוץ גמלוני מלפני ההשאלה לאברטון , לדעתי משחק של צאנס לשחקנים שלא ישחקו הרבה העונה