טוטנהאם עושה במכנסיים מה חדש, וקצת דרבים: הדרבי הראשון שראיתי 1-3 לסיטי בסיום (התקשורת עוד הייתה בעדנו בגלל ברקו) יונייטד מקבללים 4 חתיכות בדרבי הראשון בCOMS ----- ומה תאמרו על זה: http://www.guardian.co.uk/football/2009/ju...manchester-city
נו,תראו אוהד של איזה קבוצה התעורר... באמת השתן שלכם במוח... איך אמר לי סטרטפורד השבוע "הם יקנו את כל העולם ואתם (טוטנהאם) תקחו את 6 הנקודות הקבועות מהם". ליצן,ספרת כמה פעמים השתנתם מולנו או שכבר הרמתם ידיים מזמן ? בעצם אולי אתה כמו כל הפורום הזה "אוהד משנת 2007 "... עופר,פיטר ספרו לו קצת על האהבה להיפגש עם הספרס... ריקי מוסר ד"ש ! http://www.youtube.com/watch?v=R44tPArJIy4
לא נשכח ולא נסלח! http://www.myfootballfacts.com/Villa_FA_Cup.Xxx ומשהו עוד יותר בלתי נסלח!!!! My Webpage
נו ילדון,למזלך יש לך ממי ללמוד בפורום הזה לפני שאתה מתהלל על קבוצות הרבה יותר גדולות. ובכלל תאטו קצת את הקצב.חפשו קודם כל גמר גביע אנגלי (למען השם לא הייתם שם מ 1969 ! אפילו דודה צבייה הייתה שם בזמן הזה...)חפשו גביע הליגה ולאט לאט תרימו את הראש. בינתיים תשמחו שיש לכם חולצות של יומברו. האמת,הסתכלתי על רשימת התארים שלכם וזה נראה כל כך מעט לעומת איזה ענק שתיארתם כאן מתעורר. אם זאת רשימת תארים של ענק אז נוטינגהאם פורסט מפלצת.
הקבוצה שלי הולכת לפירוק...וגם אני רב עם אוהדי טוטנהאם בגלל משפט אחד שלדלי נפגע ממנו... בבקשה: http://www.youtube.com/watch?v=EJTgUfzS-B4 ולא לדלי אני לא גדלתי בשנות ה-70/80 ולא ראיתי את המשחקים הקלאסיים האלו, ולא אני אמרתי שהענק מתעורר... את 6 הנקודות תיקחו(זה כבר קבוע...) אבל תן לשמוח מרגע חד פעמי.
***אוף טופיק*** הקבוצה שלי בישראל(בית"ר) הולכת לפירוק, המצב הכספי שלנו יהיה רע אבל חוזרים לשורשים עם הרכב של 11 שחקני בית. אני נותן כבוד כאן לכל החברה הותיקים ומצפה שלא יקראו לי ליצן למרות שהם גדולים ממני ביותר מעשור.
אתה מכיר אותנו ו"ליצן" זה בעיקר תגובה על הודעה מסויימת ולא כללית על הבן אדם. בכלל,זה סטרטפורד הביא לכאן את זה אז תפנה אליו בטענות. בועז,בכל ויכוחון שלנו עם אוהדים אחרים אתה מגיח. אתה בטוח שאתה לא דאקסברי ? אובססיביכה...
CityOfManchester אההה.בית"ר ירושלים,אז תגיד ליגה מוסלמית כבר חשבתי שנגמר הנפט לערבי שלכם. לדלי מה אתה מפיל את התיק עלי עכשיו? ליצן!!
השאיפה שלי היא למשוך לכאן כמה שיותר כותבים איכותיים, בתור אחד שכבר שקל להפסיק לכתוב פה , אני יודע שזה מאוד מוריד את המוטיבציה לכתוב כאן כשכל הודעה שלך בגלל שאתה חדש מקבלת מקלחת של ציניות במקרה הטוב, ובמקרה הרע עלבונות על גבול האישיים. כבר קראתי אותך לא פעם, אתה מגיע בגישה של ללמד את כולנו כדורגל, מה לעשות שאני לא יכול לשתוק כשאני קורא שחצנות שכזו? אובססיה? דאקסברי? אני לא חושב שזה קשור. למה הוטספר לא מקבלת ממני כאלה תגובות? אם כולם יכתבו "לטוטנהאם עבר מפואר", "רדנאפ השועל הגאון", "קיטבג נפל בקקי", או "מי מתעסק, זה מיקו" יהיה לך משעמם.. ואף אחד לא אוהב להשתעמם.
איזה יופי הדיון שלנו פעיל הבוקר , וכדי להפוך אותו לחגיגי אבשר לכם ,שטבס עובר בדיקות היום בדרכו להפוך תכול ! טבס קיבל את הויזה התכולה אחרי שגם "בירך" את אף וויסקי בקיצור מזל טוב קארליטו בהצלחה , סיכוי שהוא אפילו ימריא עם הקבוצה ברביעי לדרום אפריקה לטוןרניר שיחל בשבת נגד אנשי הצפצפות האיומות. לדלי-עזוב את הילד קצת נסחפת עם כל התאורים על מעצמות הכדורל שלכם ושל פורסט , אם לא היינו ענק הרי השייך לא היה בוחר תכלת , ההיסטוריה שלנו לא פחות מפוארת משלכם ושלא לדבר על פורסט הקטנה (עם כל הכבוד לאליפות ההיסטורית שלהם ו2 גביעיי האליפות ) לסיטי יש מקום של כבוד בהיסטוריה של הכדורגל האנגלי מאז יום הווסדו ,עד לשנות ה80 היינו מועדון פאר אנגלי ומבחינת קהל גודל ועניין נשארנו גם אחרי. והכי חשוב שאחרי המון שנות סבל ,הענק מתעורר !
הוטספר ושאר החברה שלנו לא מגיבים לך כי הם יודעים שאני כאן. חוץ מזה שערכנו אז דיון על האובססיביות המצחיקה שלכם נגדנו וכולם היו באותה דיעה שלי. לגבי "שחצנות" כן זה משהו שכבר כמה שנים טובות "מאשימים" אותנו כאן בזה ואז רצים בדיוני הסיכום לכתוב שהם נהנים לקרוא אותנו. אז בועזון,אני מעדיף להישאר כמו שאני ולא לזוז מילימטר ולהמשיך לטעון שאתה כל כך אובססיבי לגבי טוטנהאם שזה מביך ולא אותנו. ואגב,אני מוציא לימודי ערב בנושא סגירה אלכסונית וחפיפה של המגן. סטרטפורד ירצה על הוצאות אאוט ארוך ועופר על אומנות הדחיקה בגליץ'. אתה מוזמן !
אם לא הבנת אני טענתי שלפורסט יש מעט תארים. לא פחות מפוארת מטוטנהאם ??? אתה רוצה את רשימת התארים ? עזוב גרשון,גם אתה יודע שבאנגליה ובאירופה אנחנו לא רואים אתכם מבחינת תארים קהל אווירה ומזג אוויר.