לדלי -עזוב גרשון,גם אתה יודע שבאנגליה ובאירופה אנחנו לא רואים אתכם מבחינת תארים קהל אווירה ומזג אוויר. קהל? אוירה ? מזג אויר ? רחמים מה נהיה ממך ? אתה מדבר כאילו אנחנו הפעל צפת , הסתכלת פעם על כמות הקהל בכל הזמנים ? גם ביימי יציעי העמידה כשאפשר היה לדחוס כמה שרוצים תמיד היינו לפניכם , ותזכיר לי בבקשה כמה אליפויות אנגליה יש לכם ? עזוב אתה לא מדבר עם אוהד מדלסבורו , אנחנו סיטי מנצסטר סיטי - הענק המתעורר!
יש לנו שתי אליפויות ואיך בריאן קלאף הגדול אמר "כל המאמנים למדו מטוטנהאם של הדאבל ב 61 איך משחקים כדורגל". גם אתה יודע שבאותם ימים לקחת גביע אנגלי היה הכל אז יש לנו 8 כאלה. אתה כמובן זוכר מה זה גביע אופ"א של אז (הכי גדול והכי קשה לזכייה) אז הבאנו 2 עם מחזיקות אחד. קהל ? אתה באמת חושב שיש לכם יותר קהל ? מה יהיה איתך קלוד ? אנחנו הקבוצה השלישית או הרביעית בכל אנגליה מבחינת כמות אוהדים.
מקודם גרשון עכשיו קלוד , עזוב אותך עכשיו זה כבר לא להתווכח למי יש יותר גדול אלה מי משפריץ יותר , כמו שכתבתי סיטי זה לא בורו ולא סנדרלנד , סיטי ביחד עם עוד 5-6 קבוצות (כולל אתכם ) נחשבות לגדולות ,קובעות, וותיקות בלה בלה בלה , ועכשיו הזמן שלנו הגיע ,ומהנקודות הבטוחות שלך תצטרך כמובן להיפרד בקרוב ,בדיוק כפי שהיה בשנות ה70 עת שעשיתם במכנסיים בכניסה למוס סייד http://www.youtube.com/watch?v=f3SSuBCAMxI תזכורת לעונת האליפות 1968 במשחק נגד הספרס שנכנס לקטגוריית אחד הגדוליםוזכה לשם-הבלט על הקרח
שוב אתה מכניס את סיטי לקטגוריה שלא שייכת . אתם לא יכולים להיכנס לקטגורייה של טוטנהאם הוטספר לא מבחינת תארים,ולא מבחינת פאן בייס. דרבי קאונטי,פורסט,וכאלה נחמדות זה הסדר גודל ובדיוק כמו הקבוצות האלה גם אתם נעלמתם בליגות משניות הרבה שנים. קבוצה בסדר גודל של טוטנהאם הוטספר לא מכירה בכלל ליגה שנייה שזאת ליגה שאתם הכרתם הרבה מאוד שנים.
בשביל שלא ישעמם לך בקיץ אתה יכול לדרג את סיטי איפה שבא לך , אני מדרג את סיטי בין 6 הקבוצות הגדולות והחשובות בתולדות הכדורגל האנגלי ,למרות 20 השנה האחרונות (למרות שדווקא בשנים האלו הוכחנו כמה באמת אנחנו גדולים ומיוחדים ) קח בחשבון שהתעוררנו ,ובקרוב מאוד אתה תחפש אותנו למטה לא תמצא , כמו שאמרתי תתחיל להתרגל ולגבי 6 הנקודות ,לא צחקתי ,זה היה ברצינות תגיד יפה ביי ביי הענק התעורר!
לדעתי טבז לא כזה חלוץ גדול כדי להצליח לבד ולכן הוא זקוק למנייה הרבה יותר בטוחה מסנטה קרוז ואדבאיור וטרוס הם שניים שיכולים להשלים אותו. אני בטוח שהערבים שמו המון כסף על טורס אבל עברו לאדבאיור אחרי שקיבלו תשובה שלילית.
לא לוקח את הידיעה על אדבאיור ברצינות, ברגע שטבז יגיע(זה קרוב) לא יהיה שום צורך בחלוץ נוסף ומה גם שRSC ואדבאיור משחקים בערך באותו סגנון. הרבה שמות נזרקים באוויר כל יום ולא נראה לי שדווקא אדבאיור יבוא מארסנל.
6 החשובות והגדולות לא על פי אוהד פנאט סיטי : 1.ליברפול 2.יונייטד 3.פרנסנל 4.טוטנהאם 5.אברטון 6וילה נתראה בליין. פקפקפקק !
לדלי אני דווקא חושב שדומיננטיות בגובה כמו שיש לקרוז שהוא גם חד מול השער ולא איזה מחמיצן זה בדיוק מה שטבז צריך לידו. וזה לא שיש לו רק את סנטה קרוז לידו, יש מאחוריו שחקנים יצירתיים ודומיננטיים כמו רוביניו, איירלנד, רייט פיליפס ואלאנו - לדעתי זה פשוט מיותר לקנות גם את אדבאיור עכשיו. מילא אם הם לא היו רוכשים את סנטה קרוז לפני.
גם אני חושב שסנטה קרוז מבחינת סגנון מתאים לו אבל התכוונתי שלדעתי סנטה קרוז לא ממש בלבל של אדבאיור. אדבאיור הרבה יותר גמיש ולא צפוי.הוא שולט נהדר בכדורים ארוכים ויכול לשתף פעולה נהדר עם טבס. חוץ מזה יש לי הרגשה שסנטה קרוז יהיה יותר בטיפולים.
תשמע, בחורות עשירות קונות הרבה יותר מזוג נעליים אחד או שניים, ככה גם כן סיטי יכולה להרשות לעצמה, וכמו הבחורה עם הנעליים, ככה גם סיטי, אם היא משלמת הרבה כסף על הרבה זוגות של נעליים, ברור שרוב הנעליים ישבו בארון. ככה צריכים להתייחס לכל שכירי החרב באשר הם, כמו שעשה מוריניו לשבצ'נקו בצ'לסי, לזרוק אותם להרקב על הספסל עם הכסף שלהם.
אדביור עכשיו ? בבוקר דיברו על טרזגה לא ? הכל דיבורים וחבל על הספקולציות שלכם , טבז בבדיקות וזה יותר חשוב כרגע , אגב יציאת היום שייכת למגן הימני הכי טוב בכל הזמנים גארי (האח של) נוויל - "מייקל אוון הוא המחליף האידאלי לטבז " פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרע אותי האפסנאי שלהם.