מנצ'סטר סיטי 2009/10 - פותחים את הקיץ בגדול

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏17/6/09.

1. city4ever Member

לפי דברי בניטז מועדון הטופ 4 צריך להיות מועדון סגור. לאף קבוצה שמחוץ למועדון אסור לשאוף להיכנס אליו. אסור להקטין את הפער שיוצרות ההכנסות מהמפעל. בכלל, אני מציע שיוחלט, שארבע הגדולות של היום יהיו כל שנה קבוע בליגת האלופות לא משנה מיקומן. אז הוא יירגע?

הגישה שלו מזכירה מועדון כדורסל מסויים שייבש את הליגה בישראל לעשרות שנים. היא זו שמסוכנת לספורט.

נראה לי ראפא כועס שהרסו לו את התכניות.

2. eastlands Member

אחרי דברי השטות שלו במהלך העונה ,עת שהחליט לתקוף סתם כך את יריבתו לאליפות ובעיתוי מוזר (אחרי החמישייה בניוקאסל )

הוא פותח חזית גם עם הצד התכול של מנצסטר , מה עובר על המלצר הספרדי ?

3. RealStretford Member

נדמה לי שבניטז עוקב אחרי ההודעות של אריאל בדיון של סיטי ב ASOCCER והחליט להצטרף לחגיגה!!

איך ביבי אמר

הם מ-פ-ח-ד-י-ם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏10/7/09
  4. Strawberry Fields Member

הדיון הזה הפך לגרוע יותר מאשר זה של טוטנהאם בתקופת הקיץ (שהפעם דווקא שקט).
    אבל אני לא דואג. בקרוב, אי שם באמצע חודש אוגוסט ובצידי כביש A666, אתם תתעוררו כשאתם נוטפים זיעה קרה ותזכרו... מארק יוז עדיין המאמן שלכם.

ובהתייחסות מעט יותר רצינית לנאמר מעליי... לרפא יש את מלוא הזכות לכעוס על בארי.
    מדובר בשחקן שהוא רדף אחריו במשך כל הקיץ שעבר, היה מוכן לשלם עליו 18 מ' פאונד כשאף אחד למעט וודי או'ניל לא חשב שהוא שווה את זה אך ההנהלה של הקבוצה טירפדה את המעבר. בקיץ הזה, למרות שנותר לו רק שנה בחוזה, רפא שוב היה מוכן לבזבז over the odds כדי שיוכל להגשים עבורו את חלום ליגת האלופות עליו דיבר בפרסיה. אבל מה עשה בארי? קפץ על ההצעה הראשונה (שללא ספק מפתה מבחינה כלכלית) מבלי לברר האם "המלצר הספרדי" שוב עושה מאמצים להביא אותו. אני אפילו הייתי קורא לבארי כפוי טובה בנוסף לגולד-דיגר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/7/09
  5. קינג לדלי Member

אני לא מבין למה בניטז צריך כל הזמן להוציא את המחשבות שלו לתקשורת.
    אולי אני נאיבי אבל אני מאמין שיש שחקנים שכן מאמינים שסיטי תהיה גורם רציני מאוד על תארים.
    זה יכול לקחת שנה שנתיים אבל זה יכול להגיע.

6. KirkH Member

"זה נשמע לי כמו: אויי אויי אויי..."

בניטז הפך מזמן לאחת הדמויות ההזויות בשטח ככל שזה נוגע להתבטאויות שלו. לכל מטבע יש שני צדדים ובנטיז כרגיל מסתכל רק על הצד האדום וגם את זה הוא מצליח לעשות בצורה הכי פוזלת שיש. כנראה שהוא לא הספיק לבדוק מה רשום בצד השני של הפתק שהוא הכין...
    הוא כנראה הספיק לשכוח את העניין השולי שעורר ה"מרדף" אחרי בארי בקיץ הקודם. מאליל נוער בברמינגהאם בארי הפך תוך יומיים לאחת הדמויות הבזויות כולל איבוד סרט הקפטן והמקום בסגל בשלבים מסויימים. ממש מעניין את הסבתא של בארי שזו ההנהלה של ליברפול שטירפדה את העיסקה. גם הרגו לו את הקיץ, גם הרגו לו את המוניטין בקבוצה שלו ואחרי זה בסוף גם לא לקחו אותו לאנפילד. אין ספק, הוא צריך להיות אסיר תודה לבניטז עד סוף ימי חייו.

שנה אחרי - הוא היה חייב ללמוד מהניסיון. כשמציעים לך יותר כסף בקבוצה כמו מנצ'סטר סיטי, אין בכלל ספק שהצעד המתבקש וההגיוני ביותר הוא לחכות שאדון בניטז יסדר את העניינים בהנהלת הסקאוזרלנד לפני שאתה חותם אצל אלפי..

כפוי טובה עאלק.

נערך לאחרונה ב: ‏10/7/09
  7. Dimitar Berbatov Member

עוד סטרטפורד מעריץ של ביבי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

8. קינג לדלי Member

ולא רק זה,הוא פשוט השפיל את צ'אבי אלונסו בקיץ שעבר עם כל הרדיפה אחרי בארי ועכשיו הוא טוען שאלונסו צריך להישאר כי הוא חייב לליברפול.
    אלונסו לדעתי עד היום לא שכח.

9. בועז Member

לא למדת מרדנאפ?

מי היה מאמין שאני אכנס לדיון של מנצ'סטר סיטי ואראה הודעות מלאות שחצנות. מי היה מאמין שההתלבטות תהיה בין אטו לטבז ולא בין ואסל לסייסדו.
    הליגה שלנו איבדה את התמימות לגמרי...וזה מגעיל.

10. THE STRETFORD END Member

בועז

מה הקשר שההתלבטות היא בין אטו או טבז ולא בין ואסל לסייסדו
    ולגבי תמימות?

ואסל שיחק כל החיים באנגליה,היתה לו תקופה טובה יותר ובתקופה האחרונה ירד וירד מנכסיו,
    הבחירה שלו היתה ככל הנראה בין לרדת לליגה הראשונה בכדי לשחק והרבה
    או ללכת לליגה חדשה,שונה,ככוכב ולשחק הרבה,
    אז איפה התמימות אבדה פה וששיטי חושבים להביא במקומו שחקנים הרבה יותר טובים?

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה בניטז רוצה?
    הרי אם בארי היה מגיע הוא היה הופך להיות שחקן ברוטציה ולא קבוע בהרכב על חשבון אלונסו/מסצ'ארנו, סיטי נראית כרגע כמו קבוצה שעוד שנה-שנתיים תהיה קבוצה שתאיים ברצינות על מקום בטופ 4 ובארי יודע את זה ומה גם שיש לו מקום מובטח בהרכב(וסרט קפטן).

ומה קורה עם טבז? אין לו כרגע קבוצה ולא שומעים הצעות, למה מחכים?

12. Strawberry Fields Member

אני לא יודע מה קורה לך בזמן האחרון אבל כנראה שאצלך שטויות באות בצרורות.
    גארת' בארי איבד את סרט הקפטן שלו והמעמד שלו באסטון וילה אך ורק בגללו. או'ניל השעה את בארי מהאימונים לשבועיים ולקח ממנו את סרט הקפטן עקב ראיונות שנתן בארי לתקשורת. ראיונות על הרצון שלו לעזוב ובמיוחד הראיון לס*ן שבו הוא נכנס באו'ניל כשהוא חשף שהמנג'ר מונע ממנו את מעבר החלומות שלו ושלא אמר לו שהוא רוצה שישאר בוילה פארק למרות שחלפו מספר שבועות מתחילת השמועות.

הוא לא היה צריך לחכות שבניטז "יסדר את העניינים בהנהלת הסקאוזרלנד". טלפון פשוט מהסוכן שלו לרפא היה מגלה שליברפול הגישה/הייתה בדרך להגיש באותו יום את אותה הצעה ע"ס 12 מ' לאסטון וילה. אבל בארי היה נמהר, לא חשב יותר מדיי והספיק לחתום במקום שבו הוא יקבל הרבה יותר כסף. בין אם זה מה שהניע אותו או לא זה לא מעניין אותי, אני יודע איך זה נראה. שיהנה מליגת האלופות... מהכורסא בבית.

13. בועז Member

הקשר הוא פשוט מאוד,

מנצ'סטר סיטי עד לא מזמן הייתה עוד קבוצה בליגה, לא אחת כמו וויגאן וכו' מבחינת היסטוריה, אבל הייתה עוד אחת מהקבוצות האלה שהיו קוראות למקום 7 "הישג". כשאני מדבר על אובדן תמימות ,אינני מכוון למהלך של החתמת אטו או טבז , זוהי חשיבה נכונה לכל קבוצת כדורגל שיכולה להרשות לעצמה. מאוד חיבבתי את מנצ'סטר סיטי עד לפני שנתיים. היא הייתה בעיניי קבוצה עם פוטנציאל להצליח, הייתה להם אקדמיה נהדרת ובסיס אהדה רחב. נכון ששום דבר לא השתנה מבין כל מה שכתבתי, ובכל זאת, מאז שהבעלים החדשים הגיע אני נגעל. באופן אישי הקפיטליזם דוחה אותי ברמות מטורפות, ולראות את סיטי התמימה והחמודה בין לילה הופכת למפלצת שהיא , מה זה אם לא אובדן תמימות?

כשפתאום מתחילים לדבר על טבז ואטו, כשרק לפני שנתיים וחצי המאן האפור היה שחקן הרכב, קרה כאן משו גדול, השינוי היה גדול ובבת אחת, כל מה שאני יכול לקוות זה שיום אחד הליגה הזו תחזור להיות משוחקת בשביל הסמל , ולא בשביל הסמל המסחרי. ואין מקום יותר טוב לכתוב בו את המשפט הזה מאשר בדיון של מנצ'סטר סיטי.

14. colin bell Member

מקבוצה תמימה למפלצת, קפיטליזם, כבר לא משחקים בשביל הסמל, בלה בלה בלה.

תענה לי בועז, כמה שחקנים בווסטאהם היום משחקים בשביל הסמל? ובוויגאן? ובבולטון? וכמה שחקנים בווסטאהם או בוויגאן או בבולטון היום, יסרבו אם קבוצת אמצע טבלה אחרת תציע להם העלה של עוד 20,000 פאונד בשבוע?
    90 אחוז מהשחקנים היום הם שכירי חרב, פשוט אצלינו הם שכירי חרב יותר טובים. די עם ההיתייפיפות הזאת.

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

סיכמת את זה בצורה הטובה ביותר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx