זה כבר נהפך לגועל נפש אחד גדול. 70 מיליון פאונד על טורס, 200 אלף פאונד בשבוע. http://www.guardian.co.uk/football/2010/ju...fernando-torres קונים וקונים אבל שוחכים שצריך להפטר מכל המיותרים. http://soccernet.espn.go.com/news/story?id=810175&cc=4716 אם אינטר עומדת לקבל 30 מיליון על באלוטי שזה שחקן שחוץ מבעיות משמעת לא תרם כלום ושום דבר, איו לדעת מי יהיה הבא בתור. אני מהמר על 100 מיליון פאונד על דייגו מיליטו ומשכורת של 350 אלף בשבוע. למה לא. את האמת אני לא דואג, אף פעם לא היה צריך לדאוג מקבוצות כדוגמאת הסיטי, אבל בד"כ כשרק זורקים כסף על רכש בלי יותר מידיי חשיבה הבלוף מתפוצץ חזק מאוד בפרצוף.
איסטלנד, רשמת במחברת שריו פרדיננד מעולם לא החרים אימונים בגלל שלאחרים היה חוזה גדול יותר? בכדי שלא "תתבלבל" לנו בפעם הבאה... גארי המכוער כל הקיץ מספר על איך חגג באיצטדיון המועצה כשסקולס הכניס לכם זרנוק בדקה ה 93 ועזר לקבור את חלום ליגת האלופות. אגב,קוק גם הבטיח שתגיעו לאיסטנבול לפני שנתיים לא?
קונים קונים , אוקי נתת כותרת ונגעלת ממנה ומה כתוב , טורס ב100 מליון ומה נסגר הוא עבר ? הכל דיבורים כבר שילמנו על שחקנים סכומים כאלה ? עדיין אנחנו בחצי מזה ,אנחנו מתמקחים כבר חודשיים עם וילה על הפרש 5 מליון על מילנר הכל דיבורים שיחרורים בטח שיהיו נחכה ונראה אתם מוזמנים ביחד
כשזה מגיע לגארדיאן זה כבר לא רק דיבורים והספקולציות הן לא מהיום, ככה שאני בטוח שתגיע הצעה לשולחן של טום היקס עם הסכום הנקוב.
שלום מר חפרני הדלקת את המיזוג ? חם פה בפיצה עזוב אותי מגארי קוק אז הוא הבטיח זה פשע ? גם אני הבטחתי לילד איסטנבול ובסוף נסענו לבית ינאי לשחק שערים קטנים ולראות ציצים ,יהיה טוב חברה קצת סבלנות קטן עלינו אחרי שלושים וכמה ? תזכירו לי נשבע שחכתי יאאלה איזה חום !
רובי פאולר/אקווילאני/אל ניניו/ראול מדרידיסטה/סאות' סקאוז/רדס פאן, כריסטיאנו רונאלדו עבר ב-80 מיליון פאונד, קאקא וזלאטן בסכומים גרנדיוזים גם הם וארסנל דורשת על ססק בסביבות ה40-50 מיליון פאונד ובגלל שטורס הוא שחקן במעמד של השחקנים שהזכרתי מין הסתם שהמחיר שלו יהיה דומה ובטח שהוא מגיע מליברפול שתיאבק עם סיטי על מקום לליגת האלופות ועדיין שום דבר לא נסגר ככה שאתה יכול לשמור את הספקולציות על מיליטו לעצמך, בעיני זה לא רציני וכמו שמנצ'יני כבר אמר: "שחקן שהמחיר שלו 10 מיליון פאונד שווה לאחר שסיטי מתעניינת בו 20 מיליון פאונד".
מה זה קשור לזה שהסיטי מתעניינת בו? לא זוכר איפה ראיתי לא מזמן שקבעו לטורס תג מחיר של 50 מיליון פאונד במידה וירצה לעזוב, עכשיו בגרדיאן רשום שהסיטי עצמם מעוניינים לשבור את שיא ההעברות בפרמיירליג עם הצעה של 70 מיליון ו 200 אלף משכורת שבועית, מעניין למה היא לא מציעה לטורס חוזה כמו שצ'לסי מציעה לו ונותנת לו לבחור בלי להסתכל על הכסף... הרי התשובה ברורה.
אם שמת לב העלתי את הכותרת הזאת של הגארדיאן בתחילת העמוד... הוספתי ללינק משהו ציני שיתן לך להבין עד כמה אנו מתייחסים לכותרות כאלה. הייתי שמח לראות את טורס אצלנו מאד-אך אני ריאלי,אם ליברפול תמכור אותו לסיטי-הסיכוי שלה להתברג השנה בטופ-4 שואף לאפס. חוץ מזה אל תתרגש יותר מידי מהגארדיאן,גם אצלו חלה צהובנות יתר בשנים האחרונות.
cityblues טורס זה אחד השחקנים הכי חשובים בליברפול אם לא החשוב מביניהם, אבל הוא נפצע המון ולא אחת הם נפלו בגלל זה. שחקנים הולכים ושחקנים באים. ליברפול תוכל קרוב לודאי לשחק עם דירק קויט ומילאן יובאנוביץ' בחוד ההתקפה. ככה שמהבחינה הם לא צריכים לדאוג.
טורס לא יעזוב אותנו למנ סיטי, חבל על כל ים המלל שנשפך באינטרנט בנושא הזה. אוהדים סתם נכנסים לפאניקה ומתחילים לתכנן מה הם עושים ב70 מ' במקום להירגע.
עוד לא... אבל עם סיטי הכל יכול להיות. רגע לפני שיחתום יתברר שטורס רוצה אותנו וכל התמונה תשתנה. ואז יהיה טרייד עם ברצלונה של מסי תמורת איירלנד לאחר שבארסה תוסיף 80 מיליון פאונד לטרייד וככה נכסה את העלות של טורס. ואז,יתברר באופ"א שלפני 22 שנה טוטנהאם שיתפה שחקן מוצהב במשחק בגביע המחזיקות והיא תיפסל לשחק בגביעי אירופה ב3 השנים הקרובות,סיטי תעלה לאלופות ואברטון תשחק בליגה האירופית. ואז,האף לא יעמוד בלחצים שנכפו עליו מהעברו השני של הרחוב ויתקוף פיזית עיתונאי וצלם שעטו עליו כשיצא מהבית ויאלץ להתפטר ומבית המלוכה יבטלו את התואר שלו. ואני אזכה בטוטו בסכום שיאפשר לי לקנות מנוי העונה למשחקים שלנו ואולי אני אחיה לנצח
קחו,קחו אותו...אפילו בחינם סיטי מוכנה למכור את סנטה אנה בחצי מהסכום שהוא ניקנה מבלקבורן. במידה וסטוק תחליט לקנות אותו יצורפו לשחקן ביום הקניה 10 סטים של מגבות מהודרות לנערי הכדורים.
ברגעים אלו ממש בלוטלי חותם בסיטי !!! אמנם ילד בעייתי אבל היה צפוי שנמציני שנתן לו את הבמה לראשונה לא יוותר עליו בסוף בלוטלי מצטרף לרכש הכי צעיר שאי פעם התבצע בקייץ אחד קבוצה לעתיד צעירה ורעבה הולכת לשם אותנו על מפת התארים !! ולפתע רוביניו רוצה לחזור ואאו ! מרגש הבראזילאי יסיים מספר סידורים כולל משחק ידידות של הנבחרת וינחת במנצסטר ב10 לאוגוסט , מנציני לא פוסל אפשרות שהוא יהיה ברשימת ה25 בסוף אוגוסט , הכל פתוח מי שרעב יישאר מי שלא מתאים ביי ביי סיטי הגאוה של מנצסטר !!!