עכשיו התחיל השידור ו,, באמת דקה 43 סיטי בפיגור של שער . בלאמי ובוזינוב בחוד ,גונסון בקישור גארידו מגן שמאלי ,טיילור בשער , קלטתי גם את פטרוב ,זהו עכשיו מחצית , שערוריה , מגרש בבניה מלא בצפצפות ובפעלי בנין שחורים על פיגומים של הבניה (כנראה בונים אצטדיון )
אני חייב לומר שהדבר שהכי מצחיק אותי במסע הרכש המטורף הזה זה הגורל של קרייג בלאמי. לפני חצי שנה הוא לא הגיע בכוונה לאימונים כדי לכפות את המעבר הזה, עבר תמורת סכום לא נתפס, ועכשיו הוא עומד בפני האפשרות של לא לראות דשא בכלל או לעבור לקבוצה בינונית... תהרגו אותי אבל אני לא מבין למה השקעתם כל כך הרבה בחלוץ שידעתם מראש שעוד חצי שנה יוחלף ברכש רציני יותר (לא שאני מתלונן)...
Taylor Zab TBH McGivern Garrido Weiss Ireland Johnson Petrov Boj Bellamy בן חיים בהרכב !עצוב לראות את ג'ונסון ,ממש שמן ,כנראה שזה ההרכב ,אני כבר לא בטוח ,יש מכונית מלפני 30 שנה אחרי אחד השערים ועליה יושבים פועלים ,לבטל מיד את הגביע העולמי ,שכונה !
לא מאשים את שיטי.האמת שדווקא בלאמי היה זה שאמור לראות את הנולד. להזכירך באותה תקופה הם היו בתחתית אם אני לא טועה, והיו זקוקים לחלוץ. ממש מזיז להם ה-12/13/14 מיליון פאונד. האמת שבלאמי עשה אחלה עבודה ואפילו יותר מזה בזמן הקצר ששיחק עד הפציעה. לא פעם ראשונה שהוא בכושר טוב בקריירה ואז נפצע והולך לאיבוד (ככל הנראה זה מה שיקרה פה). הוא בכלל כשיר עכשיו? נראה שבלאמי יצטרך לעזוב כדי להציל את הקריירה, מצד שני יוז עם הפטיש לוולשי המשוגע...
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx איך נפלנו עם האפריקאים האלה... עד אפריקה בשביל להריץ הרכב שלישי ?
מה יהיה איתך? אני מפרגן ומבין את ההתרגשות שלכם ואתה מחפש אותי בשטויות? "הכמעט" נכתב בגלל הניסיון המצטבר של יונייטד( ושל אחרות לשם העניין) בלקיחת תארים וצבירת מסה של נקודות. שמח בחלקך. אתה אוהד סיטי ענק ואותנטי גם אם לא תשלוף עקיצה על יונייטד בכל תגובה. אתה גם יודע שאני מעריך שסיטי תרוץ חזק למעלה..
2:0לפיראטים מחצית שניה סיטי בהרכב "צעיר": Manchester City line-up: Taylor, Zabaleta, Ben-Haim, Garrido, Weiss, Ireland, Mee, Johnson, Petrov, Bojinov, Benjani. Subs: Given, McGiven, de Jong, Caicedo, Barry, Viban, Wright-Phillips.
עזוב מה רע בעקיצה קטנה ? המציאות היא הדשא ואת זה אני מבין טוב ומאוד , ובניגוד לאופטימיות שלך לגבי הסיטי , אני בכלל לא בטוח שנרוץ חזק למעלה , קשה לדעת אם הכל יתחבר בכלל , 2 הפסדים ובניגוד אליכם אצלנו כבר יש חוסר אמון במערכת , יוז כבר ממזמן החל להניח תפילין ב5 בבוקר הייתי מסכם את זה כך ,כולם מתחילים באפס ,4 הגדולות יהיו שם בסוף כמו ב20 שנה האחרונות כשגם אז כולם התחילו מאפס , ואנחנו . עננים ,עננים הכל יכול להיות ,יש שחקנים יש כסף ואתה יודע שזה לא מבטיח כלום ,אבל כמו שדאמרת אנחנו בקייץ ויש ריגושים (מצטער לדלי שאני מתרגש)
עזוב פיטר היית צריך לראות את ג'ונסון ,שוקל לפחות 200 קילו ולאדימיר וייס היחידי שהראה ניצוצות אצלנו , השאר עדיין לאר נחתו , גארידו -שחקן ליגה ב מחוז צפון -אפס ! טיילור קיבל גול שני בסגנון רונלדיניו-סימן הקהל המקומי מדאיג אותי מאוד , אני יודע שכל הודעה אני מזכיר את זה אבל אני באמת חושש שאחרי הגביע העולמי הזמבורה הזאת תגיע גם לאירופה בטעות , בדקה 80 בערך הראו קלוז אפ על אוהד שהתמקם על עץ גבוהה ,הבחור בקושי הסתדר על הענף הקטן ,אבל ביד הוא החזיק צפצפה באורך מטר ,עצוב מאוד