החתמתם את סטיוראט טיילור שוער המשנה של אסטון וילה. http://www.mcfc.co.uk/default.sps?pageid=1...h=6&toyear=2009
החתמה זו היא אישור לכך שהארט יעבור לברמינגהאם והבעת אי-אמון מוחלט בקספר שמייכל שכנראה יבקש להציב אותו ברשימת ההעברות,לא נראה לי שיהיו עליו קופצים פה-כך שאביו בטח ימצא לו קבוצה בדנמרק (על מייטלנד שמעתם?).
למרות הפערים בין מה שצ'לסי מוכנה להציע למה שסיטי רוצה לקבל,זה כבר נראה רציני-סטארידג' כנראה יהיה בצ'לסי. ההשוואה בין עזיבתו של שוני לפני 5 שנים לבין הליכתו של דניאל היא בלתי נמנעת... שוני עזב אותנו בשיאו,במיטבו על תקן של אליל והשאיר בקבוצה חלל ענק,הסכום בזמנו היה ענק (21 מיליון פאונד) שלפני הגעתו של שינוואטרה היה מנת חמצן לקופה המדלדלת של המועדון. היום סטארידג' עוד לא בתחילת הקריירה שלו והוא מגיע למועדון שאין מקום לבינוניות,סטאריד'ג הוא פוטנציאל ענק אבל פה נכנס נושא האופי והסבלנות שלו,האם דניאל יצליח לעמוד בציפיות ובלחץ של המועדון והמנג'ר האיטלקי שקרוב לוודאי לא יגיע על מנת לקדם צעירים אנגליים אלא להביא תארים. שוני לא הצליח,השתרבב פה ושם בכמה משחקים,לא כבש מספיק,מוריניו לא נתן לו את הבמה להטט ולככב כפי שהיה בסיטי ועם האכזבות הגיעו התסכולים,הוא גם איבד את מקומו הקבוע בהרכב של נבחרת אנגליה והפך לעוד שחקן בינוני בסגל של הפורטוגזי.לבסוף חזר אלינו תמורת 8.5 מיליון פאונד,חזר רעב מאוד והצדיק כל פאונד מה-12.5 מיליון רווח שעשינו עליו. דניאל-למרות הציפיות שלנו מהתוצר הנפלא של האקדמיה שלנו,עוד לא הצליח להכנס לליבנו במיוחד לאור העובדה שבשנת הפריצה שהיתה אמורה להיות לו השנה נתקל במנג'ר שמרן ובוק שלא נתן לו מספיק במה בכדי להראות את מה שהוא יודע. בנוסף,הכסף הגדול שהגיע שנה שעברה נתן לו להבין שבכדי להביא את סיטי ל -4 הגדולות של אנגליה הכיוון הוא בעיקר לשמות גדולים ולמצליחנים שהגיעו מקבוצות אחרות. אני מצטער על עזיבתו,אך אני לא כועס עליו,לדעתי הוא עושה טעות שהוא הולך לקבוצה גדולה מסיטי,סנדרלנד,האל או וויגן מתאימות לו יותר. דרך צלחה דניאל,אל תשכח לחזור אלינו כמו שוני-בשליש מחיר.
צר לי, אך אתה מדבר שטויות. SWP קיבל ים של הזדמנויות, על פני מספר עונות - היו לו את כל התנאים להצליח. הוא נכשל. הוא לא הצליח מעולם להוכיח שהוא ברמה של קבוצת טופ. חסר לו מה שחסר לכל כך הרבה שחקנים וזו היכולת לעשות את קפיצת המדרגה בכל מה שקשור ליציבות בתפוקה. כל פעם שהוא נתן משחק וחצי מצויינים והמאמנים שלו או התקשורת התחילו לשבח אותו, הוא דאג לאזן את העניינים עם רצף משחקים מביך. אגב, הוא גם לא בדיוק הוכיח שהוא כזה גדול מאז שחזר לסיטי ועובדה שהוא לא מצליח לקבל חזרה את המקום בהרכב של הנבחרת. אין שום קשר בין שון רייט פיליפס לסטארידג' למעט צבע העור וזהות המועדונים ברזומה (אם סטארידג' אכן יגיע לגשר..). אתה בעצמך מציין שבניגוד לSWP סטארידג' עדיין לא הוכיח את עצמו. לכן הוא גם לא יהיה מעורב בהעברה של סכומים מופרכים של כסף. אני מניח שאם היה רצון אמיתי בסיטי להשאיר אותו, היו סוגרים איתו את העניין הכלכלי.
ממך קירקי-ציפיתי להסתייגויות. שוני הגיע לצ'לסי עם מניירות של כוכב,נכון שהוא קיבל הזדמנויות שהתבטאו בדקות משחק גם במשחקים חשובים,אך מוריניו לעולם לא נתן לו את החופש לעשות מה שהוא יודע בשיטת המשחק שלו,הוא קיבע אותו על משבצת ותחם אותה,זכור לי משחק אחד ששוני העז ונכנס לאמצע,וביקש מלמפארד לבצע החלפות אגפים,למפארד לא אהב את זה אך מורניו,באקט חינוכי-הוציא את שוני מהמגרש בצעד ראשון לקראת דעיכת הבטחון העצמי שלו בקבוצה. נכון ששוני טרם חזר להיות גורם מוביל בנבחרת והשנה האחרונה שלו בסיטי היתה בינונית,אך המשחקים הראשונים שלו השנה בסיטי הראו עד כמה התיאבון שלו גדול ועד כמה התרומה של החזקת הכדור וספיגת העבירות חשובה לקבוצה. אני מניח שהעונה הבאה עלינו לטובה היא תהיה שנת המבחן שלו כדי לדעת לאן פניו מועדות כי סופרמן איירלנד כבר עבר אותו (למרות שהם משחקים סגנון משחק שונה) הוא חייב להשתלב בדרגים הגבוהים שינחתו בקבוצה. לגבי דניאל-הסיפור מתחיל ונגמר ביוז,הבן אדם יכול לחסל קריירה של שחקן במו בוקיותו.מנג'ר שדואג יותר לעתיד הקבוצה לא היה פוגע במעמדו של סטארידג' ושל הארט. כסף-אני לא חושב שזו הבעיה שלנו-סתם התמקחות לראות עד כמה אפשר לסחוט מיהודים.
עוד סימפטום של שחקן שפרץ מהבינוניות לקבוצה גדולה - הצורך לבצע את העבודה שלך, זו שהטילו עליך. ובחייאת, עם כל הכבוד, אני בספק אם נולד השחקן ששווה להזיז בשבילו את פראנקי לאגף. SWP תמיד היה וכנראה שגם ישאר שחקן עם נתונים ויכולות אישיות פנומנליות שמה לעשות, יושבות מתחת למוח, מעט איטי. הוא אף פעם לא הצליח לבחור את הפעולה הנכונה ב-20 מטר האחרונים. לאורך זמן הכוונה. כי במעט פעמים שהוא הצליח לעשות החלטות נכונות, יצאו לו מהלכים אדירים של כדורגל שתואמים את היכולות שלו. שוב, עובדתית, הוא קיבל צ'אנסים, הוא היה חייב לנצל טוב יותר פציעות והעדרויות של שחקנים לביסוס מעמדו. אבל אם לחזור לנקודת המוצא של הדיון - אני עדיין לא רואה את הגורם המאחד בין שני השחקנים האלה.
סטיבן איירלנד היה השחקן מספר 1 של סיטי לדעתי העונה ועשה התקדמות אדירה. קשה לי להאמין שיורידו אותו לספסל, הורסטיליות שלו מאפשרת לדחוף אותו לכמעט כל פינה אפשרית בקישור ובהצלחה, בכלל נראה לי שרוביניו פשוט ישחק מאחורי החלוצים ומלבד זאת, לא לשכוח שרוביניו וSWP היו שם כבר העונה וזה לא ממש הפריע לו להיות בהרכב - בצדק.
יוז מנסה כבר הרבה זמן להביא את לסקוט והיום הסאן כותב שהוא הציע לאברטון 15 מיליון + הכפלת משכורתו ל80 אלף פאונד. לסקוט שחקן הגנה שאני מאוד מעריך רק שאני לא מבין איזה מרחק יש בינו לבין אונוהה וריצ'רדס. הוא אולי יותר מנוסה אבל אני חושב שסיטי צריכים בלם בסגנון אחר. מישהו בסגנון של קראבליו מלפני כמה שנים. אחד שיכול להיות גם קשוח אבל גם טכני ויכול לתת שקט להגנה. אגב,רוביניו אומר שהוא רוצה גם את אטו ואז סיטי תהיה בלתי מנוצחת.
אולי הוא מתכנן על לסקוט לעמדת המגן השמאלי. דווקא הגיוני בהתחשב בעובדה שיהיו לו כל כך הרבה כלים התקפיים ורביעיית ההגנה תיאלץ לבלום לבדה את רוב ההתקפות(אם אכן הוא בונה על מרכז שדה רך כמו בארי-איירלנד).
לסקוט זה שיפור גם כמגן שמאלי וגם כבלם בהתייחס לשחקני ההגנה שלנו, המחיר גבוה מדי ואפשר למצוא בלמים טובים יותר באותו מחיר אבל עדיין לסקוט עדיף בהרבה על ברידג' ואונואה. רוביניו רוצה את אטו, אולי שיפנה לפיפא בדרישה שיאפשרו לשחק עם 14 שחקנים בהרכב. סנטה-קרוז כבר הגיע, טבז בדרך אין מקום לאטו שעולה בערך כמעט כמו שניהם ביחד.
בהתחשב בזה שסנטה-קרוז יחתום בקבוצה והם מובילים במירוץ להחתמת טבז, אז כן, סביר להניח שהוא לא ישאר בקבוצה. לא יודע אם וולפסבורג ספציפית, אבל רוב הסיכויים שהוא בחוץ.
http://1.bp.blogspot.com/_HmDOjU_yWWc/R_93FQ0G_DI/AAAAAAAAAHo/-4p8N79WVoI/s400/marco+vivien+foe.Xxx שש שנים למותו של מרק-ויויאן פו - R.I.P