מנצ'סטר סיטי 2010/2011

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Nigel de Jong, Jul 8, 2010.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

העונה הייתם מנימום צריכים לרוץ על האליפות. עם תקציב כמו שלכם אפשר לבנות 2 קבוצות בגמר האלופות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

2. Andrei Kanchelskis Member

העונה הנוכחית נחשבת לעונה טובה עבור שיטי כל עוד מתייחסים בסלחנות לעובדה שהיא העונה הראשונה המלאה של מנצ'יני בקבוצה ושהשחקנים היו במין שנת התאקלמות ראשונה למצב החדש בו שיטי היא קבוצה עם יומרות לאליפות(כמו לדוגמא צ'לסי בעונה הראשונה של אברמוביץ' עם רניירי על הקווים).

אבל אם העונה הבאה תראה כמו זו אז לא יהיה ספק בכך שמנצ'יני פשוט לא מתאים לקבוצה בסטנדרטים האלו והוא יצטרך ללכת.

Last edited: May 11, 2011
  3. Strawberry Fields Member

ראיתי את ההודעה באיחור.
    מנצ'יני לא קובע או לא הקובע היחיד. אם הבעלים ירצו להנחית כוכבים גדולים (לשם חיזוק הסגל אך גם לשם חיזוק יכולת ההרתעה) אז לא תהיה להם בעיה לעשות זאת מעל הראש של מנצ'יני או כל מנג'ר אחר, אם צריך.

4. Ian Wright Member

בינתיים אני חושב שהם הולכים לפי מה שמאנצ'יני רוצה ואני לא חושב שהם מתערבים לו ברכש. אני חושב שכרגע הם מתנהלים מצוין עם מאנצ'יני ונותנים לו את השקט לעבוד.

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין שום היגיון ברכישה אפשרית של איברהימוביץ', הרי רק בינואר האחרון הביאו את דז'קו ביותר מ-30 מיליון פאונד ונעזוב בצד את זה שזלאטן הוא אחד שמלא אגו וכזה שלא יסתדר במתכונת של רוטציה בינו לבין טבס/דז'קו/באלוטלי, יש מספיק שחקני התקפה מוכשרים בסגל, אולי רק אם מנצ'יני יחליט לשחק עם 2 וחצי שחקנים יצירתיים בהרכב אז הוא יקבל יותר תפוקה מהם.

7. 亚历山大帕托 Member

נפתור לכם את הבעיה בטרייד עם דז'קו. אמן.

זלאטן? ברוטציה? אל תצחיק. חוץ מזה, טבס לא עוזב?

8. דנידין Member

הם יכולים להשקיע עוד 100 מיליון ועדיין יגמגמו בגלל שהראש דפוק. אם יכולים להשקיע 10 מיליון במאמן גם בלי להביא שחקנים ויהיו מעומדים לכל התארים.

9. WellNeverDie Member

לא מעניינת אותי ההצלחה שלכם בצ'מפיונסליג או מי תביאו בקיץ, מעניין אותי אם תצליחו לשחזר את ההישג ולהתברג באופן קבוע בטופ4...
    טוטנהאם לא הייתה מסוגלת לעשות את זה העונה, השאלה אם סיטי תוכל

10. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שהשאיפות של סיטי בשלב הזה הן גדולות יותר מהשאיפות של טוטנהאם שהיו לעונה הנוכחית. טוטנהאם פרצה את הטופ 4 וחשבה בעיקר על איך לשחזר את ההצלחה. סיטי תעשה עוד קיץ גדול, לא מהפך בסגל אבל כל מני שקרנים יעופו ככל הנראה ויוחלפו בכמה רכישות גדולות, והיא כבר תשים כמטרה את התואר. בעונה הבאה סיטי תצטרך להתחרות על האליפות, אין מנוס מזה, זאת תהיה המטרה.

עם הכסף שיש לה והסגל שכנראה יהיה לה, אני לא רואה את סיטי יוצאת מהטופ 4 בזמן הקרוב. ברגע שהיא נכנסה לשם היא לא תצא.

11. ELIRAN767 Member

מישהו יכול להגיד לי לאן נעלם ג'רום בואטנג,היה רכש מאוד מבטיח השנה עם מונדיאל מצוין ותקופה ארוכה אני לא שומע עליו,עם למישהו יש פרטים קצת אני ישמח.

12. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

13. Yoavzruya Member

נראה לי כשמדובר בזלאטן, לא יהיה מוגזם לבקש את טבז בטרייד.

למה מה כבר דזקו עשה בקריירה? לחורר רשתות בליגה הגרמנית לא עושה אותו רבע מזלאטן.

14. Strawberry Fields Member

כך גם לחורר רשתות בליגה האיטלקית לא עושה את זלאטן שווה ערך לטבז.

Last edited: May 12, 2011
  15. Yoavzruya Member

חחח ברור אחי כי ההגנות בגרמניה הן ממש כמו אלה של איטליה. תעשה טובה, תחסוך ממני את השטויות האלה.