מנצ'סטר סיטי 2009/10 - פותחים את הקיץ בגדול

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏17/6/09.

  1. ארצ'י באנקר Member

    הצטרף ב:
    ‏9/10/05
    הודעות:
    1,501
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שלט מתחכם אבל נובע מרגשי נחיתות עזים.
    גם אם תתלו בכל מנצ'סטר שלטים כאלה לא תשנו את המציאות
    האדומה בעיר.
    היציעים שלכם בעונות הקודמות מספרים את הסיפור האמיתי.
    מראה מראה שעל הקיר, מי הכי יפה בעיר?
     
  2. eastlands Member

    הצטרף ב:
    ‏8/6/04
    הודעות:
    6,333
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ארצי תרגע , אנחנו עדיין סופרים אתכם ,אבל תודה שהשלט מבריק!
    שהרי טבס צריך באמת לראות את העיר , סטרטפורד זה כמעט מנצסטר , ואנחנו זה מנצסטר !
    וכולם יודעים את מי תושבי העיר אוהדים ,ומי הקבוצה של מנצסטר, אנחנו אופטימים ונרגשים ומאוד משוכנעים שכבר העונה ניתן לכם פייט רציני .

    לגבי היציעים שלנו , מה רצית בדיוק ? הפכת אובססיבי כמו בסט ונגררת לנקודה הכי חזקה שלנו ,קהל האוהדים הכי מסור בעולם הכדורגל , לגבי הכמות ,ובכן מקום שלישי בקהל גם שהקבוצה לא פוגעת , אתה מדמיין מה יקרה כשנתחיל לשחק ?

     
  3. George Best Member

    הצטרף ב:
    ‏8/10/05
    הודעות:
    16,733
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ספר לנו אתה, הרי אתה כבר בשוונג של הדמיונות.
    קהל האוהדים המסור בעולם עאלק.

    תישן תישן אתה חולמת...
     
    נערך לאחרונה ב: ‏17/7/09
  4. eastlands Member

    הצטרף ב:
    ‏8/6/04
    הודעות:
    6,333
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לי יש דוגמאות למה אנחנו נחשבים לקהל הכי מסור בעולם ,ועם עובדות יהיה קשה לך להתמודד .

    אני חולמת ? תן לי דוגמא אחת אבל אחת ,לקהל יותר מסור מהקהל שלנו , תחשוב טוב על הדוגמא יש לי זמן.
     
  5. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מצטער לקטוע את הדיון המרתק אבל הצעתם עבור לסקוט 15 מיליון פאונד לאברטון:
    http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_5437974,00.html
    קשה לי להאמין שאברטון ומויס העיקש ישחררו את אחד מעמודי הטווח בהגנה שלהם, גם אם זה אומר 15 מיליון פאונד. יהיה מאוד משעשע אחרי כל השמות בימים האחרונה - לסקוט, לוסיו, טרי ובעצם מי לא, שבסוף תשארו עם התקפה חלומית ועם הגנה בראשות טל בן חיים ודאן (הוא עדיין לא עזב ערן!)
     
    נערך לאחרונה ב: ‏17/7/09
  6. eastlands Member

    הצטרף ב:
    ‏8/6/04
    הודעות:
    6,333
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני מאוד מקוה שלסקוט יעבור אלינו , בלם מצויין שיודע כל תפקיד בחלק האחורי ,וזה חשוב מאוד כשייש לנו מגן שמאלי כמו ברידג , לדעתי לסקוט מאוד רוצה הבעיה היא כמובן מוייס הקשוח
     
  7. city4ever Member

    הצטרף ב:
    ‏13/5/05
    הודעות:
    977
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נראה שאין סיכוי. חבל שלא ניסו להתנות איכשהו את עניין ההשאלה של ג'ו בעיסקת לסקוט.
     
  8. אבו Member

    הצטרף ב:
    ‏13/8/06
    הודעות:
    10,824
    לייקים שהתקבלו:
    13
    אברטון לא פראיירים, וה-15 מיליון פאונד נדחו במהירות יחסית. לטעמי קידומת של 2 אמורה לעשות את העבודה, זה לא שהכסף משחק פה תפקיד במקרה הזה...
     
  9. קינג לדלי Member

    הצטרף ב:
    ‏13/2/05
    הודעות:
    17,726
    לייקים שהתקבלו:
    0
    עופר,את הקהל שלכם אפשר היה למדוד בעונות האחרונות לפני הכסף וכמו שאתה בעצמך אמרת "תמיד היו לנו 34 אלף אמיתיים והשאר מגיעים לפי מצבי רוח".

    אז זה כנראה ישאר ככה.רק שמצב הרוח בעננים הקיץ וברור שיהיה קל מאוד למלא סוף כל סוף את המגרש.
    אבל בגדול 34 אמיתיים והשאר יגיעו העונה בגלל ההייפ.
    מצד שני אם בשנים הקרובות תמשיכו לעשות דאווינים תצטרכו להגדיל את המגרש.
    יש לכם את הפוטנציאל להביא עוד קהל.
     
  10. eastlands Member

    הצטרף ב:
    ‏8/6/04
    הודעות:
    6,333
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לדלי סוף כל סוף נמלא את המגרש ? איזה סוף כל סוף ,אתה ממש משועמם תבדוק כמה פעמים הוא היה מלא בעונה שעברה לפני שאתה מתפלסף לי עם סוף כל סוף כמו אבשלום קור.

    הכל התחיל בסך הכל עם השלטים שפוזרו היום בעיר במקומות המרכזיים , משהו על ההומור המיוחד של אוהדי הסיטי "דה פייממס סיינס אוף יומור" גדולים !
     
  11. cityblues beter dead than red

    הצטרף ב:
    ‏21/9/04
    הודעות:
    3,513
    לייקים שהתקבלו:
    7
    מין:
    זכר
    ענק!!!
    אין כמו ההומור שלנו.אך עם כל הצחוק שבדבר-השלט הזה הכי קרוב לאמת.
    לטבז היתה הרבה אהבה ותמיכה מאוהדי החלאות,הוא ראה את זה בכל מקום שהגיע אליו בעולם עם הקבוצה.
    אך בסיטי הוא יחוש אחרת.תהיה לו אהבה שהוא לא נתקל בה ברפש,אהבה מסוג שונה שרק אנחנו מסוגלים לתת (כל זה בהנחה שהוא ישרוף את הדשא כפי שעשה שם).אנחנו נוקיר לו תמיד את חדוות המשחק ולא ניתן לו ציונים כפי שנתנו לו החברה פה ובשאר הפורומים האדומים באנגליה.

     
  12. קינג לדלי Member

    הצטרף ב:
    ‏13/2/05
    הודעות:
    17,726
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בסדר,גם סנדרלנד מילאו בדרבי מול ניוקאסל...
    בסך הכל במשחקים מול קבוצות שלא מביאות הרבה קהל חוץ ראיתי 38 עד 42 או בסביבות האלה.
    אני לא מדבר על משחקים אטרקטיביים.קהל נמדד באם הוא ממלא מגרש נגד וויגאן.

     
  13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,228
    לייקים שהתקבלו:
    7,312
    השלט הזה של סיטי וההודעה שלך על טבז אולי מלמדים הכי טוב על ההבדלים העצומים היום בין סיטי ליוניטד.
    סיטי תמיד מסתכלת על היוניטד, מנסה לעקוץ, מנסה להיות הכי טובה בכל הדברים (האקדמיה הכי טובה, הכי עשירה, עם הכי הרבה קהל ממנצ'סטר) שלא באמת משנים אם הם לא באים כמכלול בקבוצה. לעומתה בצד השני של העיר יש את יוניטד שעושה את הדברים בשקט, במקצוענות, עם דרך מסוימת שמשלבת את כל הדברים הנכונים (שחקני בית, קהל שממלא תמיד את האיצטדיון, רכש נכון) ביחד.
    להסתכל על האוהדים של סיטי היום שממשיכים לנפח את הבלון ולדבר על ענק שמתעורר ולשכוח שיש הרבה סיבות מדוע מ67 הם לא זכו באליפות. תגובות כמו "אנחנו לא ניתן לטבז ציונים" מלמדת על הפער יותר מכל. בניגוד לאוהדי סיטי שרואים את הציונים כמשהו רע, ותנו להם רק ריצה ומלחמה של טבז על המגרש, הציונים של אוהדי יוניטד הם כי אוהדי יוניטד תמיד שואפים לתארים, למציונות, ולכן נתינת הציונים.

    אמרתי גם בעבר, כשאומנם לסיטי לא היה כל כך הרבה כסף, אבל היו לסיטי המון קבוצות עם כישרון שעברו לאורך השנים, שהבעיה היא בעיקר בראש. בגלל העובדה שיוניטד עם כל התארים, ההצלחה והפירסום היא ממש מעבר לכביש.
    אין ספק שהיום שם המשחק הוא כסף, ושלאחר שנים של בינוניות השמות שמוחתמים בסיטי מפריחים באוהדים תקוות חדשות שאולי לא היו במשך שנים, אבל אסור לאוהדי הסיטי, שכל הקיץ עסוקים בהרמת החזה, לשכוח מיהי האלופה של אנגליה בשנים האחרונות ומה ההבדל בין קבוצה כמו יוניטד שבנתה את עצמה במשך 3 שנים לפני שהגיעה לפסגות ב3 שנים האחרונות, לקבוצה שחושבת שאם תמלא את הסגל בשחקנים יקרים תצליח להשיג יותר מקבוצות כמו אברטון, וילה או ארסנל בעלות סגל שרץ הרבה שנים ביחד והוא הרבה יותר מחובר.
     
  14. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    סלח לי, אבל די מיותרת כל המגילה הזו אך ורק בשביל להגיד שלמרות כל הכסף הצד האדום של מנצ'סטר עדיין לא סופר את מנצ'סטר סיטי.
    תרצה או לא, המצב משתנה. ובין אם היא תיקח אליפות בעונה הבאה או לא, מנצ'סטר סיטי היא כבר לא בדיוק הפודל הקטן שנובח ובסוף גם אם הוא משאיר שריטה או שתיים, בעיטה קטנה והוא מתנדף.

    "ההבדל בין האוהדים של סיטי ליונייטד" עם מרכאות כפולות ומכופלות... שורה תחתונה, הכל עניין של פרספקטיבה. מה לעשות, אוהד שלא חווה הצלחה כבר שלושים שנה מחפש נחמה בדברים אחרים ככה שלתת ציונים ולבחון כל דבר נטו על סמך הצלחה לא הכי מעניין אותו. השאלה היחידה היא מה תעשה הצלחה, אם בכלל תהיה כזו - לאותם אוהדים של הסיטי.

    כולה אוהדי כדורגל שמתעקשים לראות רק את הצדדים העלובים של הצד השני. אכן סיבה למסיבה. באמת נדיר לראות כזה סוג של אהדה. בחייאת..
     
    נערך לאחרונה ב: ‏18/7/09
  15. THE STRETFORD END Member

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    20,005
    לייקים שהתקבלו:
    0
    השלט ששיטי פרסמו עם טבז וברוך הבא למנצסטר,מצד אחד הוא פתטי והוא בעצם עוד ניסיון נואש שלהם להאחז באיזה משהו שהוא כביכול עולה על יונייטד
    ומצד שני,הלוואי על יונייטד להעסיק קופראיטרים כאלה שנונים ויצירתיים,
    זה הרגיז חלק מאוהדי יונייטד,זה גרם לזה שיתעסקו בשלט,הם השיגו את המטרה שלהם.