ריסה היה רוברטו קרלוס הנורבגי, ראינו מה הוא שווה, יותר כמו דדי בן דיין הנורבגי. נראה לי שכל אלה שמדביקים להם שם של שחקן אחר מאותה העמדה ואת הלאום של עצמם לא שווים יותר מדי. קולארוב, לא רוברטו קרלוס הסרבי ולא בטיח, בוא נראה מה הוא שווה, אל תמהרו לזרוק את ברידג'.
אמאל'ה מה זה השחקן הזה ? בקליפ האחרון הוא רצח את השופט... מנצ'יני המתנייק עם הצעיף המטומטם מביא שחקנים מעולים לסיטי. הוא בונה מלמטה ועושה רכישות שיחברו אתכם. עכשיו מגששים על דרוגבה
תרמתי את חלקי במימון המשכורת השבועית של יאיא טורה: 30$ ויש כרטיס למשחק של הסיטי מול הרד בולס. מקווה שהשחקנים הבכירים ישחקו, כי אני לא נוסע לניו ג'רזי בשביל נדום אונוהא.
עסקת באלוטלי קרובה לסיכום,אינטר אמור לקבל "רק" 23 מליון פאונד על השחקן,ותקבל עוד כמה פאונדים על שערים,תארים שישיג השחקן בסיטי. עסקה קורלוב גם לקרת סיכום,השחקן אמור לחתום ב24 שעות הקרובות.
מרטין אוניל הודיע רשמית שג'יימס מילנר ביקש לעזוב למנצ'סטר סיטי, אך אמר שהשחקן יימכר רק במחיר הנכון עבור וילה.
אין לי ספק בכלל שמילנר יהיה שחקן סיטי בקרוב.. יאיא טורה 200,000 פאונד לשבוע, את באלוטלי הם רוצים לקנות ב-35, בטח את מילנר הם יקנו ב-80 מיליון ויתנו לו משכורת שבועית של 300,000. כמה מרוויח גוזם הדשא החדש, רק 120,000 פאונד בשבוע?
באלוטלי ב-35 זה ביזיון. הוא שווה הרבה יותר. שחקן עם פוטנציאל של 100 מיליון, כשהרוכשת היא כזאת שהסיכון אצלה בהפסד לא באמת אמור לערער לה את היציבות הכלכלית. מחיר מגוחך מבחינתה של אינטר. לכל מי שחושב שהמחיר גבוה, שינסה לחשוב רגע כמה שווים אגווארו, פאטו או מולר למשל.
איך השאלה הזו עדיין לא נשאלה... בשביל מה הם צריכים את מילנר בכלל? שחקן טוב, אחד המצטיינים בפרמייר ליג בעונה החולפת, ברור. נעזוב כרגע את המחירים, הרי מראש הם מופרכים כשזה מגיע לבארות הנפט. אבל איך הוא ישתלב בדיוק בסיטי, כשיש כבר את דה-יונג, בארי, יאיא טורה? אני לא מדבר על השחקנים שגם ככה מועמדים לעזיבה. מישהו יהיה חייב לשלם את המחיר ולרדת לספסל וזה לא יהיה נעים לאף אחד מהם, גם אם חשבון הבנק מלא והכסא מרופד היטב. בהתאם לכך הם גם יבקשו לעזוב בסופו של דבר. בקרוב מכירת חיסול של שחקנים טובים בסיטי. מעניין איפה הם ימצאו את עצמם.
או שלא.. לך תדע.... אני בכל אופן לא נתקלתי בשמועות או עידכונים בקשר למעבר של שחקנים מהסיטי החוצה, יכול להיות שזה יקרה, אבל יכול להיות שלא. ממשיכים לעלות שמות של שחקנים רק בהקשר של כיוון אחד, וזה לקבוצה. גם אני כמו כל אחד שואל- "איפה בדיוק?" וזאת שאלה טובה, קודם כל נראה אם באלוטלי ומילנר יגיעו, אחר כך אולי בסיטי ישנו את הסטאטוס של שחקנים מסויימים אצלם לכאלה שצריכים להימכר. דרך אגב, גם שמו של לנדון דונובן עלה.
לא יודע, אני לא רואה לאורך זמן שחקנים כמו איירלנד, סנטה קרוס, SWP, בלאמי או ברידג', לצורך העניין, נשארים בתור שחקני ספסל (במקרה הטוב). כולם כדורגלנים ראויים שמקומם הוא בפרמייר ליג, אני לא חושב שיש על כך ויכוח. גם אם משלמים להם כסף נהדר, בסוף המוטיבציה הראשונה שלהם היא לשחק והם תופסים מעצמם כוכבים שראויים למעמד בהתאם. כרגע חלק מהם אומרים שהם מוכנים להישאר ולהילחם על מקומם, אבל נראה לי שזה בדגש על "כרגע". יש גם שחקנים צעירים שעלולים להיפלט החוצה. עוד דוגמא: בשער יש מקום רק לשחקן אחד, מה לעשות? כמה זמן יסכים ג'ו הארט או שיי גיבן להיות שוער מחליף? אני מעריך ששתי דקות. ולמה חתם סטיוארט טיילור על חוזה חדש אם לא להיות אותו שוער שני?
האינדיפנדנט כבר כתב על ברידג'-ליברפול, שמענו כבר על בלאמי-טוטנהאם, אני מאמין שנשמע גם על שמועות לגבי האחרים אם הם לא ירגישו שמעמדם בסגל בכיר מספיק.
ארסנל פאן - הדוגמא של הארט-גיבן היא באמת הכי בעייתית אבל אני מקוה שגיבן יבין שהוא שוער שני של הארט ושבעונה שבה יש כמעט 60 משחקים ב4 מסגרות יש מקום ל2 טובים כשגיבן למשל יכול להיות השוער הראשון בגביע הליגה לגבי סנטה קרוז ראוי לפרמייר ? תקשיב טוב אין לו מקום בשום קבוצת פרמייר ! שוני הכריז כבר על נכונותו להיאבק על מקום בהרכב איירלנד ואונוהה שלא מוערכים על ידי מנציני כנראה יעזבו ,ברידג הוא שחקן פצוע ומוגבל מאוד וגם עזיבה שלו נראת די הגיונית מילנר מצויין לסיטי הוא טוב ב2 האגפים וביחד עם סילבה, שוני,גונסון זה 4 שחקנים שיאבקו על האגף נשאר לקנות חלוץ בלוטלי יכול להיות הקלף המנצח ליד אדביור וטבס לגבי הסכומים אחחח איזה כיף לשמוע את הבכיינים ששלטו בברזים ב20 שנה מקבלים ברז לפנים ,300 אלף לשבוע לכולם !!! חייבים לשבור כבר את המשכורת של ורון ! תזכורת לפני 10 שנים בעיר אחת באנגליה היתה קבוצה ששילמה משכורות ממוצעות של 10 אלף לשבוע כשמעבר לכביש שילמו כבר אז 100 אלף , לא שמעתי התבכיינות אז אחח תענוג
למה ששיי גיבן יסכים להיות שוער שני? הוא לא נופל מהארט בשום פרמטר. להפך, הניסיון שלו בכדורגל האנגלי מקנה לו עדיפות ברורה על הארט. גיבן יכול להיות שוער ראשון ברוב קבוצות הפרמייר ליג (כולל קבוצות טובות שמחפשות שוערים כמו אסטון וילה וכמובן ארסנל) ויכול להיות לו גם ביקוש מחוץ לאנגליה במועדונים שמשחקים בליגת האלופות. נראה לי קצת תמים לצפות שהוא יסתגל למעמד של שוער בגביע הליגה. הוא שווה יותר מזה. בכל מקרה, גיבן עדיין לא התאושש מהפציעה, אם הבנתי נכון, כך שהבעיה הזו עדיין בתרדמת. סנטה קרוס הבקיע 19 שערי ליגה בעונה בבלקבורן, אני חושב שזה אומר לא מעט. בסיטי הוא לא היה הצלחה גדולה, בלשון המעטה. אז? אולי הוא לא שחקן מספיק טוב לקבוצת צמרת, ובטח שהוא לא מצדיק את הסכומים ההזויים ששולמו עליו, אבל אני בטוח שיש קבוצות פרמייר ליג שידעו להוציא ממנו הרבה יותר ובמונחים שלהם הוא ייחשב להחתמה מאוד מוצלחת ומשתלמת. אולי מאז שיש לכם אחיזה בברזים הספקתם לשכוח, אבל הפרמייר ליג לא מתחילה ונגמרת בטופ-4 ואפילו לא בטופ-8... השורה התחתונה היא ששחקנים יהיו חייבים להימכר ויהיו כאלה שירצו לעזוב. ויהיה מאוד מעניין לראות איפה השחקנים האלה נוחתים בסופו של דבר.