מנצ'סטר סיטי 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏8/7/10.

1. ArsenalFan Member

אי אפשר להגיד שאף שחקן אקדמיה של סיטי "לא נפגע" מהרכישות של מנצ'יני, כמו שאי אפשר להגיד שהרכישות האלה גמרו אותם וישר לסתום את הגולל על כל מה שעושים באקדמיה של מנצ'סטר סיטי. חכו קצת עם ההספדים / השבחים, העונה עוד לא התחילה.

התמונה, סביר להניח, תהיה הרבה יותר מורכבת. מצד אחד, הרגולציה תעשה את שלה- מעכשיו כולם חייבים להציג תוצרת מקומית כזו או אחרת, גם אם את התוצרת הזו קונים עכשיו לצרכי רגולציה כמו שעושים בליברפול. בלי שחקנים צעירים יהיה קשה יותר להתקיים תחת התנאים החדשים, הם לא יוכלו להיות רק קישוט לאורך זמן. במובן הזה, דין סיטי כדין יונייטד וכדין בלקפול. מצד שני, הרכש המאסיבי הופך את המשימה של הצעירים להתבסס באופן משמעותי בקבוצה להרבה יותר קשה. אין מה לעשות, העדיפות תינתן קודם כל לשחקני רכש יקרים שתופסים מעצמם ככוכבים גדולים (כי כך הם משתכרים) כי הם צריכים להצדיק את ההשקעה וגם מטעמי אגו.

2. eastlands Member

סיטי הולכת לשחרר הרבה שחקנים אין ברירה החוק אומר 25 כך שאפילו רוביניו תקוע לנו בעצם , נאלץ להוריד מחירים רק כדי להיפטר משחקנים ,כי מספטמבר מי שלא ברשימה לא משחק עד ינואר

ומצד שני החוק גם מחייב 8 שחקנים ששיחקו לפני גיל 21 בליגה אנגלית או וולשית כמובן שאנחנו במצב מצויין , ועוד יותר ברור לי שהם לא לקישוט והם יהיו מאוד פעילים ,ולכן כל הדיבורים כרגע הם רכילות זולה ב2 גרוש והמון שנאה כמובן

3. cityblues beter dead than red

מחצית ברד בול ארנה...

0-1 לניו יורק
    אם המשחקים האלה נועדו לקבוע מי לא ראוי לשחק במהלך העונה.
    מנצ'יני מבין היום מתמיד למה הוא החתים את קוראלוב.
    השער באשמתו הבלעדית של ברידג' שנחתך באגף כמו קונוס.
    ג'ו בדיחה מהלכת...לא יאמן שזו עונה שלישית שלו כשחקן סיטי,לשלוח אותו לסנטוס שיחרבן את ההתקפות בברזיל ולא אצלנו.
    קשה להבין איך הוא החטיא לאחר שאדביור השאיר אותו לבד מול השוער.(למרות שגם לאדביור היתה הזדמנות זהה-אבל לו אני מסוגל לסלוח).
    שריקות בוז בכל פעם שהחרגול נוגע בכדור...יש תרנגולים ביציע שסוחפים איתם את האמריקאים שלא מבינים למה שורקים לו בוז,אבל נסחפים כמו אהבלים.מה לעשות-ככה זה אמריקאים שתויים בימי ראשון.

אלכס נימלי שחקן ענק שחייב להשתפשף בקבוצה קטנה ולא להתבזבז על הספסל,פוטנציאל ענק.
    בויאטה-כל מילה מיותרת,עתיד גדול להגנה שלנו.

נקווה לאדם ג'ונסון במחצית השניה
    יהיה טוב

4. cityblues beter dead than red

הפסדנו 1-2
    שער של ג'ו לא לוקח את המילים של ההודעה הקודמת שלי.
    קאננינגהאם הגיש לו כדור רוחב מדוייק שרק היה צריך להסיט אותו בתנועה.
    אדם ג'ונסון נכנס והזכיר לי למה אנחנו כ"כ מתים עליו.

לא מתרגש מהתוצאות...מעדיף נצחונות במאני טיים.
    בלאמי נכנס ל15 דקות האחרונות ונגע רק פעם אחת בכדור.
    חבל לי עליו אבל כנראה שמנצ'יני ישחרר אותו.

5. שלו Guest

אפשר לקבל בבקשה את ההרכב שעלה למשחק?

נערך לאחרונה ב: ‏26/7/10
  6. Rudess Member

CITY: Hart (Taylor 46), Onuoha, Boyata (Lescott 63), Mee (Toure 63), Bridge (Bellamy 82), Tutte, Kay (Zabaleta 81), Ireland (Cunningham 46), Tchuimeni-Nimely, Jo (A. Johnson 63), Adebayor.

7. ELIRAN767 Member

ממה שראיתי במשחק,אלכס נימלי כשרון עצום באמת חבל שהוא יתנתנד בין הספסל לסגל.

8. ELIRAN767 Member

עידכון ליילי.

עסקת באלוטלי קרובה לסיכום,לפי התקשורת באיטליה באלוטלי יחתום בשעות הקרובות במנצ'סטר סיטי תמורת 30 מליון יורו ועוד 5 מליון על בונוסים שונים.

השחקן יתחום על חוזה לחמש שנים תמורת 4 מליון דולר לעונה.

9. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

10. Yotam Member

אחרי שבאלוטלי יעבור סופית למנצ'סטר סיטי תהיה מלחמה על חולצת ההרכב, באמת חבל לי על בלאמי, שחקן יצירתי עם עבודת צוות מעולה, העונה הוא בישל יותר משכבש.
    בעשור האחרון הוא עבר לא פחות מ7 קבוצות וכנראה זה נבע מחוסר הצלחה ברוב הקבוצות, אני מציע לווסטאם לרכוש אותו כמחליף לקרלטון קול במקרה שהוא עוזב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/7/10
  11. cityblues beter dead than red

12. THE STRETFORD END Member

ביאליק,

קצת ענווה לא תזיק לאף אחד שקשור לשיטי,אוהדים,שחקנים וצוות מקצועי.
    הרי על שיטי כבר נכתבו אין ספור בדיחות בעבר לאחר אין ספור הבטחות,איומים וענק שמתעורר מצידה ומצד האוהדים כשבסופו של דבר פירנסו נהרות רבים עם דמעות של בכי ומרירות.
    אל תשכח את גארי קוק עונה שעברה,אל תשכח את חטא היוהרה שלך לאחר חצי גמר הראשון נגד יונייטד,
    ככה שתמסור גם למנצ'יני,הפחד הכי גדול של שיטי צריך להיות משיטי עצמה!

ביום שהדיבורים והפחדים יתורגמו לתארים תקראו לנו.

13. cityblues beter dead than red

ניטשה

עם האוכל בא התיאבון-יש לנו את כל הסיבות להרגיש בעננים
    לגבי אשתקד,נכשלנו במשימת ההתברגות לטופ-4 .אני לא אמנה את הסיבות,החלפנו מאמן באמצע העונה וכאן זה מסתעף לאלפי סיבות נוספות.
    השנה אין למנצ'יני את הפריוולגיה לבוא בתירוצים,הוא קיבל את הבמה,את כל הכסף שבעולם ואת האפשרות לכוון לאן שירצה.
    כפי שטענתי לא פעם...רומא(משם הגיע קולארוב) לא נבנתה ביום אחד.
    אנו בדרך הנכונה,אף אחד לא יפגע בשאיפותנו.

לגבי האופי שלנו,אולי היינו צריכים לבצע ריענון רציני כדי לנער מעלינו את שאריות הלוזריות שדבקה בנו בשנים האחרונות.
    במנצ'סטר תהיה מלכה חדשה בשנים הקרובות-אתה יודע את זה על כך יסודותיך מעורערים כיום.

14. THE STRETFORD END Member

ביאליק,

כל הרכש שבעולם שתביאו לא יערערו שום דבר בצד הגדול,המפואר והיציב יותר של העיר,לכן,זה הכל בראש שלך ואל תשכח,אנחנו לא מרחמים!!

15. eastlands Member

גארי קוק אמר במסיבת אוהדים שאנחנו ננצח את הכלבים , מה לא בסדר זה בפורום הנכון במסיבת אוהדים , כך בדיוק הייתי נוהג במקומו , מצויין קוק

אגב גארי המכוער אמר לפני דרבי שהוא בחיים לא הפסיד דרבי וכך גם יפרוש ללא הפסד ,יום אחרי הוא בישל לגואטאר שער ניצחון
    וכמובן שירשור של 3 נצחונות דרבי בהפרש 2 ומעלה

לא לשכח כולם גו הארט שיחק בשרוסברי לרשום במחברת