הטימטום הגדול ביותר בכל הסיפור זה שאחרי שפו נפטר על המגרש בחצי הגמר המשיכו לשחק! זה לא היה גביע חשוב אלא רק גביע הקונפדרציות והיה אפשר לבטל, מה עוד שהטורניר התקיים בצרפת ארץ שבה פו שיחק חלק נכבד מהקריירה שלו. ייזכר גם כשחקן שהבקיע את השער האחרון במיין רואד - R.I.P.
לא נחוץ, סנטה-קרוז כבר חתם וטבז קרוב אז למה?? שיתרכזו בלהביא בלם ומגן שמאלי, יש כבר 58 שחקנים בחלק הקדמי.
האם מעמדו של זבאלטה בסכנה? ידיעה מאתמול-סיטי מעוניינת במאייקון המגן הימני של אינטר שרוצה לעזוב את איטליה. איך האמינות של ידיעה זו? איני עוקב אחרי הליגה הזו,אך אני יודע שהוא בנבחרת ברזיל מה שאומר שהוא ברמה גבוהה.ואין ספק שרובניו ישמח לראות אותו.
מאייקון זה שחקן שבהחלט יכול לקרב אתכם לטופ 4. מגן ימני שהוא בעצם גם אחד הקיצונים הטובים בעולם. בקונפדרציה בטורניר כל כך קצר יש לו שני גולים ובישול או להיפך. אין דברים כאלה. לדעתי זה מאסט יותר מטבז אפילו.
לפי הידיעה הנ"ל נראה שמאייקון לא בדרך לסיטי http://www.manchestereveningnews.co.uk/spo...e_in_on_quartet
מאייקון באמת יכול להיות שידרוג ענק בעמדת המגן ימני, מאייקון הוא דני אלבש משופר בהרבה ושווה כל סכום שנשקיע עליו אבל קשה להאמין שהוא יסכים להגיע כאשר הוא כרגע משחק באינטר ומחוזר ע"י ריאל מדריד. לפי האתר סיטי רוצה גם את אטו וגם את טבז, אחרי שRSC חתם אין שום צורך להחתים את שניהם ואם צריך לבחור אז טבז עדיף.
מאייקון? כל עוד אתם לא בצ'מפיונס ליג הוא לא יחתום אצליכם (וגם אטו לטעמי). שחקנים במעמד של מאייקון (שיש להם עוד הרבה שנים לשחק) מעדיפים לשחק בליגת האלופות אפילו לפני הכסף. בנוסף, אני בטוח שהוא מעדיף קודם כל לחתום בריאל מדריד כי זה עדיין קורץ יותר, או להישאר באינטר (כי גם זה עדיין קורץ יותר). חוץ מזה, שלפי מה שהבנתי הצעתם לאינטר 10 מיליון + אלאנו. אני לא מאמין שמוריניו יסכים לזה, וגם אם כן, קשה לי להאמין שמאייקון יסכים לשחק אצליכם (מהסיבות שכבר הזכרתי), למרות שהוא ירוויח בכמויות שבעבר הוא אפילו לא היה מעז אפילו לחלום עליהם. לגבי אטו, אם אטו מגיע (ואני לא חושב שהוא יגיע מאותן סיבות של מאייקון) אני לא רואה את טבז חותם אצליכם, למרות שזה נראה קרוב מתמיד. הרי הסיבה שהוא עזב את יונייטד הייתה בגלל שהוא רוצה להיות באנקר בהרכב, וכשיש את אטו ו-RSC בקבוצה זה למעשה נוגד את הסיבות שלשמם עזב את יונייטד.
אטו בשורה אחת עם החלוצים הטובים בעולם, טבז לא. סוף פסוק. אני חושב שסיטי יכולה להביא את אטו, אבל היא תצטרך לעבוד קשה ולהוציא חתיכת ארגז של מזומנים בשביל זה. הוא רחוק מלהיות באנקר בברצלונה. LOL.