מנצ'סטר סיטי 2010/2011

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Nigel de Jong, Jul 8, 2010.

1. eastlands Member

בולשיט !
    מהתנור ? מצוץ מהתחת ,עוד ידיעה ללא שם של אף אחד ליד שקר וכזב , המנויים הכי זולים באנגליה בדוק !!!

2. the white pele Member

ממש לא פירורים,
    גיבסון, וולבק, מאקדה, האחים סילבה,ג'וני אבנס,בראון ואושה.לא כולם יצליחו, חלקם שחקני סגל טובים, חלקם יושאלו או ימכרו אבל את ההזדמנות הם מקבלים ולא רק בגביע הליגה. אקדמיה לא יכולה לייצר כל שנה את גיגסי או את טרי הבאים, אבל היא כן יכולה(וחייבת לדעתי)לייצר לאורך זמן שחקני סגל טובים ומשלימים או שחקנים שיכניסו כסף למערכת מהשאלות ומכירות.הרי השמות שהזכרתי לא היו מקבלים צאנסים אם פרגי היה מביא מבחוץ שחקני סגל משלימים. יש כאן חשיבה מראש מאחורי העניין ואולי גם פיתוי לילד צעיר להעדיף אקדמיה מסויימת על פני אקדמיה אחרת.אני אגב לא טוען שהמצב בסיטי שונה כי אני פחות בקיא ואני בטח לא נכנס לויכוח(רק חשוב לציין שהכסף הישן הושג בעזרת הצלחות על הדשא ותמיכה בלתי מסוייגת(איצטדיון מפוצץ) גם בשנים קשות) והשוואות.רק טוען שיונייטד דיי עיקבית במדיניות שלה.ובמצבה הכלכלי הנוכחי-זה אפילו הכרח.

Last edited: Jul 26, 2010
  3. Robin Hood Member

THE STRETFORD END

קודם כל, תודה על התשובה המנומקת והמעניינת. יחד עם זאת, כפי שרשמתי, התקופה של לפני העשור הקודם לא רלוונטית מבחינתי, שכן מדובר היה בעידן שונה לחלוטין לפי דעתי. בנוסף לכך, את העשור הקודם ביקשתי לבחון רק בקשר לשילובם של שחקני בית צעירים ולא בקשר לאלו שהחלו לבסס את מעמדם בקבוצה כבר בחצי השני של שנות התשעים. אלו שביססו את מקומם בשנות התשעים כבודם במקומו מונח. את ווס בראון וג'ון אושיי דווקא הייתי מכניס לשנות האלפיים, כי את הפריצה האמיתית (ובמקרה של אושיי למיטב ידיעתי הוא בכלל לא היה בסגל הקבוצה הבוגרת לפני שנות האלפיים) הם עשו בשנות האלפיים.

בנוגע לשמות שהזכרת, אינני רואה שהזכרת שחקנים רבים בעשור הקודם שהיו מהותיים וזכו להיות חלק חשוב של הקבוצה. לוק צ'דוויק, אותו הזכרת כשחקן שלא קיבל "רק פירורים", שיחק מספר נמוך למדי של משחקים עבור המועדון בתקופה בה הוא היה שייך לו, ולרוב הושאל (בין 1999 ל-2004 הוא הושאל 4 פעמים). אני לא מקבל את הטענה ששחקן שנכנס בעיקר כמחליף או פתח בעיקר במשחקי גביע הליגה היה שחקן חשוב עבור המועדון באיזשהו שלב. הוא קיבל בעיקר, אם לא רק, פירורים. קיראן ריצ'ארדסון הוא סיפור שונה לחלוטין, ופרגוסון בהחלט ניסה לשלב אותו באמת בסגל הקבוצה הבוגרת, עד אשר הוא שוחרר. שים לב שלא רשמתי שאף שחקן לא קיבל הזדמנות או לא הצליח לפרוץ בסופו של דבר להרכב הראשון (כמו ווס בראון בתקופות מסויימות), אלא שהקבוצה לא הובלה על ידי השחקנים הללו או נתנה להם יותר במה מקבוצות האחרות בצורה משמעותית. העובדה שהם לא היו טובים מספיק היא לא טענת נגד לכך שמאן-יו לא התבססה בעיקר על שחקני רכש (אנגלים או לא אנגלים) במהלך העשור הקודם. גם אוהדי הסיטיזנס יכולים לטעון בקלות ששחקני הבית הצעירים הנוכחיים לא מתאימים לשאיפות המועדון, למעט כמות קטנה למדי מהם. חלקם יכולים להישאר על הספסל, אך אין להם שום סיבה רציונאלית לעשות זאת, כאשר הם יכולים לשחק יותר בקבוצות פרמיירשיפ אחרות.

בנוגע לחוסר הפרופורציות - כפי שרשמתי, מנצ'סטר סיטי לא המציאה את הגלגל או שברה את החוקים אלא פשוט שיכללה אותם בזכות העובדה שהאמצעים שלה גדולים יותר. הסיטיזנס היו צריכים לבצע רוויזיה בסגל הקבוצה ,הרווי בבינוניות, ולהביא שחקנים רבים יותר. אינני מבין מדוע אתם חושבים שהם צריכים להקריב את הצלחתם הפוטנציאלית, ובמקום לרכוש מספר רב של שחקנים בתקופה קצרה, לפרוס זאת על פני כמה עונות. את הרגיעה מצד הסיטיזנס אנחנו צפויים לראות בעוד כמה שנים - כמו שאנו רואים אותה בצ'לסי כיום (צ'לסי הביאה 14 שחקנים בעונתו הראשונה של אברמוביץ' ושיחררה 5 שחקנים. המספרים בעונות הבאות: 12 8, 5 6, 5 6, 8 5, 3 8, 4 4. ומנצ'סטר סיטי? 11 10, 10 12- לאחר שהקבוצה תצליח לבסס את עצמה בצמרת הליגה, וכשהסגל לא יצריך שינויים רבים כל כך. הסגל של הסיטיזנס בעונה הראשונה של יוז לא התאים למאבק על מקום בליגת האלופות והסגל של העונה שעברה היה איכותי יותר, אך לא מתאים למאבק אמיתי ושאפתני על תואר האליפות. נעשו טעויות בעבר, נרכשו שחקנים לא טובים מספיק לשאיפות של הסיטיזנס כיום (ויש שיטענו של אז), בין השאר בגלל מדיניות הרכש של יוז והעובדה שמנצ'סטר סיטי לא משכה אחריה שחקנים טובים יותר, אך אני חושב שמדיניות הרכש העונה מצויינת עבור המועדון גם בטווח הקצר וגם בטווח הארוך. למנצ'סטר סיטי יש כסף והיא לא אמורה להתבייש להוציא אותו על מנת לשפר עצמה ולהתאים את הסגל לשאיפות הבעלים.

the white pele
    אני מצטער, אך לפי דעתי עדיין לא רואה הוכחות לכך שמנצ'סטר יונייטד נתנה לשחקני בית צעירים להוביל אותה (אגב, אני לא יודע עד כמה ניתן להחשיב את מקאדה כשחקן בית מובהק וגם הוא עד כה לא קיבל דקות רבות; גיבסון קיבל הזדמנויות ושיחק 15 משחקים בליגה, אך הוא פתח רק בשישה; דני וולבאק בקושי שיחק עד כה במדי מאן-יו וכך גם פאביו סילבה; אני מסכים לגבי השחקנים האחרים שהזכרת, אך האם זה שונה מהותית מקבוצות אחרות ששילבו בסגלם שחקני בית צעירים בעשור הקודם?), או שנתנה להם יותר במה מקבוצות אחרות וההודעה שלך בתצורתה הנוכחית לפחות לא מעידה על כך, לפי דעתי. שוב, הטענה שלי היא לא שמנצ'סטר יונייטד לא שילבה בכלל שחקני בית צעירים בסגלה או בהרכבה, אלא שהיא לא זכורה לי מהעשור הקודם כתופעה מיוחדת בכל הנוגע לשילוב שחקני בית צעירים (כלומר, היא לא זכורה לי כמי שנתנה להם להוביל את הקבוצה או כמי ששילבה אותם, והצליחה לשלב אותם, יותר מקבוצות אחרות כפי שנטען פה על ידי משתמש אחר).

אתה מתרץ את זה שלא רבים קיבלו את המקום מכיוון שהם לא היו טובים מספיק אך גם אוהדי מנצ'סטר סיטי יכולים לטעון בקלות לגבי שחקני הבית הצעירים הנוכחיים שלה. השאלה המרכזית היא מדוע הם צריכים לקבל עונה נוספת של מאבק על המקום הרביעי, או גרוע מכך, עם שחקנים שלא מתאימים לשאיפות שלהם במקום לנסות להיאבק על כל התארים כאשר יש להם את האמצעים לשנות את הקבוצה ולשפר את הסגל? ולמה לאיירלנד, לדוגמה, להיות שחקן סגל משלים (והוא יכול להיות כזה ללא שום בעיות) כשהוא יכול לשחק בהרכב הראשון של קבוצות פרמיירליג עם שאיפות גדולות יותר? כשמנצ'סטר סיטי תצליח לבסס עצמה בצמרת הגבוהה, היא גם תוכל לשלב שחקני בית צעירים יותר במועדון (ושוב, זה לא שכולם נמחקו, וזה לא שכולם נמחקו מכיוון שהם לא יכולים להיות שחקני סגל משלימים אלא מכיוון שהם לא רוצים להיות כאלו). הרצון לנצח חשוב יותר כעת מהרצון לשלב שחקנים צעירים.

*את התקופה של התאילנדי אני לא חושב שיש להזכיר, שכן עם כל הכבוד הכסף והשאיפות היו נמוכות יותר ולכן גם הרכישות לא היו מלהיבות בסטנדרטים של היום, וחלק מאותם שחקנים (פטרוב ובוז'ינוב כדוגמה) כבר שוחררו או ישוחררו בעתיד הקרוב.

**אי אפשר להאשים אותי שאני מחבב את הסיטיזנס, ובעונה שעברה העדפתי שטוטנהאם יסיימו מעליהם. אני כותב את הדברים מנקודת ראות סובייקטיבית כמו כולם (אין דבר כזה "אובייקטיביות טהורה"), אך לא סובייקטיבית מאוד מכיוון שאין לי קשר מיוחד (אהבה או שנאה) לאף אחת מהקבוצות המעורבות. הכסף החדש של מנצ'סטר סיטי לא מטריד אותי כמו שהכסף הישן של מנצ'סטר יונייטד לא הטריד אותי במיוחד. אני יודע שאין לקבוצה אותה אני אוהד סיכוי להתחרות איתן (אלא אם כן גם הקבוצה שלי תהפוך לקבוצת כסף חדש), אבל אני מקבל את העידן הנוכחי כפי שהוא ואני בספק אם הוא ישתנה. אני מבין את הטענות לגבי צביעות מצד אוהדי מנצ'סטר סיטי (אני לא מעורה מספיק בשביל לדעת אם הן מדוייקות או לא), אך ניתו להתלונן על השיטה והמדיניות בכדורגל העולמי כיום ולהשלים עם המציאות כפי שהיא (עם מהצד המנצח - מנצ'סטר סיטי - או מהצד המפסיד - בורנמות' (דוגמא בלבד).

***גם לי יצאה חפירה לא קצרה...

4. THE STRETFORD END Member

רובין הוד

אי אפשר לדעתי להגיד שעשור הקודם אינו רלוונטי לעשור שלאחריו כשהדברים קשורים אחד בשני.
    אני לא יודע עד כמה ולמה אתה רואה כאלה הבדלים בין עידן אחד לעידן אחר,זה לא מרחק שנות אור בכדורגל התקופות הללו.
    הסגל של שנות ה 2000 היה רווי בשחקנים תוצרת בית משנות ה90 ושהסיבה העיקרית שלא ראינו תחלופה או תוספת צעירה תוצרת בית היא שקשה עד בלתי אפשרי היה להוציא אותם מההרכב, וכשהקבוצה המשיכה להצליח ובגדול,לא רק מצד שחקני אקדמייה צעירים יותר אלא גם לא ע"י שחקני רכש ובכסף גדול.

ווס בראון החל לקבל את ההזדמנות שלו כבר ב 98 אבל בסדר,אין לי בעיה לשייך אותו לאחד מאלה שעשו את הפריצה הגדולה בשנות ה 2000,כמו אושיי,כמו פלטצר.

לוק צ'אדוויק היה נחשב להבטחה גדולה,נכון שהושאל בין לבין אבל לא רק עניין כמות המשחקים ביונייטד אלא באילו משחקים שיחק והוא שיחק בכמה מרכזיים שבהם אתה נותן לו טעימה בהכי מאניי טיים שיש ואתה רוצה לראות ממה הוא עשוי באמת,
    כמו גם המעקב אחריו בהשאלות,כמו לאנטוורפן,כמו טובים אחרים לפניו ואחריו(כולל לדוגמא גם אושיי)גרמו בסופו של דבר למסקנה כי הוא לא מספיק טוב ואין טעם לנסות ולמשוך את זה עוד ועוד אם המסקנה היא די ברורה ועובדה,צאדוויק מצא את עצמו בסופו של דבר משחק ברמות נמוכות יותר.
    כמה שנתונים לא מספיק טובים צמחו ביונייטד בשנות ה 2000(וזה די טבעי ואחרי ההצלחה הכבירה של שנות ה 90)
    ועדיין זה היה יותר קל לבלוע או להתרכז בלהמשיך ולחפש הלאה את הטובים באמת,כאלה שהיו מספיק טובים וטובים באמת והרי זה לא רק העניין של לזרוק לסגל הבוגרת שחקנים תוצרת בית אלא אם הם יכולים לתרום,לשפר,לשדרג ולבנות עליהם הלאה לשנים קדימה.

האם שחקני הבית הנוכחיים של שיטי אינם מספיק טובים לשאיפות שלהם?אולי כן ואולי לא.
    אוהדי שיטי טוענים שכן,מיכה ריצארדס,שון רייט פיליפס,איירלנד,מישהו רוצה להגיד שאף אחד מהם לא מספיק טוב בכדי להיות חלק מרכזי מהסגל של שיטי לאורך העונה?
    מישהו ובמצב הנוכחי של שיטי רואה אותם משחקים כמות כזו של משחקים שתאפשר להם להיות חלק מרכזי?

מקצועית,כשעוברים בקבוצה כל-כך הרבה שחקני רכש ובתקופה קצרה,אתה פוגם בסיכויים שלך להצלחה,גם מיידית
    למרות שכולם שחקנים טובים ושהגיעו בכסף גדול.
    אתה צריך לתת לקבוצה זמן נורמלי לתת לדברים להידבק,אי אפשר לנטוע יום אחד ולעקור ביום השני ושוב לנטוע משהו חדש באותו המקום ולצפות שהפעם זה יצמח ויניב פירות ובמהירות.
    שילוב נכון עם מרחב נשימה ראוי זה לא להקריב את ההצלחה הפוטנציאלית,להיפך,זה מקרב אותה.
    ההשוואה לצ'לסי לא נכונה כי צ'לסי כבר ביססה את עצמה עם כמה שחקנים ושחקני מפתח שרצו כמה שנים ביחד ועליהם הביאו שחקני רכש בכסף הגדול,הבסיס המרכזי וזה שחלקו מחזיק מעמד עד היום כבר היה קיים כשמורינו הגיע והחל להיות שחקן מוביל בשוק העברות ושאז הגיעו ההצלחות הגדולות באמת.

לו גם העונה שיטי תיכשל במטרה שלה להגיע לליגת האלופות או זכייה באליפות או בכל תואר אחר,
    אז מה יהיה בקיץ הבא?יותר מזה,לו דברים לא יתחברו במהרה,מה יהיה בינואר?
    מנג'ר חדש?עוד כמה שחקני רכש בכסף גדול בחלון העברות?
    איפה הגבול?איפה יהיה אפשר להגיד עד כאן?מי יגיד את זה בכלל?

מעבר לטענה המקצועית וזה בסדר להאמין בתפיסת עולם שונה,
    הטענה שלי בכל אופן היא כלפי מה ששיטי מייצגת כיום,משהו שעד לפני כמה שנים היה מצד האוהדים שלה סוג של "הורסים את הכדורגל" ע"י יונייטד ושאר הגדולות לעומת קבוצות בסדר גודל קטן יותר ופתאום זה כשר מבחינתם ולאחר שזכו בלוטו.

5. the white pele Member

גיבסון עלה בהרכב(ואף כבש) ברבע גמר ליגת אלופות.
    פאביו התקשה לקבל דקות כי אברה היה בזון בשנתיים האחרונות. צופה יותר דקות העונה.
    וולבק ומאקדה היו על המגרש במשחק הליגה הכי דרמטי(לפני שנתיים מול וילה), גם בגלל פציעות של אחרים אבל אין פחד לתת להם הזדמנות. מאקדה היה פצוע רוב העונה וולבק הושאל ויושאל על מנת לקבל דקות משחק.מצויין.
    רפאל הוא המגן הפותח של יונייטד, אבנס על סף ההרכב.
    הנקודה שלי התמקדה במתן הזדמנויות לצעירים. לא במוצאם. כמובן שבמקביל, מדובר בקבוצה תחרותית שמתמודדת על תארים ולכן העסק בנוי מאיזונים עדינים.אבל לפרגי אין חשש לזרוק לאש בחור צעיר שהוא מאמין בו. זה הוכח עשרות פעמים בעבר ודיי מיותר לדון בזה.
    וכמובן שכחנו את פלטשר(אם מדובר בעשור החולף). שחקן הרכב חיוני ביונייטד-עונה מצויין להגדרה-שחקן שיוביל אותה.
    אקדמיה צריכה לספק שחקנים לבוגרים וגם להכניס כסף ממכירות והשאלות.זה בדיוק מה שהאקדמיה של יונייטד עושה.

6. Robin Hood Member

THE STRETFORD END
    לדעתי ישנם הבדלים ענקיים בין שנות התשעים לבין שנות האלפיים. מבחינה כלכלית, מדובר בעידנים שונים בעולם הכדורגל וכך גם בנוגע למדיניות רכש בפרמיירליג. אינני חושב שניתן להשוות בין העידנים האלו ולומר שמדובר באותו הדבר. כמו כן, דור שנות התשעים (התינוקות של פרגי) לא רלוונטי לטענה שלי ולכן כתבתי שאינני רואה סיבה להכליל אותו בדיון. אני חושב שהבהרתי עצמי טוב בדיון זה ומה הייתה הטענה שלי אבל יכול להיות שפיספסת זאת. אני מציע לקרוא שוב. בכל אופן, שוב, הטענה שהועלתה פה על ידי אחד המשתמשים הפכה את מנצ'סטר יונייטד לקבוצה השונה מהותית מקבוצות אחרות בכל הנוגע לשילוב שחקני בית צעירים בהרכב. אני טענתי שאני לא ראיתי אותה מובלת בעשור הקודם על ידי שחקני בית צעירים וגם לא ראיתי שהמדיניות שלה הייתה שונה מהותית מהמדיניות של קבוצות אחרות.

בנוגע לדיון צ'לסי-מנצ'סטר סיטי:
    חוץ מזה שלצ'לסי היה סגל טוב יותר (יחד עם זאת לא מדובר בהבדלים משמעותיים) מסגלה של מנצ'סטר סיטי ערב הגעתם של השייחים של אבו דאבי, אני לא רואה כיצד קבוצה שהביאה בשנתיים הראשונות של אברמוביץ' 26 שחקנים חדשים ושיחררה 13 מהם ביססה עצמה על הסגל הקודם. ניתן לומר שבשנתו הראשונה של אברמוביץ', כמה משחקני השלד הקודם נשארו במועדון, אך כך גם היה בשנה הראשונה של השייחים. מהשנה השנייה, קרי אומר השנה הראשונה של מוריניו, עזבו את הקבוצה מרבית אם לא כל שחקני השלד המרכזי של צ'לסי. לצ'לסי הייתה קבוצה חדשה לחלוטין, עם מאמן חדש לחלוטין ושיטה חדשה לחלוטין. השחקנים ששיחקו שנים יחדיו, או שהיוו את הטון למשך מספר עונות לפני הגעתו של אברמוביץ', כמו פרר, דסאי, זולה, מוריס, פטי, לה סו, דה חוי, הסלביינק, סטאניץ', זנדן וגרוקייאר עזבו בתוך שנתיים, ושחקני סוף שנות התשעים ותחילת שנות האלפיים (כמו דניס וויז וגוסטאבו פוייט) עזבו עוד הרבה לפני. השחקנים המובילים היחידים של צ'לסי של לפני עידן אברמוביץ', שנשארו אחרי בואו, היו גודיונסן, בבאביירו, לאמפרד וטרי (את פורסל אין מה להחשיב והות' שיחק בסה"כ שנה אחת לפני בואו של אברמוביץ'). הסגל הנוכחי של צ'לסי הוא תוצר אותו שינוי לאחר שבשנתיים-שלוש הראשונות צ'לסי רכשה שחקנים בכמויות לא קטנות באופן מהותי מאלו של מנצ'סטר סיטי. לכן כתבתי, שאת הרגיעה מצידם של הסיטיזנס אנו צפויים לראות רק בעתיד, ולאחר שהם יצליחו לבסס עצמם בצמרת הגבוהה. מדיניות הרכש בקיץ הזה היא טובה במיוחד, מכיוון שמנצ'יני מביא שחקנים לא מבוגרים אשר צפויים לתת את הטון לאורך שנים רבות.

ולא התייחסת לשאלה שלי: מדוע לאיירלנד להישאר ולהיות שחקן סגל משלים כשהוא יכול לקבל (הרבה) יותר דקות משחק בקבוצות אחרות? מדוע לשון רייט פיליפס להיות שחקן סגל משלים (ואם כל הכבוד, הוא לא אמור להיות יותר מזה ברמתו הנוכחית) כשהוא יכול לעבור לקבוצה עם שאיפות בינוניות ולשחק יותר? ולמה לסיטיזנס לבסס עצמם על סגל בינוני+ כאשר הם יכולים לשדרג עצמם בצורה טובה יותר מאשר הם עשו בשנתיים שקדמו לעונה הנוכחית?

7. eastlands Member

כמה חפירות סטרטפורד כולם בנו את עצמם נכון ורק אנחנו הורסי הכדורגל. , לדעתי שעת החפירה השנתית הסתיימה לה כבר לפני שנתנו פס , מעניין יהיה לראות כיצד תגיב אמ נעלה עם המקומיים או אז תדרוש 11 בני המקום וסטוקפורט לא נחשב בקיצור חבר אתה חופר. קצת מפתיע אותי הבחישות שלך סטייל אופירה ממש דיון גליצים פתחת וגם דחפת הודעה מהתנור שלא קשורה למצב האמיתי. כן קשה לך. אבל גם בליגת המשנה קשה למצוא מנויים זולים יותר מבאיסטלאנדס דיי לחפירות. הבנו שלדעתך הרסנו את המשחק. העיקר שאתם. צדיקים.

8. THE STRETFORD END Member

רובין הוד

פיספסתי את השאלה שלך לגבי איירלנד והאחרים,
    ובכן,
    אין לי בעיה עם איירלנד ירצה לעזוב בכדי לקבל יותר דקות משחק במקום אחר,לגיטמי ביותר מבחינתו,
    הבעיה(לא בעיה כי לא משנה לי אם שיטי תעניק לו הזדמנויות או לא)או יותר נכון הטענה שלי היא,אם איירלנד שחקן
    ראוי ולטעמי,אפילו טוב מספיק או בעל פוטנציאל גם עבור הקבוצות הגדולות יותר,מה לא עובד נכון מהבחינה שלו בשיטי
    שיגרום לו לחפש את מזלו במקום אחר וכשהוא שחקן תוצרת בית וכזה שהראה שיש לו כדורגל?
    ופה משתלב העניין של עוד ועוד ועוד רכש,בהרבה כסף ושאינו מבטיח הצלחה,בטח לא גורם לקירוב של הקהל המקומי למועדון
    כי כולם רוצים לראות שחקנים מקומיים בקבוצות שלהם,האם המילנרים למניהם טובים ובריאים יותר על פניו?
    כלומר זה מצב ששחקני רכש בכסף גדול באים על חשבון חומר מקומי וחומר מקומי שמספיק טוב.

אני חושב שהסגל של שיטי בעונה הקודמת היה הרבה יותר טוב מבינוני פלוס,הוא קרא תיגר והיה רחוק יריקה מלהגיע לליגת האלופות,
    מה שהיה היעד העיקרי שלהם,היה מרחק יריקה(ושער של רוני)מלעלות לגמר גביע אחרי כל-כך הרבה שנים,
    אפשר היה לשפר ולהוסיף עוד אבל 5 שחקנים חדשים וכשכולם אמורים להיות שחקני הרכב והנה,עוד מיני מהפכה בתוך מהפכה,זה יכול לעשות גם את ההיפך והרי זו אפשרות שגם הפעם זה יתנפץ להם בפנים,
    ואז מה יהיה הפיתרון?

9. Robin Hood Member

את התשובה לשאלה הזאת נדע, אולי, רק בסיומה של העונה הבאה. ישנם סיכויים שהפרוייקט הזה ימשיך לאכזב, אך אני חושב שהסיכויים לכך נמוכים מכיוון שהסיטיזנס ביצעו את הרכישות הנכונות ביותר מבחינתם וחיזקו את הרכבם עם שחקנים ראויים ורעבים להצלחות. בנוסף לכך, אני לא חושב שהחומר המקומי כל כך טוב. הארט, ריצ'ארדס ואיירלנד הם שחקנים ראויים, אך כל השאר יכולים להיות שחקנים משלימים בקבוצה המעוניינת לרוץ לאליפות. אתה לא חושב כך, וזה לגיטימי לחלוטין. מבחינתי, הסגל של הסיטיזנס היה בינוני+ בעונה שעברה מכיוון שהוא סבל מחוסר איזון, בעיקר בהגנה ובכמה מעמדות הקישור. אין זה אומר שסגל כזה לא יכול להיאבק על המקום הרביעי, אך לדעתי הסגל של העונה שעברה לא יכל להיאבק ברצינות על האליפות, לפחות ללא חיזוק אמיתי בהגנה. החיזוק הזה הגיע בנוסף לשחקן מצויין בקישור הדפנסיבי (טורה).

לגבי איירלנד - אני לא חושב שהוא מתאים להיות שחקן הרכב בצ'לסי או במנצ'סטר יונייטד, אבל הוא בהחלט שחקן סגל לגיטימי לחלוטין בקבוצות הללו וגם במנצ'סטר סיטי. אין לי ספק שהוא יזכה לדקות משחק גם אם הוא יבחר להישאר אצל קבוצתו הנוכחית, וגם אינני חושב שהסיטיזנס צריכים לרכוש את מילנר כשיש להם את איירלנד (ולמיטב ידיעתי עסקת מילנר לא נמצאת יותר על הפרק אבל אולי אני טועה). יחד עם זאת, כנראה שמנצ'יני לא מאמין בו בצורה מספקת ושאיירלנד צריך למצוא קבוצה חדשה בה הוא גם ישחק יותר וגם ישחק תחת הדרכתו של מאמן אשר רכש אותו ולא מתייחס אליו בתור שיירים מתקופה אחרת.

10. eastlands Member

חמישה שחקנים חדשים שאמורים להיות שחקני הרכב -דמגוגיה בלירה
    ועל חשבון מי בדיוק הם יהיו בהרכב ? בו נראה
    הארט שוער רנגלי שלנו במקום גיבן , קולארוב במקום ברידג הפצוע והמאכזב יא יא יתפוס מקום של בארי שבירידה סילבה יתחרה עם גונסון ושוני על מקום אחד באטנג יתחרה עם מטיכ באגף
    ואאו איזה מהפכה ומוזר אף שחקן בית לא נפגע נהפוך הוא הארט נכנס לשער ל10 השנים הבאות בסיטי ובאנגליה רבותיי מהפך זעזוע משבר התרסקות

ליצנים להתרחץ

11. THE STRETFORD END Member

רובין הוד,

רק תיקון קטן לגבי הארט וזו נקודה שרבים נוטים ליפול בה,
    הוא לא תוצרת בית של שיטי אלא של שרוסברי שם שיחק למעלה מ 50 משחקים לפני שהצטרף לשיטי.

מיכה ריצארדס ואיירלנד כן,לטעמי בעלי פוטנציאל להיות שחקני הרכב לא רק בשיטי,גם ביונייטד,
    השאלה רק איך מפתחים אותם הלאה,לא רק מקצועית אל גם במישורים האחרים שיש להם גם השפעה בסופו של דבר על היכולת על הדשא.
    ריצארדס פתח בסערה את הקריירה ומאז בעיקר נסוג,אני חושב לו רק חומר כמוהו היה נופל ביד היוצר של פרגוסון
    ולא ברכבת המנג'רים שעברו בשיטי ובמיוחד בשנים קריטיות ומי יודע איפה הוא היה היום מבחינת היכולות שלו
    וכשחקן הגנה,איזור שגם אתה רואה בו חולשה שיש לשיטי.

12. eastlands Member

ואאו הארט לא שוער בית ! הוא הולד בשרוסברי איזה ידיעה חשובה ,שמעתם כולם ! לתקן בספרים
    איזה ילדותיות שרוסברי הוא כבר 5 שנים בספרים שלנו אכל שתה ובלע את האקדמיה הנפלאה שלנו , מעניין ליתתחת שהוא רשם הופעות בשרוסברי , רבותיי סנסצייה !! קולין בל האגדה רשם הופעות בברי לא מאמינים ,חכו חכו עוד אגדות קווין קיגן ורי קלמנס אגדות ליברפוליות מפורסמות רשמו הופעות בסקאנפורפ מהר לתקן במחברת ,הייתם מאמינים עד לאיפה הכל מדרדר ועד כמה חשובים הפרטים והכתובת של ההורים ,אגב מיכה ריצארדס התחיל באולדהאם ושוני רייט נזרק מהפורסט ,הגדולה של אקדמיה טובה היא מעקב , סיטי זה הבית ,סיטי תמשיך להצמיח שחקנים כי האקדמיה עובדת נהדר וכן הטובים ביותר יגיעו לפסגת הפירמידה כמו בכל מקום יש מקום למצטיינים

ועוד מילה על סטיבי איירלנד כדורגלן העונה מלפני שנתיים ,יוכיח את עצמו יפתח בהרכב ימשיך לאכזב יישב בחוץ כמו בכל מקום עבודה מסודר

13. THE STRETFORD END Member

איסטלנד,

זה אולי מעניין לך את התחת אבל מה לעשות,ג'ו הארט לא תוצרת האקדמייה שלכם,תתמודד עם העובדה הזאת.
    זה בסדר,הוא עדיין שוער טוב מאוד ואולי יום אחד יהיה אפילו מצויין או אחד הגדולים וגם במדים של שיטי
    אבל למה אתה צריך לחפור על איפה קיגאן או ריי קלמנס החלו את הקריירה...

עכשיו תורך להתרחץ אבל עשה טובה,לא יותר מ 3-4 דקות כי המדינה מתייבשת ובמיוחד אחרי ששלחת אותי להתקלח 3 פעמים היום
    ואני מה לעשות,אוהב להיות לפחות רבע שעה מתחת למים.

14. eastlands Member

ואגב מנציני ומדיניות הרכש בסיטי ,משהו פה הזכיר שמנציני קונה רק צעירים ? הרי הוא יכל לקנות שמות שחקנים קצת יותר גדולים ומנוסים סטייל רוביניו ,קרוז ,גו ,
    קולארוב,בואטנג,סילבה , הרי מדובר פה גם בבניה ביחד עם גונסון והארט אנחנו בנויים עם שלד ל10 שנים ,נראה קצת מקצועי וחיובי לעומת הרעל הנזרק מבחוץ

15. eastlands Member

סטרטפורד- קשה לי מאוד להתמודד עם העובדה שהוא שיחק בשרוסברי ,ואאו זה הרס לי את כל החשק לראות אותו ,כל כך מצער אני אנסה בכל זאת לשנות את העבר ,כי אך אוכל לאהוב אותו אחרי התגלית הזאת ממש חורבן

לא יודע מה לעשות אני כבר לא מתמודד עם זה קשה