מנצ'סטר סיטי 2009/10 - פותחים את הקיץ בגדול

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏17/6/09.

1. בועז Member

אין לי תלונות לשחקנים. יש לי תלונות אל איך שהכדורגל מתנהל היום.
    זו לא התייפיפות, זו המציאות.

סיטי מדברת על אטו, זה כמו שאני עכשיו אפגוש את אלירן השמן והשעיר שהיה איתי בתיכון ואראה אותו מחובק עם ג'ניפר אניסטון.

יש הרבה קווי דימיון בין מנצ'סטר סיטי לצ'לסי בכל הנוגע לכספים, אבל בעוד צ'לסי זכתה באליפויות שלה אפשר היה לומר שהם היום בסביבות הטופ 5 גם לפני כן , עליכם , אם תזכו במשהו , אפשר יהיה רק לומר- זה אך ורק בגלל הכסף!
    עוד לא זכיתם בכלום, אבל גם אם תזכו, תסתובבו עם כתר מפלסטיק, כתר שהונח על ראשכם בגלל כסף, אך ורק כסף.

כן, אני יפה נפש...

2. KirkH Member

אצלי השטויות באות בצרורות ואחרי כל צרור אתה דואג להראות כמה הם נכונים.

"גארת' בארי איבד את סרט הקפטן שלו והמעמד שלו באסטון וילה אך ורק בגללו" - תקן אותי אם אני טועה אבל אין איזה משתנה קטנטן שאנחנו מתעלמים ממנו עם כזו קביעה? נניח, רק נניח, אותה קבוצה ששבועיים לפני סיום העונה כבר דאגה לפוצץ כל אמצעי תקשורת בניסיון לקדם את המעבר של אותו בארי אלייה? מה אתה בדיוק טוען, שבארי שרף גשרים בברמינגהאם סתם ככה כי הוא קם יום אחד על צד שמאל אחרי יותר מעשור במועדון?
    זה שליברפול חיזרה אחריו שבועות ובסוף לא רכשה אותו, זה קשור "אך ורק" לגארת' בארי?

"טלפון פשוט מהסוכן שלו לרפא היה מגלה שליברפול הגישה" - אתה משחק בנדמה לי. אפשר לחשוב שזה איזה עולם פרה-היסטורי שהקשר היחידי בין הדמויות הפועלות הוא על בסיס טלפון מטבעות בקצה הצפוני ביותר של הממלכה שלוקח שבוע להגיע אליו וגם אז צריך לחכות בתור.
    אם הייתה הצעה (לא בדיוק עובדה בטאבו. מה אכפת לבניטז לזרוק קצת בוץ על בארי כדי לנקות את הליכלוך מהשטיח שלו?) הסוכן שלו והוא עצמו ידעו עלייה. זה שהם העדיפו את הסיטי על הסקאוזרלנד והאם זה היה צעד נכון או לא אלה ניתוחים בדיעבד שאי אפשר להתייחס עליהם כרגע. יש פלוסים ומינוסים לשני הצדדים. רחוק מלהיות בחירה קלה.

יאללה, תו ציון ותחזור על מה שאמרתי.

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ'לסי לא הייתה זוכה באליפות אם לא אברמוביץ' אבל האליפויות שלה לא רק בגלל הכסף?
    קבוצות זוכות בד"כ באליפויות כאשר השחקנים הטובים ביותר משחקים אצלם, רוב הזמן השחקנים הטובים ביותר היו אצל יונייטד/ליברפול/ארסנל כאשר צ'לסי, לידס, ניוקאסל וטוטנהאם מקבלות את השאריות ובשביל לזכות בתואר צריך להעביר אליך את השחקנים הטובים ואת זה עושים בעזרת כסף.

4. Strawberry Fields Member

לא מתאים לך להעמיד פני אידיוט כדי לנסות להוכיח נקודה.
    ברור שבארי לא היה שורף גשרים סתם כך בלי סיבה אבל זאת הייתה בחירה שלו. הוא יכל לשבת בשקט, הוא יכל לבקש מהסוכן שלו להעביר את המסר מחוץ לתקשורת, הוא יכל לסתום ופשוט להגיש בקשה רשמית להעברה אבל הוא בחר בדרך אחרת. אם הוא אופה חלה מקמח מצות שלא יתפלא שזה לא טעים.

לא אבל זה לבטח לא, כפי שאתה מאמין, סיבה לשמור רגשות שליליים (עד כדי התעלמות מוחלטת בקיץ שלאחר מכן) כלפי מישהו שהיה מוכן לעשות הכל, לנסות למכור את אלונסו, ללכת נגד רצון האוהדים, ללכת נגד ההנהלה, בשביל שהשחקן יצטרף לאחד המועדונים הגדולים בעולם.

ישנן שתי אופציות להתעלמות של בארי מבניטז בקיץ הזה:
    1. סיבה מקצועית: לאחר העונה המצויינת של אלונסו רפא עדיין רצה להביא את בארי אבל נודע לו שבניטז מעוניין בו כמגן/קשר שמאלי וגיבוי לקשר מרכזי מה שצינן את ההתלהבות שלו, כפי שטוען ג'יימס פירס מהאקו.
    2. סיבה כלכלית: אני לא חושב שיש צורך לפרט.

בין אם זאת האופציה הראשונה, השנייה או שניהם זה לא משנה. השורה התחתונה היא שבארי העדיף ללכת על בטוח מבחינה מקצועית ו/או כלכלית מאשר לעשות את הקפיצת המדרגה לה ייחל רק לפני שנה.

קודם כל, הייתה הצעה. גם דווח עליה בליברפול אקו ואני גם לא רואה סיבה לכעס של רפא אלמלא הוגשה הצעה.
    שנית, אני חושב שזה כבר ידוע לכל שאני רחוק מאוד מלהיות הפרקליט של בניטז אבל מרבית האוהדים רק נשמו לרווחה, התקשורת כבר איבדה עניין, עבר חודש מאז. גם אם היה ליכלוך על השטיח שלו אף אחד כבר לא מסתכל עליו. אם כל מה שרפא רצה זה לטהר את שמו ולהכפיש את שמו של בארי, בניגוד לחשיפת האמת עבור אוהדים שאולי זה יעניין אותם, למה לא עשה זאת לפני חודש? למה חיכה?

מה השלב הבא עבורך? האם גם אתה תכריז שכל מי שלא מסכים איתך צריך לקפוץ ממטוס נוסעים בלי מצנח?

5. RealStretford Member

באתר רשמי כתוב שסיטי "סיימו את התעניינותם באטו" קודם כל, כפי שכתבתי, אני באופן אישי אשמח, אבל מאד יתכן שזה עוד תרגיל באין ספור תרגילים בהעברות מכל הצדדים השנה, בניצוחם של סוכני השחקנים. אטו, טבס, טרי בלה בלה בלה כל-כך משעמם כבר.

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

במידה וטבז מגיע לא אכפת לי שאטו יישאר בברצלונה, אבל אסור שנאבד את שניהם, אנחנו צריכים אחד משניהם(העדיפות שלי היא לטבז).
    ומה נסגר עם עמדת הבלם? לוסיו, טרי, לסקוט, טורה כולם שמות שהגיעו ונעלמו פתאום.

7. city4ever Member

8. city4ever Member

נערך לאחרונה ב: ‏11/7/09
  9. RealStretford Member

כשרות לציבור אני מביא לפניכם הסימפטומים של שפעת החזירים.

http://www.product-reviews.net/wp-content/userimages/2007/07/rooney-fat.Xxx

10. RealStretford Member

בעניין יותר רציני ועצוב מאד קראתי שאישתו של קולין הנדרי נפטרה בבית חולים בסאלפורד אחרי ניתוח שהסתבך בגיל 43.

11. Cup of Tea Liverpool, UK

וואו.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    אני דווקא אוהב את ריצ'ארדס כשחקן. שיחלים מהר.

ובהיבט שיווקי ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx )- זה לבטח לא יעזור לסיטי להביא שחקנים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/7/09
  12. city4ever Member

13. Cup of Tea Liverpool, UK

כבר העונה? עם כל השומנים שהוא העלה? שיהיה בהצלחה.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה קורה עם לכל הילדים שלנו?
    ג'ונסון שמן ופצוע, סטארידג' רודף בצע וכבר לא כאן, הארט בבירמינגהם ועכשיו ריצ'רדס עם שפעת חזירים...
    איירלנד שרוט אבל עדיין שחקן הרכב ללא תחליף.

15. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואוו,זה רציני לא?