אתה אותו בן אדם שחייך שלשום כמו ג'ריקן שתארתי לו את רונאלדיניו בסיטי ? אותו אחד ששמעתי אותו "מפשך" בטלפון אחרי תיאור של רונאלדיניו בסיטי ? רונאלדיניו היה עושה בסיטי מה שאף אחד לא יעשה. לא יודע,עזבתם את המיין רואד שבו ידעתי מאיפה מגיע כל שיר,ומאז שעברתם למגרש הזה שהוא יפה אבל קצת מנוכר ולא מתקרב למיין רואד. לא מצליח להתחבר למגרש הזה. עם תחושות אישיות אתה לא יכול להתווכח. הפחד שלי שטוטנהאם תבנה סמוך לליין מפלצת בסגנון הזה.אנחנו אמורים לבנות מגרש עם 55 עד 65 אלף מקומות כך שזה יכול להיות אפילו יותר מנוכר. פעם כל משחק במיין רואד היה עם אווירה כולל מול קבוצות כמו סטוק. היום אתה חייב דרבי באיסטלנדס כדי שתהיה אווירה.
מסכן הילד של איסטלנד, בטח מצפה שתוך שנה שנתיים הקבוצה תהפוך למפלצת של אירופה, לא חבל על הילד עופר?שלא יסבול מהקבוצה כמוך...
רובי- אמרתי שאתה צודק לגבי רונלדיניו , ועם כל הפנטזיות שהוא יככב בסיטי , ועם כל החיזוקים ממך. רונלדיניו והחיבור עם סיטי ,לאורך כל הדרך שידר ,הימור מסוכן , בכסף גדול מאוד . בסט- הילד שלי לא מסכן ,המסכנים הם הילדים בבית ספר שלו שקיבלו חולצה מאבא ,ואפילו לא יודעים את מי לאהוד , הם רוצים להיות מקובלים ,אני מרחם עליהם. הוא יסבול כמו אבא שלו? רק מי שהפסיד לוולסול , יכול לרקוד במוצש אחרי ניצחון ליגה , עוד לא ראיתי אוהד כלבים אחד שחוגג ניצחון רגיל על פולהאם. סבל- חלק מההנאה של אוהד , שמחת חיים -נולדים עם זה . לא לרחם על הילד , הוא בחר נכון שהאמין על עיור באבא שלו .
ככל שהנצחונות פחות מובנים מאליו, כך זה יותר כיף! אני לא אכנס להשוואות, אבל רק אומר, שאנשים כאן שאומרים "גביע הליגה, כולה גביע הליגה" לא ישמחו בזכייה גם של תארים גדולים יותר כמו שאני שמחתי מ"כולה גביע הליגה"
עוד קישקוש מבית היוצר של המתוסכלים, שבמקומות אחרים לא יודעים או לא מעריכים או לא חוגגים כראוי ניצחונות על קבוצות כמו פולהאם וכל זה למה,כי קבוצות אחרות מצליחות הרבה יותר, אין משחק חוץ שעברנו בקרייבן קוטג' שלא ירקנו שם דם,על הדשא מצד השחקנים או מהלב בקרב האוהדים. מעניין מה תהיה ההבחנה הבאה שלכם לגבי אוהדים של קבוצות טובות יותר?
שום קשקוש ושום נעליים , ושום בית יוצר . ואל תתמם לי עכשיו ,וגם אם תשחק אותה ,האוהד הכי שרוף בעולם ,זה לא יעזור לך . ואל תספר לי על ניצחון בקוטג' בשיניים , אני מדבר על המון משחקי בית שלכם נגד קבוצות כשכבר בדקה העשירית המשחק גמור ,והיו המון כאלו , הניצחון בסיום ,ועוד במיוחד שישר מסתכלים לטבלה ועוברים לשבוע הבא , תעשה לי טובה ואל תשוה את זה לניצחון ליגה של קבוצה מדירוג אחר בליגה הזאת , אתה יודע מה ,תחזור לשנות ה80 ,ואז אני מוכן להשוות בין הניצחונות שלנו ,לשלכם כשהכל היה קשה וכל קבוצה יכלה לנצח כל קבוצה ,שלא לדבר על דיונים בסיום משחק ,בעוד שאנחנו באופוריה ,אצלכם מתחילים הציונים והביקורת ומה לא היה מושלם ומי אכזב . ראיתי אותך בפאב במשחק שלכם בבית נגד קבוצת פרמייר דרג 3 ,בהפרש 2 גולים היית עסוק יותר בדיבורים וסתלבט , אתה יכול לזלזל בהבחנות האלו ,רק אם אתה משקר לעצמך .
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article1427378.ece הם כבר בדרך, פיטר סיפר על הרעיון המטורף הזה ,והם באמת יצאו לדרך ,המטורפים הראשונים אי פעם שיצאו למשחק חוץ בסירת דייגים ,גדול !
ענק!!!!!!!!!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx גם בסקיי התייחסו לכך עם ראיון מהספינה. לינק
איסטלנד, בגלל שמשחקים שאנחנו גומרים אותם מוקדם אז השמחה על הניצחון היא פחותה מניצחון שלכם על אותה קבוצה? למה,בגלל שזה הלך לנו קל,אז מה? מאיפה אתה בכלל מעז לנתח מה אוהד מרגיש בלב? בגלל הציונים או מה שאנחנו כותבים אחרי המשחק,מה הקשר? ראית אותי בפאב מסתלבט....עליך!!! זה מה שאתה שוכח,שירים כנגד שיטי...בדיוק כמו שהאוהדים עושים "כשמשעמם" להם אחרי שהקבוצה מובילה כבר בהפרש של 2,3 גולים. זה בדיוק כמו ההמצאה שלכם על יותר אוהדים בעיר,כשאין לכם משהו אמיתי להחזיק בו להציג אותו אז אתם מחפשים וממציאים תיאוריות משונות, זה רק מחדד עוד יותר את המרירות שלכם בחיים, 32 והספירה נמשכת.
על הדרך ההפוכה אפשר גם לומר - כשכל משחק הוא גורלי (כלומר, חשוב לנצח כל משחק עבור האליפות) אז כל משחק הוא מרגש... לא חושב שאפשר באמת לקבוע מה יותר מרגש.
סטרטפורד- תמשיך לקשקש ולנבוח , לא יעזור לך כלום , מרירות וקישקושים , לא יהפכו את העובדה . כשאתה קם בשבת בבוקר ויודע שהיום מדובר בטיול בפארק של 0-5 ,זה לא אותה הרגשה ,כמו במשחק שלכם נגד ארסנל וסיטי , אתה בעצמך מתאר לנו את ההכנות שלך למשחקים כאלה ואחרים , אז נכון שגם אצלנו יש משחקים יותר רגישים , אבל המובן מאליו כמעט ולא קיים , אתה רוצה שוב להתעלם ולשקר את עצמך על הפערים הגדולים בליגה ,זה מה יש . מאיפה אני מעז לנתח רגשות בלב ? שום תעוזה ,הכל קישקושים שלך , ההכנה של האוהד למשחק , כמו חוסר האוירה במשחק, כמו התגובה בסיום ,הכל משודר החוצה , אל תספר לי עכשיו על יריקת דם בקוטג' ,או שיוויון בליין דקה 90 ,לעומת כפיים בדקה 12 ,נגד עוד קבוצה שבאה להחליף חולצות ברפש . בעצם עזוב שחכתי ,אתה חייב להמשיך להגן על היוצא מהכלל ועד כמה שאתה שונה מכולם ,ורוקד ברחובות אחרי 0-4 ביתי נגד רדיניג , ואאו ספר לנו באמת איך הרגשת , אתה הרי הכתב המצטיין בפורום והחביב על אוהדי הרפש ,אני כבר נרגש עוד לפני התאורים . בעצם עזוב יש לי משחק היום ,ואנחנו בדיון הסיטי ,אל תרגש אותנו ,תודה . אני דואג לחברה על סירת הדייגים ,מקוה שלקחו מצפן . ואגב אני מנסה לייצר אוירה של משחק היום ,מודה זה קשה ,אין מה לעשות למרות שאנחנו סיטי ואסור לנו אף פעם לזלזל , קשה לי עם איי פארו ,אני מודה ניצחון הערב לא ישלח אותי לחגוג , הבנת את זה בנצי.
איסטלנד, יש לי שאלה אליך, האם בוקר של משחק שלך נגד יונייטד או ליברפול הוא אותו הדבר כמו בוקר של משחק נגד רדינג או דרבי? היו משחקים שניצחנו את ארסנל 6-1 ובמצב של 4,5 ו6 כל האיצטדיון היה נינוח והריץ דאחקות בדיוק כמו אלה מול הטלוויזיה כי המשחק גמור, עונה שעברה נגד ליברפול במצב של 3-0 והם עם עשרה שחקנים אתה חושב שמישהו עוד היה במתח? לעומת זאת במשחק חוץ נגד דרבי שכן,ירקנו בו דם ובסוף בקושי ניצחנו 1-0 השמחה היתה כזו שלא היתה מביישת שמחה של ניצחון נגד ארסנל או שיטי, כי יש משהו שאתה לא יודע מהו,ההרגשה של לרוץ לתואר שבו כל ניצון משחק תפקיד ולכן שמחת הניצחון על אותה דרבי או על סנדרלנד ובמיוחד כשזה הולך קשה היא שמחה ענקית הרבה יותר מזו שלו אתם ניצחתם את דרבי וזה אמר שעליתם ממקום 9 למקום 8. אני משחק אותה השונה מכולם? אתה זה שמספר לכל העולם ואשתו עד כמה הבן שלך מיוחד וטוב יותר מאחרים כי קנית לו חולצה של שיטי ואבות אחרים קנו לבנים שלהם חולצות של יונייטד, אין לך סיפורים על איזה מדריך בקייטנה שהיה נפעם לראות ילד לובש את החולצה התכולה? תתעורר,אתם לא מיוחדים ולא נעליים,אתם בסך הכל מיעוט,מיעוט מתוסכל ומריר.
אוקי אוקי ,אתה צודק ,בכל פעם שאין לך מה לכתוב ,אתה מדבר על מרירות ,בסדר כולם הבינו את הקטע(הלואי עלי כמות שנתית קבועה של מרירות כמו בעונה האחרונה ,ו6 נקודות ממכם ) כמובן שתתוכח כמו דיביל ,גם אם הבנת את דברי , שהרי הדאחקות נגד ארסנל שאתה מדבר עלהם הם דוגמא שמעידה עד כמה אתה סתם מקשקש ומברבר , נכון היה משחק קל מהצפוי והיו דאחקות , מה לעזאזל זה קשור , ההכנות לפני היו יותר מיוחדות ,התגובות אחרי היו לא מהעולם ,השמחה בסיום היתה יותר מהרגיל ובצדק , ממש ניצחון הסטורי , איזה דוגמא מטומטמת . ושוב אתה נותן לי דוגמא מניצחון חוץ קשה מהצפוי בדרבי , הלו שכחת את משחקי ה0-4 דקה 20 בבית ,ללא מתח ואת התיאור שלך בבוקר של המשחק ,של רוגע וביטחון לקראת הצפוי לקרות . גם כשזה מגיע למתח האליפות , ישבתי עם אוהדים שלכם ביום חמישי שלפני משחק בית "אנחנו לוקחים 9 נקודות מ9 ,לפני החצי בסאן סירו " "חשוב שאף אחד לא יפצע ,הנקודות ? אפילו לא מעיזים לדון באפשרות ,למה ? מעניין באמת למה . ובעוד שאתה מקשקש ומברבר וחוזר 20 פעמים ביום על המרירות , החברה בהפלגה ,מסתדרים עם מזג אויר רגוע בדרך לכבוש את איי פארו , מסכנים ,מתוסכלים ומרירים בדרך אחרי קבוצתם האהובה . הקהל הכי טוב בעולם ! הקהל הכי נאמן בעולם !